Tulipalo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja mätiäinen, 17.1.2010.

  1. SuperGas

    SuperGas Gearhead

    Käytän tätä tiedottamisen niukkuutta aasinsiltana seuraavaan kysymykseeni:

    Missä on johtokunnan kokouksen 21.6.2010 raportti?

    Huhut vellovat täällä Pohjois-Suomessa asti joten FHRA saisi jo antaa kuulua itsestään!!! :mad:
     
  2. JakeSGB74

    JakeSGB74 1st gear

    Jos en ihan väärin muista se edellinen rakennus ei ollut fyyran omaisuutta.
    Joten ei kai kenenkään yksityishenkilön tarvi täällä huudella että alkaa kasaamaan jotain uutta.


    Minä muuten tein kesäällä uuden laavu maalle. Ja puut kaadoin omasta metsästä. Jos jotakuta on jäänyt asia kaivertamaan.

    Jake
    SGB74
    www.onlyfast.fi
     
  3. C-barge

    C-barge Gearhead

    Niin. En sitte tiedä kuinka "maan tavan mukaista olis vaikkapa tällainen kuvitteellinen tapaus, että aatteellisen yhdistyksen hallituksen jäsen joka samalla toimii ko yhdistyksen toiminnanjohtajana sekä yhdistyksen omistaman yrityksen toimitusjohtajana, omistaa myös tilat joissa yhdistys ja sen omistama yritys on vuokralla?

    Entä jos vielä lisäksi kuvitellaan, että sivutoimenaan yhdistyksen toiminnanjohtaja sekä sen yrityksen toimitusjohtaja pyörittää omaa reilu miljoonan liikevaihdollla olevaa yritystään, josta osa tuotosta tulisi ko yhdistykselle vuokratuista tiloista sekä kalustosta?

    Ja jos tohon vielä lisäisi sen, että ko. yhdistys vaikkapa ostaisis toiminnanjohtajansa yritykseltä esimerkiks aiemmin vuokraamansa peräkärryn remontoituaan sitä ensin omalla rahallaan sievoisella summalla, tai, että kuvitteellisen yhdistyksen toimitusjohtajalta ja hallituksen jäseneltään vuokraamissa tiloissa olisi jäsenistön käytettävissä oleva sauna, josta tosin jäsenistölle ei ole kerrottu, mutta mitä jäsenistön parhaaksi kuitenkin on kymmenillä tuhansilla euroilla remontoitu, niin kuulostaisko yhtään kummalta?

    Ja jos vielä tän yhdistyksen alaiseen toimintaan kuuluvat asiat tapahtuis pääasiassa etätyönä sekä toimitusjohtajan itsensä, että hänen myöskin yhdistyksn palkkalistoilla olevan lemmikkieläinpuistoa sivutoimenaan pyörittävän vaimonsa kanssa, niin parantaisko asiaa?

    Ja jos yhdistyksen hallituksen jäsenillä vielä sattuis olemaan tiukka ukaasi olla kommentoimatta mitään aatteellisen yhdistyksen hallituksessa käsiteltävänä olevia asioita julkisesti, niin olisko se sellasta hyvän tavana mukasta toimintaa kanssa? Enemmän vielä mielikuvitusta venyttämällä vois keksiä enemmänkin asioita joissa saattais olla enempi tarkastelemisen aihetta...

    Mut onneks toi kaikki on vain täysin kuvitteellista. Jos ei olis, ni haiskahtais aavistuksen mädänneeltä?

    Oho, lipsahti tohon vahingossa pari linkkiiki, mitä lie? ei kuitenkaan ylläesitettyihin mielikuvituksen lentoihin mitään yhteyttä.

    http://raiski.com/
    http://www.uotilanratsastuskoulu.fi/index.html
     
  4. SC 285

    SC 285 1st gear

    Tossa sitä onkin jokaiselle mietittävää... Niin siis tietty jos toi ei olis kuvitteelista..
     
