Toyota Carina II 1987

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Anonymous, 23.12.2001.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Mistähän kannattaisi lähteä paikallistamaan vikaa, joka autossa on ollut kuulemma uudesta lähtien.

  Auto käynnistyy hyvin ja käy tyhjäkäyntiä tasaisesti, mutta tietyn ajan kuluttua kierrokset putoaa ja kone on sammahtamaisillaan.. lähtee sitten uudelleen käyntiin. Joskus kyllä sammuu.

  Ilmeisesti tästä samasta viasta johtuen auto sammuu toisinaan risteyksissä kun päästää kaasun ylös. Tyhjäkäyntiin liittyvä vika siis.

  Merkkikorjaamo on yrittänyt korjata vikaa heti uutena ja myöhemminkin vaan selitystä ei ole löytynyt ja vika on edelleen.

  Törmäsin samaan vikaan myös toisessa melkein samanikäisessä Carina II:ssa!
   
 2. Eyetech

  Eyetech Gearhead

  Jotenkin haiskahtaisi automaattiryypyn toimimattomuudelta.
   
 3. Heikki

  Heikki Gearhead

  Meillä on vuotta vanhempi Carina II hautautuneena lumeen tuolla pihalla ja siinä ilmenee aivan samanlainen ominaisuus eli auto sammuu risteyksissä itsekseen. Niin kesällä kuin talvellakin. Jopa pitkienkin ajomatkojen jälkeen ts. kone varmasti lämpimänä. Kun auto on ollut vaimon vanhemmilla uudesta alkaen, niin tiedän että tätäkin yksilöä on yritetty jo uutena huollossa korjata ja ryyppyäkin säädetty/vaihdeltu vuosien varrella, mutta edelleen tekee samaa. Noh, eipä tuosta ole haittaa kun oireisiin on tottunut ja myllyn saa uudelleen käyntiin avaimesta <IMG SRC="/keskustelu/images/smiles/icon_wink.gif">
   
 4. Anonymous

  Anonymous Guest

  Kannattaa tsekata kiihdytys pumppu itselläni oli sama vika ja kun vaihdoin kiihdytys pumpun ja tulpat niin kyllä pelasi hyvin
   
 5. J-peg

  J-peg Gearhead

  Sama vika löytyy mun 15vuotta vanhemmasta Celicasta. Eli hiljentäessä katoaa tyhjäkäynti. Sinänsä varsin ikävä vika. Jotkut väittävät, että syynä olisi se fuel-cut-solenoidi. Mutta vika tuntunut siinäkään olevan.
   

Kerro tästä muillekin!