Traction bars?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Cam70, 19.2.2003.

  1. cam68

    cam68 1st gear

    saa sinne laittaa pitkittäisiä tankoja eikä niihin mitään lupaa tarvitse.. eikä tarttee olla kumipuslia.. mulla on camarossa 100% itse tehdyt pitkittäiset tangot ja uniball nivelillä sekä panhard.. leimalla vain kehuivat, kaikki korvakot ja tangot omavalmiste..
    sitten kun haluaa jotain muuttaa kokonaan eli lehdet pois ja linkit tilalle sitten onkin jo eriaisa noiden omavalmisteiden kanssa..
    toki jos jotain lujuuslaskelmia ynm. vastaavuus juttuja samanlaisiin tehdasvalmisteisiin on esittää niin onnistuu toki.. ps. uudet korvakot jo piirretty myös alapuolen tukivarsille :D
     

Kerro tästä muillekin!