Th350 vinkasee pakilla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Sam78, 31.1.2023.

 1. Sam78

  Sam78 1st gear

  Sain projektin ekaa kertaa liikkeelle omin voimin. Laatikko oli mulle täys arvotus missä kunnossa on . Yks ongelma löyty, peruutin auton talliin ja kynnyksellä piti antaa vähän enempi kaasua niin jostain vaihteistosta kuuluu vittumainen metallinen vikinä. Muuten ei mitään ongelmia, mistähän tällänen vois johtua?
   
 2. chevy 34

  chevy 34 Gearhead

  Voi olla roller clutch jumissa ja vinkaisee, ku menee pakki päälle. Toki voi olla muutakin vikaa. Öljypohjan sisältö antaa paljon tietoa vaihteiston kunnosta, jos ei myyjä ole sit putsannut ennen myyntiä :rolleyes:
   

Kerro tästä muillekin!