Th200r4 ei liikuta autoa mihinkään suuntaan.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja juha745, 14.1.2019.

 1. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Kokeile sellaista että ajat hiljaa eteenpäin d päällä, kun vauhtia on joku vaikka 30kilsaa niin vedä keppi lukkoykköselle. Pitäisi tuntua kunnolla jarrutusta, jos ei tunnu niin pakki/lukkoykköspakka on paskana.
   
  juha745 tykkää tästä.
 2. juha745

  juha745 3rd gear

  Ok, testaanpa tuon, kiitos vinkistä!
   
 3. juha745

  juha745 3rd gear

  No joo, ei tuntunu jarrutusta eli tää ois nyt niinku selvä homma..
   
 4. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Siltä se vaikuttaa.
   
 5. palontie

  palontie Gearhead

  Lainailenpa tätä topiccia,mites näissä on nopeusmittari kiinni ja onko mennyt mittari mykäksi ja vika ollut tuolla lootan päässä?Caprice -90.
   
 6. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Nopeusmittari on muutamalla ruuvilla mittaritaulussa kiinni.
   
  jarona tykkää tästä.
 7. palontie

  palontie Gearhead

  Näinkö on?Mä kysyin lootan päätä.
   
 8. palontie

  palontie Gearhead

  Löytyi.
   
 9. Kimi-oz

  Kimi-oz Gearhead

  Lainaan tätä topicia, kun oireet ovat alkuperäiseen kyselyyn melko samat: th200r4 aloitti toissapäivänä temppuilun auton liikuttamisessa eteenpäin. 1986 STW Buick ollut nyt talviseisonnan jälkeen 2-3vko ajossa, ja kaikki toimi hyvin, mutta yhtäkkiä pari pv sitten auto ei töistä lähtiessä meinannut millään liikkua eteenpäin. D:llä kun venyttää muutaman minuutin ja auton saa vaivoin noin 40-50km/h vauhtiin, kaikki alkaa toimia kuten pitää ja vauhdin saa maantieajossa normaalinopeuksiin ilman ongelmia. Pakkoykkösellä ei liiku ollenkaan, pakilla toimii ilman mitään ongelmia. Liikkeelle lähtö on niin vaikeaa, että tavallisesta liikennevaloristeyksestä ei meinaa vihreillä ehtiä edes keskelle risteystä ennen punaiselle vaihtumista. :eek:

  Öljymäärä on koko ajan ollut oikea (uudet öljyt vaihdettu alle 1000 km ajettuina ennen kevään ajoon ottamista ja tarkistettu muutaman kerran lämpimänä vaihteiden läpivedon kautta käynnissä), mutta liikkeellelähtemisvian tultua öljytkin haisivat palaneille. Vian tultua vaihdoin uudet öljyt (en vielä suodatinta joka vaihdettu viime kesänä ja ajettu nyt max 1000km), mutta mitään apuja ei ollut. :(

  Eli mitä on rikki, kun ei pakkoykkösellä liiku ollenkaan, ja D:llä vain vaivoin? Ja mikä sen on rikkonut?
   
 10. hzemax

  hzemax Gearhead

  Ymmärtämättä GM laatikoiden sielunelämästä sen enempää, tiedän että TH 200 lienee se piparkakkumuotti laatikko joka kestää vissiin mäkiautoissa ja 305 ja 307 moottoreitten perässä.

  Jos öljy haisee pahalle, ni se yleensä meinaa, et loota on paskana.

  Mikä sen rikko,,,, ni huono huolto.
   
 11. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Tehdas laittoi tällaisen piparkakkumuotin sen ajan nopeimpaan sarjavalmisteiseen autoon tietämättä että od asiantuntijan mielestä se on ihan paska. Ja kyllä lootan kuin lootan tappaa aika vaikka sen "huoltais" joka päivä.
  Epäilen että forward pakka on sökö mutta omituista että lukkovaihteella ei liiku lainkaan.
   
  Camino'79 ja Harri S tykkäävät tästä.
 12. grantorino

  grantorino 3rd gear

  Kyllä tuo TH200r4 on kieltämättä epäonnistunut ja alimitoitettu laatikko. Muistan hyvin vielä -90-luvulta kun noita veronkierto farmareita alkoi tulla pilvin pimein maahan, niin jo silloin monelta kaverilta hajosi th200r4 laatikko suht uutena ja niitä korjattiin tämän tästä.
   
  Muokattu: 7.7.2019
 13. Petri R.

  Petri R. Gearhead

  Nyt kun täällä sekoitetaan iloisesti TH200 ja 200-4R, niin Mudracer voisi kertoa mitä kaikkea yhteistä näillä on...jotku osat taitaa olla keskenään samoja.
   
 14. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Tässä "kunnossa" oli yks 200R4 toosa:rotfl: .
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
 15. Camino'79

  Camino'79 Gearhead


  Mitä vittua tolla on tehty että se tollain on saatu sulamaan? :D
   
 16. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Juu tässä lootassa oli niin monta isoa vikaa että jo ensimmäisen olisi pitänyt estää se että muita vikoja ei yksinkertaisesti voi tulla, teoriassa mutta niinku näkyy niin teoria ja käytäntö ei kohtaa näissäkään.
   
 17. Camino'79

  Camino'79 Gearhead


  Oon mäkin ilmavirran pajalla nähny jos jonkinmoisia "räjähdyksiä" mutta en kyllä ihan tommosta totaalituhoa muista heti nähneeni :D
   

Kerro tästä muillekin!