Th700 ==> Nv3500 tai Nv4500

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Marcuse, 12.8.2016.

  1. Marcuse

    Marcuse 1st gear

    Joo elikkäs kysymys kuuluu että mikä olis lista kaikille vaadittaville osille suorittamaan kyseinen konversio ? Itselläni on chevrolet c1500 aihio joka rungoltaan ja koriltaan rakennettu suht valmiiksi ja nyt kiinnostaisi laittaa 350 keulille ja jatkeeksi manuaali laatikko. Alunperin auto on 4.3 v6, th700

    Kiitos etukäteen -Marcus
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Tein omaan kuorkkiin ton toisinpäin. Tarviit plootan, kytkinkamat polkimineen ja uus joukki jortaaniin. Ja tikulle tietenkin reikä plattiaan.
    Ja vaikka mielipidettä autosta tollasella plootalla ei kysyttykkään niin vastaus on että se on hirvee, siis mun mielestä.
    Ja juu heitin kamat romulaariin. Kytkinpoljin on vielä paikallaan.
     
    KajS tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!