TH700 swappi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Adventurer, 20.3.2014.

 1. Adventurer

  Adventurer Gearhead

  Pitäs vaihtaa minun 58:iin TH350:n laatikon tilalle TH700.
  Laatikko, joka jostain 80-luvun leppäfarkusta, mulla onkin mutta sen ohjausboxi puuttuu. Eli laatikon hännässä on 4 pinninen pistoke.

  Joku ohjausjärjestelmä pitäs varmaan saada, että menee turbiinilukko päälle ja pois kun tarvitsee. Konetta ohjaa kuussatanen Holley.
  Oisko ehdotuksia?
   
 2. tabs

  tabs Gearhead

 3. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Lootan hännässä on nopeusmittaritsydeemi, mutta 4 pinninen? Lukon ohjaus on vaihdetsydeemistä vähän taakseppäin ja sojottaa ylös.
   
 4. Adventurer

  Adventurer Gearhead

  Olet oikeassa Mudracer! ei se tietenkään hännässä ole.
  Kaverilta löytyi joutavana alipaineella operoiva katkaisin, pitää tsekata se.
   
 5. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Jos loota on 86 tai vanhempi niin venakoneistossa on jo oma ohjaus lukolle ja toimii samoin kuin vaihteet kun vaan saa 12v solkulle. Uudemmpiin on syytä laittaa joku ulkoinen ohjaus joka ottaa lukon pois päältä kun painaa kaasua pikkasen rajummin.
   

Kerro tästä muillekin!