True Street Challenge?

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja chevy 2, 4.10.2018.

 1. chevy 2

  chevy 2 Gearhead

  Ja tällä SM-kisojen asialla/mielipidepurnauksella oli tekemistä WCSC-kisoissa ajettavien luokkien kanssa mikä?
   
  MadMike tykkää tästä.
 2. chevy 2

  chevy 2 Gearhead

  WCSC kausi takana,tälläkin uudella luokalla eka vuosi ja vaikka osallistujia oli alle 10 koko kautena,ajaneiden mielipide ilmeisesti hyvä,ainakaan en kuullut ajaneilta mitään purnausta.

  Sitten pakko tähän laittaa seikka mikä hienoa tavallaan kilpailun kannalta,se että Seinäjoella voiton vei TunnelRam koneinen El Camino 295-50 kokoisella renkaalla,nippa nappa sen ennakkopelätyn Kuplan nenän edestä niukasti,niin Kauhavan finaali kisassa paalulle rynnisti V8 Taunus 235-60 kokoisella renkaalla!!
  El Camino Kauhavalla sijalla 4 lajitteluissa ennenkuin kisan keskeytti sade.Kupla tais olla sijalla 2 ja sijalla 3 oli Koivu Firebirdillä.

  Eli todella isoa paikkojen vaihtoa pitkin kautta,ei selkeetä ennakko voittajaa koko kaudella.
  Nyt vaan lisää uskalikkoja mukaan,siellä oikeasti pärjää miedolla tekniikalla,heads up ja vipassa kisassa oli jopa uusi kuski Koivu kokeilemassa 70-73 mallisella Firebirdillä.

  Sitten semmoinen seikka mikä on ilmeisesti aiheuttanut spukulaatiota Esson pöydässä,asia mistä puhutaan niinkuin se olisi "jumalasta seuraava must-osa" ,ilman sitä turha mennä,kovilla jätkillä siellä on semmoiset,ne on niitä metsästäny jota ilman et pärjää....
  Luku mikä yksistään ei oikeasti kerro lopullista totuutta,se on se Treadwear luku.
  Nyt selkeydeksi että kun säännöissä sanotaan että minimi 300,niin luullaan että pitää olla se liki 300 että pärjää..

  Ei ei ei...Paalulle ajanut Taunus ajoi 235-60-15 kokoisilla,TW-luku 520.

  Kuski on treenannut ja hionut lähtötekniikkaa,on kysellyt ja selvittänyt mitä ja miten alustaa kannattaa hiukan muuttaa ja kokeillut asioita.Tulosta tulee.


  Onnittelut Cup Kärkikolmikolle Iivonen(230pistettä),Salo(192pistettä) ja Raine(114pistettä).
  Iivonen ja Salo osallsitui 3.kisaan ja Raine vaan 2,siksi siinä kohdassa eroa mutta veikkaan että ens kaudelle Rainekin kiertää useampia kisoja..

  Vielä kun saadaan kaikki ajamaan koko sarja niin kisaaminen paranee ja uskon että mukaan tulee uusiakin.
  Koko kauden kiertäminen ei rahallisesti ole mikään suuri ponnistus,kisat 1 päiväsiä,välimatkat ei mitenkään suuria(Suomi on pieni maa),ja Esim Outlaw Streetin potin vei Järvistö,kun osallistui ainoana kaikkiin kisoihin!Sitkeys palkittiin.
  Osallistumismaksut kympeissä,ei tartte ostaa erikseen renkaita mitä vaihdella,muutama työkalu,kypärä ja asialliset vyöt niin homma selvillä.
  Helppoa eikö vaan,ja sillä samalla harraste vehkeellä millä saatat kulkeä töihinkin..

