TH 700

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja sherif, 25.2.2010.

 1. sherif

  sherif 1st gear

  Semmosta vaan että mitä kytkintä/ pantaa käyttää mikäkin vaihde tossa askissa? kun ei enää muista ja haku on vaikeeta.. Tänks!
   
 2. sherif

  sherif 1st gear

  Taiskin olla paha kyssäri :lol:
   
 3. sherif

  sherif 1st gear

  Se on selvä. Toinen kysymys. Panta oli kulahtanut metallille ja näin rumpu oli ottanu kans itteensä. Sorvasin rummusta siivun veke. Nyt arveluttaa että riittääkö servon karassa pituus. jostain lueskelin että hitsata voi lisää mittaa, ja ylimääräsestä servon kupista voi tehä reijitetyn mallin minkä avulla pääsee tutkailemaan karan liikematkaa. Niin paljonko tuon liikkeen sopis olla? :-?
   
 4. tapsa24

  tapsa24 1st gear

  maks 1,6mm mahto olla.
   
 5. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Ei se servon liikevara ole tossa ongelma. Enempi murhetta tulee siitä että sen rummun ainevahvuus vähenee, rumpu heikkenee ja toinen että se panta ei sais "pohjata" itteensä!
   
 6. sherif

  sherif 1st gear

  Tänks! Eipä tuosta lähteny ku muutama kymppä. Tiedä sitä sitte onko vastaava temppu tehty ennenkin. Kyllä sita pantaa siihen sovittelin rummun päälle niin jäi siihen päitten väliin about kuutisen milliä rakoo. Kait se siitä.
  Sit viel yks pikku juttu. Onko ö-pumpulle annettu jotain toleransseja niitten lamellien suhteen? Tässä tuntus olevan melkosen suuri välys tossa kehällä. Vaikuttais että eniten siin on kulunu ne ohkaset metallirenkaat. saaks siihen jotain korjaus kittiä?
   
 7. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Tollanen satsi kannattaa hommata! Noi renkaat on pikkasen isompihalkaisijaiset jab kannattaa sitten olla tarkkana ettei tule liian piukka, muuten öölipumpusta ei jää jäljelle kuin noi!
   
 8. sherif

  sherif 1st gear

  Juu olihan ne puoli milliä halkaisijaltaan isommat kun vanhat. ja muutenkin vähän tyrnemmät vaikka onkin ne alle 5500rpm mallia. Nyt tuntus valys olevan niin namu et melkein rupee jöpöttään...
   

Kerro tästä muillekin!