  5. JakeSGB74

    JakeSGB74 1st gear

    Mitä te oikein kuvittelette ja jossittelette????
    Tiedättekö jotain varmaksi tiedoksi?
    Latokaa ne faktat pöytään siellä kokouksessa ja vaatikaa muutosta.
    Esittäkää siellä vielä se että miten ja mitä pitää muuttaa.


    Taisi joku kevät kokouksessa mainita että toimitusjohtajaa voidaan vaihtaa. ( olin paikalla. )
    Ei vaan tainnut olla ketään halukasta.

    Meinaatko että noi sun lipsahdus linkit on joitain salaisuuksia??
    Ainoa mikä haisee mun mielestä on tämä foorumi ja kirjoittajat.

    Jake
    SGB74
    www.onlyfast.fi
     
  6. nysse1

    nysse1 1st gear

    Ja onkohan nimimerkki jakella jotenkin lusikat samassa sopassa?
     
  7. JakeSGB74

    JakeSGB74 1st gear

    Tuntuu ainakin joillain muilla olevan.
    Mulla henkilökohtaisesti riittä se että joku viitsii järjestää meille kilpailut jossa pääsee ajamaan. Vaikkkin korvausta vastaan.
    Missään mitään kuitenkaan ilmaiseksi saa.

    Ja niinkuin painotin tuossa äsken että kokoukset on varmaan se ainoa oikea kanava saada omat asiat eteenpäin.

    Enkä ymmärrä miksi joku jaksaa puida täällä foorumissa nimettömänä näitä asioita. Täällä vouhottamalla ei ole yksikään asia koskaan parantunut.

    Jake
    SGB74
    www.onlyfast.fi
     
  8. C-barge

    C-barge Gearhead

    Esitetään vastakysymys, jos toi ylläkirjotettu asia olis totta, niin olisko se sun mielestä hyvän käytännön mukaista? Noi on peräisin hevosmiesten tietotoimistosta, joka on ainoa näissä asioissa käytettävissä oleva tietolähde. Osittain kiitos maanmainion tiedottamisen. Mitään oikeudessa päteviä faktoja mulla ei ole esittää noista asioista, ja ne ihmiset joilla on, pysyvät näköjään vaiti.

    Ei noi linkit oo mitään salaisuuksia, siks kai ne voi tähän huoletta lipsauttaakin, mainostahan se vaan on.

    Mä oon useesti todennut, ettei musta ole noille palleille. Mut se ei suinkaan tarkoita mun mielestä sitä, etteikö asioiden perään sais kysellä ja niihin jopa odottaa vastauksia. Ja josko näitä asioita esilläpitämällä sais joitain osaavia motivoitua lähtemään kattoo, et mitä touhuu toi oikeestaan on?

    Mulla ei oo kokemusta kauheesti yhdistystoiminnasta eikä yritystoiminnastakaan, mitä nyt faija ja pari broidii on yrittäjiä, mut mun nähdäkseni tuolla on selkee demokratiavaje sen takia, ettei ihmisiä asetu tarjolle johtokuntaan. Tietty, jos näin on pysyvästi, ni sittehän yhdistyksellä on just sellanen johto kuin mitä se ansaitsee.
     
  9. nysse1

    nysse1 1st gear

    Suurin syyhän näihin tarinoihin/huhuihin on juuri yhdistystoiminnan puutteellinen tiedotus asioista jotka jäsenistöllä on oikeus saada pyytämällä tietoonsa mitä tässä tapauksessa ei ole kukaan pyytäjistä saanut.En tämän kanavan virallisuudesta tiedä mutta jäsenistöä on paljon tällä foorumilla joten tiedotus täälläkin varmasti tavoittaisi/tyydyttäisi ainakin osan porukasta.Jos jonkun mielestä on oikeen pyörittää yhdistystä/yritystä c:n kirjoittamalla tavalla niin ihmettelen suuresti.
     
  10. JakeSGB74

    JakeSGB74 1st gear

    En ota kantaa mikä on minkä käytännön mukaista kun en tiedä faktoja tuosta tapauksesta.