  Pitääkin mennä tekemään luvatut projektit itsekkin loppuun,niin saisi oman auton vihdoin valmiiksi niin pääsen mukaan TS-kahinoihin!
  Tulee luvattua itsensä niin moneen soppaan että omat hommat jää jälkeen :rotfl:
   
  MadMike ja Herje tykkäävät tästä.
 3. MadMike

  MadMike Gearhead

  Niin tulee vitusti muuta murhetta, itseä on puhuttanut yhden päivän "kisat" nykyään enemmän esim jää aikaa muullekkin jos sitä on... eikä perkele ole kun on talli ja kämppämuutot ja ulkomaanajot, ennen oli ulkomaan kisareissut ja ne yleensä venyi vähän pidemmiksi kuin viikonlopuiksi. Kotiin sitten päästyään huomasi että kaikki sillä rintamalla taas vaiheessa. Rekan oven kun suljen ja lähden töihin samalla lailla se "arki" jää taakseen mitä pakoili racingkiin silloin kun oli 9/5 duuneissa...
   
  Muokattu: 20.8.2019
 4. MadMike

  MadMike Gearhead

  Tähän on pakko kompata ettei enään T/Fn silleen kiinnosta kun ajetaan 1000 jalkaa, ja ainakin Alastaron 1320 kohdalla oli kiva istua...
  Harmi vaan että no more siellä vaikka nyt liki olenkin romuineni mutta ohan tuossa tuota suoraa ympäristöllä jossa saa huudattaa Jehovien yms rienaksi ihan omaksi iloksi ja kyläyhteisön paheksunnaksi. Yleisöä kun en kaipaa enkä selkääntaputtelijoita. Duunikin on ollut heitellä yleisöä ( ja selkääntaputtelijoita ) helvettiin...ja on joskus edelleen.
   
  Muokattu: 20.8.2019
 5. MadMike

  MadMike Gearhead

  Tää kuullosti liian hyvälle omaan korvaan.. 1n päivän sudittelut (Suomi muuten ei ole pieni maa...jos aika on kortilla kuten se itsellä on, Manner Euroopan mittainen...) ja WCSCn paikat on omalta tallillta nyt todella liki, eli joo olen böndeläinen jatkossa vahvasti.

  Vielä kun tonsku78 lykkäisi Novan viivalle 225 tilsoilla kuten sillä joskus rienattiin 80 luvulla... Nythän kampe on laukannut huomattavasti lujempaa kuin silloin mutta samassa suhteessa muutkin edistynyt.
   
 6. MadMike

  MadMike Gearhead

  Ne jotka on kisa/kilpatouhuissa ollut mukana osaa arvostaa kantaasi... Terv (1977)1983-2009 USAsta Venäjään ja kaikkea siltä väliltä...maalla ja merellä.
  Ei mua kiinnosta pätkääkään enään kenttä-olosuhteissa ruuvvailla juurikaan mitään. Siksi lähin moottoriratakin on 5 minsan ajomatkan päässä kun oikeen aletaan työntämään...
   
 7. MadMike

  MadMike Gearhead

  Ennemmin ja myöhemmin tässä näin käy.. ihan kuten venepuolella Poker Run osallistujat höpisevät ajavansa kilpaa kun se prioriteetti on pielessä jo alkujaan...

  Jos mä haluan katsella nopeita reaktioita tai kisata niissä meen katsomaan nyrkkeilyä... ja eritoten naisnyrkkeilyä (toki en tiedä pääsisinkö transgenderinä edes kehään). Tähän asti yleensä naisten noustessa kehään jengi on lähtenyt kahville Vaikka sekin trendi on muuttumassa rajusti...(luetaan vesittymässä)...samaa ei soisi Drag Racingille vaikka ikävä kyllä näyttää sille.
  Hankoon tultiin katsomaan kun D luokka mitteli herruudesta täydet 1320 jalkaa, muuta ei edes harkittu. Fun factory oli sitten eliminaatiot jossa kaikki kaikkia vastaan...Malja sille trendille.

  *Nykyään pelkään että HIFK alkaa heiluttamaan priden puolesta, TPS tekee sitä jo, Facessa saa bannit kun sanoo homppeliHaavisto ja DragRacingissä ajetaan kohta 132 jalkaa sähköautoilla. Alkaa tuntua että oma kalusto on kohta täysin viratonta osinakin... Tai sitten EI Saatana ikinä.
   

Kerro tästä muillekin!