th700 ulina

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja junkyard dog, 16.10.2013.

  1. junkyard dog

    junkyard dog Gearhead

    Mistähän voisi ko. laatikossa tulla semmonen nopeuden mukaan voimistuva ulina? Samantyylinen ääni kuin vollottavasta taka-akselista tulee. Kokeiltu ilman kardaania pukkien päällä ja laatikosta se kuuluu, käytin myös laatikon hännän irti, mutta eipä sielläkään mitään erikoista näkyny, joskus oli tosin ottanut sakarapyörä nopeustunnistimeen kiinni ja kokeilin ilman nopeustunnistinta(sähkönen anturi) ei vaikutusta. Voisko tuo tulla ulostuloakselin sisäpään laakerista(ilmeisesti purattaa laatikon, jos sen haluaa tarkistaa)? Ääni alkaa kuulua ajettaessa n.40km/h ja voimistuu nopeuden kasvaessa. Moottorin kierrokset ei vaikuta ääneen.
     
  2. Beauville

    Beauville 1st gear

    Villi veikkaus. Planeettapyörästö?
    Kehärullien laakerit menossa. Sit kun pettää niin tulee vähän isompi remontti.
     
  3. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    Ulvooko joka vaihteella? Jos kolmosellakin niin silloin ei tule planeetoista koska laatikko pyörii "suorana". 1-2 molemmat ja nelosella takaplaneetta vain.
     
  4. junkyard dog

    junkyard dog Gearhead

    Ulvoo kaikilla pykälillä, ääni ei ole hirveän voimakas, mutta sen verran, ettei sitä kehtaa kuunnella.
     
  5. junkyard dog

    junkyard dog Gearhead

    Mystiseksi menee tämä, laatikkoon tuli uudet planeetat, tiivisteet, helat yms. ja on nyt paikallaan eri turbiinin kanssa, mutta tuo smirklaava ääni ei kadonnut, senverran tarkennusta tuohon ääneen, että ykkösellä ei sitä kuulu, mutta kun loota vaihtaa kakkosen niin silloin alkaa ja taas kolmoselle vaihtaessa vain voimistuu jne. Mikähän tuota riivannee?
     
  6. Rytari

    Rytari Gearhead

    [​IMG]

    no jos se ei kierroksien mukaan mene vaan vauhdin niin tuossa olis semmonen mikä pitää kyllä hieman ilmavalvontasireenimäistä ääntä kun ei tykkää enää olla ihan hyvässä hapessa...
     

Kerro tästä muillekin!