Traileri!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja rpm, 7.12.2007.

  1. rpm

    rpm 3rd gear

    NYT TRAILERI VUOKRATTAVANA, LEV.1800 PIT.4000 KANTAVUUS 1450 KG!!SIJAITSEE KORJALASSA JA NUMEROSTA 0400-947213 LISÄTIETOA.
     
  2. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Hieno juttu tuo mut jos sitä vuokrataan kenelle vaan niin suosittelen olemaan tarkkana kärryn palautusvaiheessa, mm. City-TB:n kärri on kuulemma varmaan yks eniten korjattuja laitteita mitä siinä firmassa on ollu kun vuokraajat on onnistunu rikkomaan siitä pitkälti huolimattomuuttaan tai hölmöyttään mitä milloinkin :odroll:
     
  3. Flea

    Flea 1st gear

    Saatiinpa City-TB:ltä yks ilmanen laina kun korjailtiin se aina rikki ollu vinssi... tosin sitte kun olis tarvinnu niin olivat hävittäneet sen. :-? Onkos niillä jo uus?
     
  4. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Taisivat Deboililla kyllästyä ja todeta ettei homma kannata kun hyöty jää jatkuvien korjausten takia olemattomaks :poff:
    Tavallisten peräkärrien kohdallahan sen ymmärtää paremmin mut yllättävän kädettömiä tunareita kuului välillä vuokranneen tollasta traileriakin, milloin sitä oli kolhittu mitenkin jne. :eek:
     
  5. rpm

    rpm 3rd gear

    No ei nyt ihan kelle vaan mutta melkein :lol: Kärry täysin ehjä ja kunnossa ja luovutus/palautus omalta tallilta joten valvonta pelaa :poff: :poff: .Kärryssä uudet talvirenkaat ja vanhat ajosillat.Lähiaikoina menee joka toinen vuosi suoritettavaan katsastukseen.Talven aikana tarkoitus tehdä telat ja moottorivinssi esim.veneen kuljetusta varten,katsotaan miten aikaa riittää/vuokraamisesta kiinnostuneita :D :D Tule katsomaan niin juodaan vaikka oluet,minä tarjoan!! :D :D Ai niin malibuss jos luet tätä ni tais jäädä pieneks sulle tää vehjes ens kesän repäsyihin,niin mielellään oltais vuokrattu/lainattu sullen!! :p
     
  6. malibuss

    malibuss 3rd gear

    joo vähän jää liian kapeaksi harmi .
    :(

    aina ei voi voittaa
     
  7. rpm

    rpm 3rd gear

    Nii ku sul on ne 205:set fätit takana,laita 185:set ni mahtuu kyytiin :rotfl: :rotfl:.Ai niin mut sithän se ei enää keuli :(
     

Kerro tästä muillekin!