tietoo Lancerista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Anonymous, 13.6.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    niin että sopiiko 62`Dodge Lanceriin Aspenin öljynsuodatin? (kokonaan, jalka ja kaikki) ja sitten että kuinka pitkä Lancerin tuulettajanremmi on? kiitos etukäteen!!
     
  2. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Pitäisi käydä. Hihna todennäköisesti sama kuin Darteissa eli 13571, jossa leveys 13/32" ja pituus 57 1/8" eli 10mm ja 1451mm, mutta älä ammu...
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kiitoksia paljon, tieto autto paljon!! Tiedätkö onko moparkerhon porukas montakin lanceria? Tänä kesänä tulee yks lisää liikenteeseen, -62 vuoden 770 henkilömalli. Kymmenen vuotta odottanu liikkeelle pääsyä. Ei oo ainakaan hosumalla pilattu :D
     
  4. hameei-3

    hameei-3 1st gear

    lancer

    meillä on 1961stw.ollu vuodesta -80.lisäksi pari varaosa lanceria.lisäksi -1962ja 1963 imperialit.
     
  5. hanu

    hanu 1st gear

    tere! meidän Lanceri on ollu meillä n. kymmenen vuotta, sellanen Panu-projekti, kestää nimittäin isältä pojalle:) isä sen aikoinaan aloitti, mutta joutu jättään sen kesken ihan viime metreillä, se jäi sitten seisoon "muutamaks toviksi" kunnes koin valaistuksen ja jatkoin sitä. nyt sitä laitetaan kuntoon ajokorttia odotellessa:)
     

Kerro tästä muillekin!