Tiedottaja!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja hejo, 18.10.2007.

  1. hejo

    hejo 1st gear

    Paljon onnea Jamille uudesta työpaikasta!Rukouksiimme on vastattu... :rotfl:
     
  2. Tea

    Tea 1st gear

    Hienoa! Ei olis vamaan pahitteeksi jos vaikka joskus saisi lukea tuloksia jostakin lehdestä. Kyseessähän on kuitenkin SM-tason kilpailu joidenkin ryhmien kohdalla.
     
  3. Käkö

    Käkö Gearhead

    Onhan niitä tuloksia lähetelty lehtiin mut tuppaa vaan olemaan jotenkin vaikeeta noilla lehdillä niitten julkaiseminen...
    Tea, eikös se teidän suunnan paikallislehti julkassu jotakin kiihdytyksestä et poikkeuksiakin löytyy...
     
  4. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Täytyy sanoo että nyt on oikee mies oikeella paikalla :D
    Tsemppiä pitää kuitenkin Jamille toivotella.
     
  5. Tea

    Tea 1st gear

    Joo, paikallislehti on pop ja palkitsee aktiivisuuden.. :D Muistan takavuosina kun oliko Iltalehti jossa oli aina juttuakin kisoista... mut eipä ole viimeaikoina näkyny oikein missään.
     
  6. mika112

    mika112 1st gear

    Ja jotta Jamilla ois helpompaa näin alussa saada homma toimimaan niin annetaan sit Jamille kunnon työrauha
     
  7. Käkö

    Käkö Gearhead

    Yep, oli se iltalehti, sehän sponnsas Team Hemiä silloin kun Jukka ajoi pro stockkia.
     
  8. Käkö

    Käkö Gearhead

    Jami mitään työrauhaa tarvii, annetaan sille vaan kunnolla töitä :rotfl:

    Ja sit asiaan, edistystä , edistystä, kyllähän tiedotusta ollaan odotettukin joten ei tää ole ainakaan huonompaan suuntaan menoa, se on aina parempi kun on yksi joka hoitaa kuin et on kymmenen jotka luulee et joku muu hoitaa...
     
  9. Jami K.

    Jami K. 1st gear

    Kiitos onnitteluista ja kannustuksesta!

    Työsarkaa on aika lailla, joten katsotaan, mihin päästään kun kääritään hihat ja tehdään hommia.

    Kuten aiemmin tuli ilmikin, Iltalehti oli vuosia sitten tukemassa vahvasti Oran tiimiä, mutta lehti kirjoitti lajista pitkään vielä senkin jälkeen. Mm. minä olin reilun parin kauden ajan Iltalehden toimittajana kaikissa kisoissa, ja näkyvyyttä oli. Ola Timonen oli tuolloin merkittävässä toimittajan roolissa IL:ssä, ja sai kisaraporttien lisäksi mm. aukeaman mittaisia näkyvyyksiä lehteen, tämä oli n. 10 vuotta sitten.

    Ajat ovat muuttuneet, mutta nämä suhteet täytyisi saada luotua uudelleen. Siihen tarvitaan myös ripaus onnea, että onnistutaan. Jos silti tunnet/tiedät paikkakunnallasi jonkun toimittajan, joka suhtautuu myötämielisesti, otan tiedon ilomielin vastaan (mieluiten mailina), se helpottaa paljon työtä.

    Sähköpostiosoitteeni löytyy tuolta uutisesta, jossa puhutaan tiedottajasta.

    Jami
     
  10. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Hienoa, että tiedottaja, joka tiedottamisen osaa, on vihdoin yhdistyksen palvelukseen saatu. Toivottavasti projekti tuottaa mainion tuloksen, ja sitä voisi jatkaakin, sillä tiedotukselle ja kontaktille medioihin olis tosiaan tarvetta.

    Mut, jottei menis pelkästään keskinäisen kehun kerhoksi eikä kaikilla olis liian kivaa, niin sellaseen asiaan kiinnittäisin huomiota, että nyt jo kolmasosa johtokunnan jäsenistä on myös yhdistyksen palkkalistoilla (toivottavasti saavat palkkaakin). Se on asia ja kehitys, jonka terveellisyyttä vois kenties myös pohtia?
     
