TH700 shift kiteistä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Chevy59, 4.11.2009.

  1. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    Onko noihin monta eri mallista shift kittiä saatavana?Tuossa vaan roplasin yhtä venttiilikoneistoa johon oli välilevyyn porailtu kakkosen ja kolmosen sekä T.V:n reikiä isommiksi.Mitä kittiin yleensä sisältyy,vaihdetaanko sinne jäykempiä jousia ja noita reikiä kairataan isommiksi,onko T.V:n lisäksi muita venttiilejä tarpeellista vaihtaa?Tai jääkö jossain kitissä kuulia vähemmäksi,tuosta lootasta puuttui venttiilikoneiston puolelta overrun-kytkimen kuula?Miksi se pitäisi jättää pois?
    Entäs öljypumppu,siitä oli yhtä venttiiliä rälläköity niin että linjapaine pääsee johonkin "converter feediin"?
    Vai liittyykö pumpun venttiilin muutos jotenkin siihen että lootasta oli lukon solenoidi tukittu kuulalla,tietääkseni ei mutta oikaiskoon viisaammat?

    Loota on siis -86 vanhemmalla venakoneistolla.Onkohan siihen tehty oikeasti jotain parannuksia vaiko vain jonkun kyläsepän tura-asennuksia?En tiedä toimivuudesta kun en ole lootalla ajanut.
     
  2. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

  3. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    Voispa hyvinkin olla tuo,pystyisitkö lähettään muutkin kuvat samaisesta kitistä? Vaikka alareunassa näkyvään s-postiin? :)
     
  4. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

    Pistin loputkin kuvat näkyviin kuvablogiin kun olivat jääneet piiloon.. Koneellani niitä ei ole enään. Tsekkaa siis blogista :wink:
     
  5. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    Sieltähän ne löytyi,tänk juu :D
     

Kerro tästä muillekin!