Tilaan usasta tavaraa, pari kysymystä!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja epk, 6.1.2004.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Mitä!!!! Mikä rangaistustulli?????!!!?
  Miten se lasketaan? Jotain prosentteja lähetyksen arvostako???
   
 2. bird72

  bird72 1st gear

  kaks satsia tulossa kontissa eriaikoihin mutta ilmoitan jos jotain ylimääräistä "sakkoa" hintaa on tullut lisää.Viime laskuissa oli tullia 0-4,5% +alv.tavaran hinnan nokkaan.Tullauspäivä oli 26.2.
   
 3. SamiL

  SamiL Gearhead

  Tullin sivuilta taitaa löytyä pdf-lista nimikkeistä joita ylimääräinen tulli koskee.
   
 4. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  Maaliskuusta alkaen prosentti lisää joka kuussa kunnes 17% täyttyy.

  Nopeasti "sakkotullilistaa" katsottuna ei siellä ollut koodeja, jotka liittyisivät autojen osiin. Verhoiluun liittyvistä kankaista en tosin tiedä.
   
 5. Anonymous

  Anonymous Guest

  Mikä perkele toi rangaistus tulli on en oo kuullu siitä???????
   
 6. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Se on WTO:n siunauksella EU:n reaktio USA:n omalle teollisuudelleen antamia tukiaisia vastaan, ne vääristävät kilpailua ja haittaavat vapaata kauppaa. Itekin just pähkäilin noiden vaikutusta; ei taida vielä vaikuttaa harrastukseen. Asiasta väännettiin kättä EU:n WTO:n ja USA:n välillä pari vuotta tuloksetta ennenkuin pakotteet vihdoin otettiin käyttöön, niiden piti astua voimaan ekan kerran jo noin vuosi sitten, mutta iltalypsyt ja katteettomat lupaukset siirsi ne tänne asti. En oo itsekään kattonut mitä kaikkia artikkeleita noi rankasutullit tällä hetkellä koskee, todennäköisesti ne ei kuitenkaan kauheen korkeeks pääse nousemaan ennenkuin asiassa saadaan ratkaisuja.
   

Kerro tästä muillekin!