TH400 täysremontti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja VesaR, 2.5.2005.

  1. VesaR

    VesaR 1st gear

    Kukas olisi PK seudulla ammattitaitoinen ja edullinen jos aikoo viedä askin täyskunnostukseen ja vahvistettavaksi?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kiinnostaa myös minuakin tämä. Hinnalla ei niin väliä kunhan tulee varmasti kunnolla tehtyä.
     
  3. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Eikös sellainen pitkänlinjan paja ole kuin Helsinki Automatic Center.

    Se taitaa olla Jaakko Husso nimisen varttimailiveteraanin firma.
     
  4. VesaR

    VesaR 1st gear

    Kilautin Hussolle ja 2500e + vahvistushommat eli eipä se tietysti ilmaista ole...

    Mutta jos ei muita hyviä tekijöitä mieleen tule niin kaipa se on sinne vietävä....täytyy tänään vielä käydä vähän polkemassa josko aamuinen yhden vedon luistaminen edelleen jatkuu vai oliko vain mielenhäiriö...
     
  5. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    ihanan kallista... :rotfl:

    onko muka noin ?
    mitäs corvette on syönyt kun ei kestä ?
    tolla hinnallahan saa race PG: n ja jää "vähän" pensarahaa !
    vai tuliko pilkkuvirhe :rotfl:
    vakiotekniikka tai vähän viritettykään ei välttämättä kummosia vahvistustoimia vaadi, kunhan lootassa kaikki kohillaan (säädöt)
     
  6. VesaR

    VesaR 1st gear

    Siis niin se puhelimessa hinnaksi sanoi - siis lootan irrotus, täydellinen peruskunnostus osineen ja takaisin laitto autoon kiinni tuo about 2500e ja mitä sitten vahvistetaan niin vielä lisää euroja tiskiin...
    No siis mustakin aikas kalliilta vaikutti - jos vaikka Summitilta katsoo jotain street strip th400sia niin alle 1000 taalaa ne on vahvimmatkin!!!
    Eikös tosiaan olisi ketään ammattitaitoista kilpailijaa tässä alle 100km säteellä
    Nyt about 500hp ja jatkossa ehkä 100 150 lisää...
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    husson hinnoittelu on jo pitkään ollut vitsi :rotfl:
     
  8. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Kysäse vaikka Powermaticista, ja eikös Hämeenlinnassakin joku noita lootia värkännyt.

    PG:tä käytetään paljon nimenomaan sen takia, että se on halpa ja yksinkertainen, TH400:n tekeminen ON kalliimpaa, ja mitä enempi sen pitäis kestää tehoa, sitä suuremmaks tulee hintaero. Noihin TCI:n ynnä muiden pajojen liukuhihnalootiin ei kannata huolella käsin tehtyä hinnan suhteen verrata, tuntilaskutuksella niitä tehdään sielläkin, ja sitä saa mistä maksaa. Mutta jos ostaisit osat ja tekisistkin itse?
     
  9. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Hyvin on hinnat nousseet :eek: Mä soittelin tonne Helsinki Automatic Centeriinkin kolme vuotta sitten kun etin uusia kuoria nelisataseen ja kysyin sit samalla mitä se ottais työstä mikäli siltä kuoret löytyis ja vaihdattaisin kalut siellä. Ja mikäli yhtään muistan oikein niin arvio silloin oli tonnin luokkaa sisältäen ne "uudet" käytetyt kuoret. Ja pidinpä sitäkin sen verran kalliina että etin kuoret muualta ja löysin toisen tekijän joka sitten purkas lootan, putsas ja tarkasti että kaikki sisuksissa on ok, vaihtoi uudet suodattimet, tiivisteet jne ja laittoi nippuun. Koko hommasta tuli silloin kuluja noin 500 e.
    Kaks kesää sillä sitten ajettiin ennekuin noi silloin vaihdetut vanhat kuoret otti taas itteensä ja nyt on sitten tehty kyseistä lootaa vimpanpäälle eli tyyliin "mopo läks käsistä" eli ens ihan uudet vahvistetut kuoret ja sit uudet "racesisuskalut" ja vielä vastaava turbiini. Toi homma tulee kustantamaan ehken noin 2000 e ja siinä kävi tosiaan niin että homma eteni pala kerrallaan niin että huomattiin että vielähän siitä pitää uusia/parantaa toi juttu ja sit toi jne eli halvemmaks olis ilmeisesti tullut tilata ameriikasta, Kivinummelta tai muualta vastaavasta paikasta valmiiks tehty loota. Mut tätähän tää harrastaminen on :rotfl:
     
  10. X-Speedy-X

    X-Speedy-X 1st gear

    TCI-212505 maksais summitilla ~1600$..

    http://www.tciauto.com/competition/comp ... ssions.htm

    Tiedä sitten tulisko jenkeistä tilaaminen edullisemmaks..
    ..ja millaista pakettia tarkemmin etsii..

    Mut eikös se mene tällä hetkellä ~€/$ ??