  11. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Onnea uudesta pestistä täältäkin :rotfl:

    Vielä mielenkiintoisempia hommia Jami lienee saanut rakastamaltaan seuralta eli HIFKlta radiojuontajan muodossa. Kiitos Jami, sähän kuulostat edelleenkin hyvältä radiossa ja varsinkin tossa HIFKn sellaisessa :poff:
     
  12. luppes

    luppes 1st gear

    Siinä tais olla kaikki mitä HIFK:sta voi mainita.
     
  13. Jami K.

    Jami K. 1st gear

    :wc:
    :poff:
    :mad:
    :argue:

    Muista, Luigi, kenellä on mikrofoni... :soosoo: Hehh heh...

    Jami K.
     
  14. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Kyllä nyt vähän alkaa pelottamaan....... :poff:
     
  15. sippimies

    sippimies 1st gear

    Koskas tiedottaja tiedottaa meille miten meni vuosikokous :mad:
    Ilmeisesti tiedotus on vetänyt itsensä wc alas :wc: :lol:
     
  16. FHRA Tiedotus

    FHRA Tiedotus 1st gear

    Koska tiedotus eikä tiedottaja ole vetänyt itseään wc:tä alas eikä itseään wc:stä alas, kerrottakoon vuosikokouksesta sen verran, että se meni hyvin.

    FHRA on jäsentensä yhdistys, ja se toivoo jäseniään runsain joukoin kokouksiinsa vaikuttamaan kerhonsa asioihin. Jos jäsenet kuitenkaan eivät kaikki kokouksiin pääse, niinkuin usein käy, kokouksen pääpiirteet on yleensä kerrottu seuraavassa jäsenlehdessä, Takaluukusta- lehdessä (joka ilmestyi tänään).

    Näistä seikoista johtuen FHRA:lla on tehty aikanaan periaatepäätös, että kokousta ei haluta julkisesti kauttaaltaan selostaa. Missään tapauksessa asiat eivät kokouksissa ole salaisia, mutta ne ovat jäsenistön kerhoa koskevia asioita, siksi eivät esim. pöytäkirjoiltaan julkaistavia asioita.

    Eli parhaiten saat selville kokouksen kulun olemalla itse kokouksessa, tai paikalla olleelta kaverilta tai sitten Takaluukusta- lehdestä.

    Mutta pähkinänkuoressa: paikalla oli vajaat 50 jäsentä, jäsenmaksut päätettiin pitää johtokunnan ehdottamalla aiemmalla tasolla, eli ei korotuksia, johtokunnan jäsenistä erovuoroisista Harry Räikkönen ilmoitti, ettei ehdi olla johtokuntatyössä mukana, hänen tilalleen jäsenet valitsivat Jari Halosen.

    Kiihdytyskilpailuja koskevia asioita käsiteltiin muutamia: kilpailun järjestäjän tarrat, Motoparkin kisa, Bike Weekend, uudet suorituspaikkaehdotukset, kilpailusäännöt, televisiointi, Alataron pito jne.

    FHRA tiedotus / Jami
     
  17. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Tarroja, kivaa :rotfl: Tuleeks niitä paljonkin ens kesän kisoissa ja onkos niitä sit tarpeeks joka kisaan kun ainahan katuautoon tarvii sit joka kerta uudet :p
     
  18. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Jotkut jenkit kysy kesällä kun katteli meidän auton kuvaa, että saatko oikeen rahaakin noista tarroista, auto kun olis paljon siistimpi kuulemma ilman niitä? Piti valistaa, että ei, niistä joutuu maksamaan. :rotfl: Jenkeissä käytössä oleva "contingency sticker" systeemi vois olla ihan toimiva täälläkin, palkintorahat maksettais tarrojen mukaan. :rotfl:
     
  19. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Vai vielä rahaa :poff: Suomessahan tääkin menee niinkuin muutkin asiat tyyliin herran pelko on viisauden alku, kiitetään ja kumarretaan kun saadaan laittaa noi jonkun mainokset :rotfl: Meille yhdessä kisassa kisajärjestäjillä ei ollu viime kesänä antaa uusia tarroja niin muutamat sivusta seuranneet kyseli jo huolestuneena että hylätääks teidät tai teidän tulokset nyt sitten siitä kisasta kun autossa ei oo kilpailukutsun mukaisia mainoksia :eek:
     

Kerro tästä muillekin!