Trailblazerista kysymys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja julmajari, 21.1.2023.

 1. julmajari

  julmajari Gearhead

  Huonosti löytyy kokemuksia, lähinnä kiinnostaa onko samanlaista runkohitsausjumpaa tiedossa kun Vaneissa?
  vai onko yleisesti suojattu/parempi rakenne tuossa, muutakin havaintoa saa esittää, kulkupuoli ilmeisesti ainakin kunnossa.
   
  Muokattu: 25.1.2023
 2. Jeep360

  Jeep360 2nd gear

  Reilu puoli vuotta nyt ollu -03 4.3 TB käyttiksenä ja mittariin tullu reilu kymppi.Mukavampi peli pyöritellä kun Subbe , ei oo vielä mitään pahaa sanottavaa ja jopa emäntä lainannu useamman kerran kun on ollu oma auto korjattavana.
  Polttoainekulutus on kuskista ittestään kiinni , tällä oppii taloudellisuusajoa, sen verran hanakasti joka polkasu näkyy mittarissa.
  Ittellä kulutus pyöriny 12-16 litran välissä .
   
 3. julmajari

  julmajari Gearhead

  ok, kiitti tästä. ruostuminen kiinnostais vielä kun vanin alla tullu ryömityy päivätolkulla , ei jaksais enää...vai kattelisko jonkun uudemman, Jeep esim,
   
 4. Jeep360

  Jeep360 2nd gear

  Ruostumiseen en osaa sanoa mitään , helmaa tässä on paikattu jollekkin leimalle , en kyllä ole huomannu mistä.
  Etupäänpalkit melkoisessa pintaruosteessa eli siinä mahdollinen ongelmakohta? Saman ikäisiin jeeppeihin verrattuna tämä on kyllä huomattavasti parempi kuntoinen yleisilmeeltään.
  Makunsa kullakin , viimeinen oikea jeeppi on valmistunut -91 , sen jälkeen on vain mopareita;)
   
  impala67 tykkää tästä.
 5. impala67

  impala67 Double Gearhead

  trailblazeri ei ole erityisen herkkä ruostumaan, vaikka eihän noita tehtaalta mitenkään alustamaalia kummemmin suojattu. kohtuutaloudellinen kutosella, ite päässy tasan kympillä maantiellä. kasilla meneekin sitten herkemmin sitä soppaa.
   
 6. julmajari

  julmajari Gearhead

  ok, kiitokset, laitetaan harkintaan, sopivan yksilön hintakin tippunut juuri...
   

Kerro tästä muillekin!