TH350 & TH350C yhteensopivuus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja jankinnu, 21.6.2009.

  1. jankinnu

    jankinnu 3rd gear

    Moi. Mulla ois TH350, jossa on kuori halki sekä täysin ehjä TH350C. Onnistuuko TH350 sisuskalujen siirto TH350C laatikkoon? TH350 on varustettu Hughes Performances sisuskaluilla ja TransGo:n shift kitillä + HD turbiinilla, niin haluaisin käyttää niitä jatkossakin.

    Mietin vaan, että onko helpompi etsiä TH350 loota ja panna toi TH350C myyntiin vai koittaa vaihtaa sisuskalut lukkiutumattomasta lukkiutuvaan lootaan. Käykö "valve body" lukkiutumattomasta lukkiutuvaan?
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Kyllä lukkolootasta pystyy tekemään lukottoman. Venakoneistotkin on samanlaisia mutta se välipelti ei ole vaihtokelpoinen. Senkin pystyy kyllä muokkaamaan shifkittiin sopivaksi.
     

Kerro tästä muillekin!