Triscon rundarin kytkentä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja ChevyCaprice, 1.3.2015.

  1. ChevyCaprice

    ChevyCaprice 2nd gear

    Vuosia hyllyssä pölyttynyt trisco-merkkinen kiekkamittari ja nyt sitä volvoon asennellessa en enää muista miten nuo johtojen värit meni.. Punainen plussaan ja musta maihin, mutta mihin nuo loput (kelt,vihr,valk.) piti kytkeä??
    Hämärä muistikuva, että vihreä puolalle ja valkoinen mittarivaloihin, mikä tuo keltainen piuha lie on?
    Googlesta ei löytynyt kytkentä ohjetta, jos joku vois jelpata ettei käryä minun hieno tuunikimittari :D ja varsinkaan volovo :poff:
     
  2. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

    Oliskohan niin että vihreä puolalle, valkoinen valaistus ja keltainen valaistuksen himmennin?
     
  3. VooDoo

    VooDoo Gearhead

    Osassa on myös itse mittarin käyttöjännitteet/maadoitus ja sitten on taustavalon jännite ja maa omanaan.


    Sillon veikkaisin että vihreä on puolalle, valkoinen on taustavalon maa ja keltainen on taustavalon käyttöjännite.
     
  4. ChevyCaprice

    ChevyCaprice 2nd gear

    Unenpöpperössä aamulla tajunnut englanniksi googlettaa kytkentää; Muut löytyi, mutta ei tuota keltaista. Jätän sen kytkemättä ja katsotaan mitä tapahtuu..
     
  5. Poni -69

    Poni -69 3rd gear

    Saattaahan siinä myös olla kaks eriväristä taustavaloo,valkonen ja toinen sellanen oranssinen.. Eli oisko valkoselle se valkee piuha ja keltanen toisen väriselle..? Villi veikkaus..
     
  6. ChevyCaprice

    ChevyCaprice 2nd gear

    Tuo trisco on tosi tuninkimiesten mittari, kun napin painalluksella saa taustavalon vaihdettua. Kytkin piuhat, paitsi keltaista. Säädön kun laittaa 8-pyttyiselle niin näyttää suht oikeita lukemia. Eiköhän tuo volvoon vältä :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!