    Mut eipä oo itellä kokemusta noista TCI.n lootista.. :odroll:
     
  11. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Ameriikassa tota TCI:tä ei ainakaan oo kauheesti kehuttu, sillä on lempinimikin, Total Crap Inc. Mutta huonot uutiset tietysti leviää aina paremmin kuin hyvät. Breikkilootaa jos kattelee, niin sen kanssa tarvitsee myös breikkiturbiinin, joko heti tai sitten muutaman viikon päästä, jos sitä breikkiä meinaa käyttää. Ja jos ei, niin sellasta on turha ollakaan. Sehän on silloin käytännössä sama kun reverse manual koneistoinen.
     
  12. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    en kyllä tohon hintaan hussolle veis, melkeis tollasilla tehoilla vois harkita sitä "race" pg:tä, jos ei oo 3 vaihteelle tarvetta. ja sen pitäs kestää sitten kyllä tarpeeksi, ja jos olis vielä th:n akselilla, kävis turbiinitkin...

    tai hommaa loota jostain, kyllä kestävä th:kin pitäs saada ~1000-1500e. asennus sitten jossain pajassa, kysy myös green-x, humppila tai nätkiniltä porista.

    vanhanlootan palautus onnistuu yleensä jälkikäteen, lootamiehet haluavat yleensä niistä vissiin ehjänä noi kuoret
     
  13. Vormula-77

    Vormula-77 1st gear

    Kysäseppä lootaa Päiviseltä hämeenlinnasta, on paljon halvempi kun Husso ja tekee yhtä hyviä laatikoita.
     
  14. tonsku78

    tonsku78 Gearhead

    jumalauta mikä hinta!

    herranjestas, on siinä hintaa!!
    siis onhan se kalliimpaa kuulemma tehdä 400:sta, mut 2500!!!
    aivan sairasta!
    Vaihda laatikkoa, tai odottele parempia tarjouksia.
    Näilläkin sivuilla on pari hyvää loota-asentajaa, ja vaikka ahneita ovatkin :rotfl: , ni tekevät varmaan sopivammin.
     
  15. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Hullu halvalla tekee, jos voi tehdä kalliillakin. Kyllä työtä tehdä saa ja sitä riittää, jos ilmaseksi tekee. Jos kalpo korvaus tehdystä työstä sitten vähän asiakkaita vähentääkin (mitä se tuskin edes oleellisesti tekee), niin mieluumminhan sitä tekee kuus tuntisia päiviä kun 16 tuntisia jos molemmista saa saman korvauksen?
    Kannattaa tosiaan kysyä muistakin paikoista, niihin taitaa tosin joutua useimpin ite irrottamaan ja kiinnittämään lootan, tai sitten teettämään sen homman erikseen.
     
  16. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    unohtu, race pg:tä saapi ainakin antti kivinummelta (simuna glide), ja tekiks niitä eero`s glidejä toi eero knihtilä? kun ei muista, ja saapihan noita kans racer`s placen kautta, mutta ovat usassa "tehtyjä"

    ja sitten vielä, noilla tehoilla kannattaa miettiä lootaöljylle lisäjäähdyttäjää, varsinkin jos tulee pistettyä vähän enempi rahaa siihen lootaan kiinni :wink:
     
  17. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    En oo kyllä PG:llä ajellut tai ollut kyydissä kun vakiovehkeissä, mutta mua on aina hirvittänyt sen ainoastaan kaks vaihdetta. Pitkä ykkönen ja korkee stallinen turbiini mahtaa olla melkonen kuminauha normaaliliikenteessä.
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest

    Parola ei oo ihan pääkaupunkiseudulla mutta sinne on hyvä tie. Suosittelen lämpimästi: Automaattihuolto Päivinen 040 5939008 Parola. Tällä kaverilla on jalat maassa ja homma hanskassa. Spesialiteetti on TH-700 mutta tekee muitakin (eurot ja jenkit).

    Matti Äyräväinen

    PS. Hinta on ollut myös kohdallaan, jos se jotain merkitsee.
     
  19. Anonymous

    Anonymous Guest

    Hämeenlinnassa American power (Seppo Taskinen) ainakin tekee kaiken näkösiä jenkkien laatikoita...
     
  20. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    joo, mopemankin tossa laitteli tosta pg:stä. 1 vaihde tosiaan on pitkä, ja sulla varmaan on joku pienempi turbaani, voipi se tietty aiheuttaa tota "kuminauhaa". mutta kyllä ton tehon sietäviä th askejakin tehdään, kysele nyt muiltakin kun hussolta, ettei rahasi mee hukkaan... :odroll:

    nätkin on kyllä aikas pätevän kaverin maineessa, sun tarttee vaan se loota saada raapastua jossain pois, hmmm, eiks tuolta tsadista joku mesta löydy joka voi jeesaa...

    ja kyllä tietty noi edellä mainitut tyypit (kivinummi / knihtilä) varmaan näistäkin jotain tajuu...

    itellä toi pg on tossa malibussa, ja toi on sitten vakioturbiinilla, joten en kumminauhasta osaa sanoa mitään. th aski tulee kyllä "alle" viikon sisään 3000 turbaanilla
     

Kerro tästä muillekin!