tietoja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja valsu67, 8.6.2004.

  1. valsu67

    valsu67 1st gear

    eli voinko käyttää moottori ja kori muutoksissa vertailuna toisiinsa 67valianttia ja 67 darttia??ja jos niin miten saan insinöörin uskomaan sen...koska alustaltaan ja melkoein muutenkinhan ne on identtisiä,ei korjauskäsikirjakaan erottele niitä toisistaan,riittäskö se kirja insinöörille jos vilauttas sitä sille??
     
  2. plaza

    plaza 1st gear

    eiköhän se kelpaa.jarru yms.tiedot ku on mustaa valkosella muodossa ni kyl pitäs kelvata.korimallihan on sama ja periaatteessa osatkin käy keskenään.kysyin kerran välikopan moottorimuutoksista ni inssi sano jarrujen osalta et jos vaan löytyy korjauskirja tai muu vastaava ni se riittää.
     

Kerro tästä muillekin!