th-350 öljytilavuus???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja kylänmies Asseri, 31.10.2003.

  1. Kertokaahan tietämättömälle kuinka paljon kyseiseen lootaan menee öljyä öljyn vaihdossa.Mittatikustahan sen näkee mut se tuntuu olevan vähän kootut teokset luokkaa.
     
  2. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Perhana mitähän se oli... Turbiini mukaanlukien semmoset kahdeksan litraa, mutta turbiiniahan et saa tyhjäks... Semmoset viitisen litraa?
     
  3. MadMan

    MadMan Gearhead

    siinä se on 5-6 litraa.
     
  4. KajS

    KajS Gearhead

    Sitä mittatikkulogiikkaa edelleen. Edelliset asiantuntijat ovat oikeassa.

    Itse suoriuduin A-500 öljynvaihdosta seuraavasti:

    Ostin ensin riittävästi öljyä (10 litraa).
    Tarkistin vanhojen öljyjen tason ennen vaihtoa, oli hyvä. Annoin auton seistä vuorokauden ennen vaihtoa, jotta turbiini tyhjentyisi edes vähän.

    Sitten valutin öljyt ulos ja kaadoin ne saman kokoiseen astiaan kuin missä uudet öljyt oli. Totesin määrän (5,5 litraa) ja kaadoin uutta yhtä paljon vaihteistoon.

    Tuolla systeemillä ei tule liikaa eikä jää liika vajaaksikaan.

    Olipa taas maalaismerkonomilogiikkaa.
     

Kerro tästä muillekin!