tietoa pakosarjoista tarvitaan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja slant, 10.8.2004.

  1. slant

    slant Gearhead

    olisko kellään jouten aspeniin sopivia peltisarjoja (v8)? Saakohan noita uusia vai pitääkö tehdä itse, tosin käytetyt kelpais hyvin.
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Tohon "käy" mitkä tahansa halvat pikkulohkon yleissarjat. Siis niin hyvin kun ne yleensäkin käy; pienemmällä vaivalla kutienkin lie kuin itse tehden. Ongelma liki kaikissa mopsin peltisarjoissa on tosin niiden roikkuminen matalalla kun joku primääri kiertää raidetangon alapuolelta. "paremmat" sarjat sitten maksaa vähintään viisinkertaisesti noihin halpiksiin errattuna, mutta sopii paikalle heittämällä eikä roiku alhaalla. Ite ratkasin ton ongelman käytämällä halpissarjoja ja hitsaaamalla K-palkin alle kiilat jotka esti pakosarjaa osumasta maahan ensimmäisenä.
     
  3. slant

    slant Gearhead

    kiitos tiedosta. mallikohtaisia kun ei taida hirveästi löytyä niin mietin mahtaako noihin mitkään oikein sopia.
     
  4. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Lähes joka valmistajalla on sarjoja moparin A-E bodyihin, ne kattaa myös ton F-bodyn. Omassani tais olla jotkut cyclonet, mutta flowtecit, hedmanit, hookerit jne käy yhtä hyvin / huonosti.
     
  5. slant

    slant Gearhead

    ahaa. No nyt helpottuu kummasti! :) Mietinkin että miksi ihmeessä f-bodyyn ei ole mitään tarjolla, onhan tuo melko yleinen vehje. Sitä ei siis vain ilmoiteta missään mainoksessa. Onkohan tuo niin pappamallin laite.. :oops:
     
  6. V8 aspen

    V8 aspen 1st gear

    Tiedä tuosta pappamallista mutta selkeesti ei autoa suunniteltaessa ole käynyt kenelläkään mielessä, että sinne joku hullu joskus saattais sovittaa peltisarjat, siksi vittumainen jopi niiden asentaminen on. Viime viikonloppu meni noissa hommissa maanantai mukaanlukien. Helpoimmalla olis päässy, kun ois nostanu koneen pöydälle. Viime yönä vielä näin painajaisia..mutta nythän ne siellä rähisee paikallaan ja maavaraa tosiaan jäi aikas vähän, että pitää reunakivet jättää mielellään ylittämättä.
    Mulla olis yhdet vähän käytetyt satsit tuossa ylimääräsenä, jos kiinnostaa ostaa. Laita privaattia jos iskee kipinää.
     
  7. slant

    slant Gearhead

    pakosarjat

    Minulla tuli auto vaihdettua vanhempaan ja jäi tuo sarjojen vaihto tekemättä. Kerkesin kyllä löytää jo yhdet peltisarjat mutta myin ne auton vaihdon jälkeen, swingeriin ovat nyt menossa.
    Kyllä Aspen hyvä auto on, varsinkin farkkumallista tykkään. Kunnossa olevalla kasi-Aspenilla on nautinto ajella. 8)
     
  8. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Hehe, jos luulet tota vaikeeks, niin yritäs samaa A-koppaseen isolohkon kanssa. Aspenissahan on konehuoneessa tilaa vaikka lammastarhan perustamiseen.
     

Kerro tästä muillekin!