TH700 Omituinen käytös

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Formula400, 8.7.2018.

 1. Formula400

  Formula400 1st gear

  Omassa autossa alkoi TH700 laatikko tekemään sitä että muut vaihteet toimii ihan ok mutta kun laittaa 4 päälle niin heti menee turbiinilukko päälle.Kolmosella laatikko toimii ihan ok kun ensin menee kolmonen päälle ja jonkin ajan päästä menee turbiinilukko päälle.nelonen päällä pitää polkaista kaasu pohjaa ennen kuin turbiinilukko löysää pois.
   
 2. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Minkä vuotinen keksintö kyseessä?
   
 3. Formula400

  Formula400 1st gear

  -85 Mallin Corvette kyseessä ja aikaisemmin laatikko on toiminut ihan ok mutta nyt on alkanut 4 vaihteella turbiinilukko menemään päälle heti kun laittaa 4 päälle ja ei irrota muuten kun polkaisemalla kaasu pohjaan.
   
 4. Morbidelli

  Morbidelli 2nd gear

  Tarkentavana kysymyksenä, irrottaako turbiinilukko jarruttaessa?
   
 5. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Toi on sellanen välimallin ploota ja muistaakseni venakoneistossakin oma venttiili lukolle vielä. Ei kait se kolosella lukkoa ole pois tiputtanut neloselle vaihtaessa?
   
 6. Formula400

  Formula400 1st gear

  Kävin testaamassa ja 4 vaihteella turbiinilukon ollessa päällä kun painaa jarrua niin hetkeksi löysää lukon pois ja sitten menee lukko uudelleen päälle.Aikaisemmin loota toimi siten että kolmosella meni lukko päälle ja vaihtoi normaalista 4 ja hetken päästä meni lukko päälle ja jos polkaisi vähän lisää kaasua lukko lähti pois päältä,nyt ei irroita muuten kun kaasu pohjaan polkaisten.Nyt toimii lukko niin että kun 3 vaihteella vauhti nousee 65-70kmh niin lukko menee päälle ja jos pikkuisen reilummin lisää vauhtia niin lukko lähtee pois päältä. 4 vaihdetta käytän vain yli 70kmh vauhdissa maantiellä.
   

Kerro tästä muillekin!