Tomahawk Town ja HS:n Kuningas Otsikko

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja PPRCuda, 16.4.2019.

 1. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

 2. 1purehell

  1purehell Gearhead

  Otsikkoon on kyllä selkeästi sisällytetty toimittajan oma mielipide.
   
  Jussi289 tykkää tästä.
 3. On se jotenkin helpompaa täällä "middle of nowhere". Yhden hengen yhteisö, joka ostaa vielä vanhemmat amerikanraudat Amerikasta purettuna tai säilöttynä projekteina talleista ja ei pane kaikkia rahojaan niihin.

  Ei käy tasan onnenlahjat.... mutta kaikki onkin enemmän "hardcorea" tuolla etelässä.
   
 4. urho3

  urho3 Gearhead

  Hyvä että laittavat rahaa autoihin eivätkä säästele.
   
 5. juhapih

  juhapih Gearhead

  Romussa on raha tallessa. UGH, olen puhunut.
   
  Pertti K tykkää tästä.
 6. Kalu

  Kalu Gearhead

  Otsikkohan oli kaivettu tuon nuoren jantterin, Oden kommentista. Minunkin mielestä huono juttu että kaikki rahat menevät autoihin, parempihan olisi niinkuin muillakin ikäisillään, et menis tietokonepeleihin ja huumeisiin...
   
  palontie, Rotten ja Pertti K tykkäävät tästä.
 7. Hyvä se on että nuorimies laittaa kaikki rahansa autoihin. Itsellä oli sama meininki 80luvulla. Tosin tein 3 työtä yhtä aikaa kauan aikaa, jotta pystyi rakentamaan jenkkiautoja jne.
  Sitten kun oli maailmalla reissuhommissa, täytyi luopua lisähommista, tosin silloin tienestit oli parempia, mutta tais mennä 5-6vuotta kaikki palkat ulosottoon, jotta sai nollattua ulkomaanvaluutta/devalvaatiovelat.... niitäkään ei olisi ikinä saanut maksettua jos ois jäänyt kotikulmille normihommiin.

  Niin, ja samanlainen on homma näin vanhempanakin, jos meinaa oikeasti saada jotain hankittua. Yhdellä palkalla ei saa kyllä muuta kuin haaveita. Sitä olen monesti täällä etelä-pohjanmaalla ihmetellyt kun aikuiset äijät valittaa ja valittaa, haaveilee ja haaveilee, mutta eivät tee 2-3 hommaa. Taivaastako ne odottaa rahasäkin tipahtavan.
   
 8. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Vittuako oot nii huonoliksasis hommis et joudut tekee useempaa duunii
   
 9. Vittu että oon huonoissa hommissa, aivan ittiäki harmittaa. Mutta onneksi mulla on nimi ja en ole mikään nimimerkin takana huuteleva pelle. Äitiäs hävettää.
   
  PilsnerBil ja Slant Sickness tykkäävät tästä.
 10. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Sanoo edelleen mies joka kirjotti ennen nimimerkillä BBC, aka Big Black Cock, ja tais vaihtaa nimimerkkiä siks ku alko tulee liikaa paskaa niskaan paskoista kaupoista yms vaihdetaan rodiosia topicissa.

  Ihan vaan ettei totuus pääsis unohtumaan.
   
  belair54 ja urho3 tykkäävät tästä.
 11. Kalu

  Kalu Gearhead

  Minkäs me etelänvetelät sille voidaan, et pohjosis ja amerikas maksetaa niin huonosti, et joutuu tekee kolmee duunii
   
 12. kuula

  kuula Gearhead

  Eikös joku ex katukiihdytteliä mainostanu joskus että tee työtä jolla tienaa.
   
 13. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Kyllä mä ainakin sain Aulikselta ihan hyvin kaikki tilatut. Mitä ny vähän hukassa oli osa hetken ja ei ne Wheel Vintiques vanteen kromit ny juuri kiinankromia paremmat ollu. Mut sehän ei oo välimiehen vika...
   
 14. Niinhän minä teenkin ja mielestäni on hyvä palkka, mutta jos haluaa enemmän niin pitää tehdä enemmän vai oletko erimieltä?

  Totta Jussi kirjoittaa. Laatu on mitä on ja ei voi Amerikan kohdalla sanoa enää että "sitä saa mitä tilaa". Mutta sielläkin kyllä rahalla saa parempaa, eiköhän se ole aika yleismaailmallista.

  Ja tuolle höpölle joka huutelee jonku GM logon takaa voin sanoa että möin Street, race ja hot rod osia 15vuotta ja sitä ennen jo tehtiin Markun kanssa kauppaa tänne Floridan suunnasta. Parhaillaan n. 200 000e vuosi ja eiköhän Pohjoismaiden Hot Rod osamarkkinat vain aika pitkälle tullut myytyä läpi. Parhaillaan tuli 8-10vuoden ajan 2-4vkon välein 300-400kg lentolähetys, siihen saa myydä aika perkeleesti kamaa, kun tuommosen läjän ostamiseenkin menee 10-20t euroa.
  Eikö ole hieno homma, kun ei tarvi myydä eläkeikään saakka, jos tuntuu siltä että ei tarvi tai ei vain ole pakko. Ja voin sanoa että sillä osastolla on ne parhaat ajat takana, mutta varmasti kaupankäyntiä sille, joka viitsii hoitaa. Kyllä oli BBC nimimerkki, mutta silloinkin kyllä nimen kirjoitin. Kun GM inlinee nimimerkillä pallit laskeutuu, hän tohtii panna nimensäkin tänne. hahaaa, paskahousu.

  aulis
   
  Muokattu: 18.4.2019
  PilsnerBil tykkää tästä.
 15. urho3

  urho3 Gearhead

  Miks piti vaihtaa sitten nimimerkki pois?
   
 16. Fastback

  Fastback Gearhead

  On tällä foorumilla muutkin nimimerkkejä vaihdelleet. Mulle tuli Aulikselta kaikki kuten tilasin. BBC oli nimimerkki, mutta kaikissa sähköposteissa luki Aulis Hämeenkorpi - tulkitsin silloin ja tulkitsen nyt että sama mies näppäimistön edessä.

  -----------
  edit:

  luin HS:n artikkelin ja hymisin itsekseni, että äijät panevat rahaa autoihin. Meillä päin rahaa ei jemmata autoon vaan ostetaan osia tai isompia koneita ;)
   
 17. kuula

  kuula Gearhead

  En, vaan täysin samaa mieltä.
   
 18. B 49

  B 49 Gearhead

  Meillä on autot turvoksissa rahaa. Mihinköhän seuraavaksi alkaisi tunkemaan.
   
  Fastback, ImpJay, Mikkis ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 19. Täytyy ostaa lisää autoja ja isompia, et saa kaikki rahat mahtumaan
   
 20. palontie

  palontie Gearhead

  Milloin sitä ehtii harrastaa autoja jos kolmessa duunissa käy?
   
  Pertti K tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!