    Ei muakaan tuonne sais istumaan.
    Jätän sen homman niille jotka sitä osaa tehdä ja jaksaa istua kokouksissa.
     
  11. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Virallinen ja oikea kanava on www.fhra.fi

    Eiköhän sinne kaikki tämänkin palstan käyttäjät löydä ja sieltähän on taas suora linkki tälle foorumille. Simple as hell - technically!
     
  12. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Keskusteluissa on hyvä muistaa, että vaikka kovakin kritiikki yritysten ja yhteisöjen toimintaa kohtaan on sallittua, on sen silti pohjauduttava faktatietoon ja kirjoittajan on seisottava sanojensa takana. Yksityishenkilöistä keskustellessa "rima" on matalammalla ja kannattaa olla hyvin tarkkana mitä sanoo. Suosittelen tutustumista OD:n käyttöehtojen oikean laidan tietolaatikoihin, linkki käyttöehtoihin sivun alalaidassa.

    Koska FHRA on yhdistys niin korkeinta päätösvaltaa siellä käyttää vuosi- tai ylimääräinen kokous. Vuosikokous on oikea paikka puuttua epäkohtiin ja tehdä muutoksia yhdistyksen toimintaan ja hallintoon. Jos asiat ovat pahasti pielessä niin aina voi vaatia ylimääräisen kokouksen järjestämistä ja se on järjestettävä jos riittävä määrä jäseniä sitä vaatii.

    Pallo on tässäkin asiassa siis yhdistyksen jäsenkentällä - keskustelu foorumilla on tottakai sallittua, mutta vaikuttaminen tapahtuu kokouksissa. Kannattaa muistaa, että tätä foorumia seuraa huomattava määrä ihmisiä ja heidän joukossaan voi olla niin päättäjiä, sponsoreita kuin yhteistyökumppaneitakin. Ongelmien ja epäkohtien puiminen suuren yleisön edessä ei välttämättä ole lainkaan hyvä asia harrastukselle, vaan asiat kannattaisi puida kokouksissa.
     
  13. C-barge

    C-barge Gearhead

    Kannatta myös muistaa, että edes siedettävällä tiedotuksella nää asiat saattais olla vältettävissä mikäli noita "harmaita alueita" ei ole olemassa. muun muassa toi tiedottaminen ja avoimmuus on ollut esillä varmaan jokaisessa vuosikokouksessa jossa oon ollut ja siihen on luvattu panostaa. Rupee olee keinot aika vähissä?

    Mua itteäni riepoo kovastikin se, että näistä asioista on pakko jauhaa, koska samalla siinä kaivetaan kenties maata tonne johtikseen kenties haluavien motivaation alta. Ja toisaalta arvostan nykyjohtoa tai ketä tahansa luottamustehtävässä olevaa siitä, että ovat valmiita itsensä laittamaan peliin muiden asioita hoitaessaan. Mut oon sen tuonut esiin vuosikausia ja tuon nytkin, että toi sisko panee veljee ja veli siskoo - tapa ei kestä minkäänlaista kriittistä tarkastelua. Jotenkin tuntuu siltä, että jos noihin asioihin ei saada luvattuja parannuksia niin tää jää multa viimiseks jäsenyysvuodeks. Sehän saattaa olla win-win tilanne kummallekin osapuolelle. :rotfl:
     
  14. Kumirölli

    Kumirölli 1st gear

    C-barge! Jos sua ei miellytä tämän yhdistyksen toiminta, eroa yhdistyksestä tai keksi jotain uutta. Toi ruikutus on säällittävää! Jos on mulle asiaa, voit tulla repiin hihasta finaaleissa. T. Rataryhmän kumittaja, RÖLLI oikealta nimeltään Ari Rullo. Olen paikalla torstaista sunnuntaihin.
     
  15. papiska

    papiska 1st gear

    Ilmeisesti tarkoituksena olisi saada harrastajien kattojärjestön toiminta REHELLISELLE pohjalle, meno tuntuu olevan melkoista vedätystä, näin sivusta seuranneena, enkä liity jäseneksi ennen kuin toimintaan on saatu jotain tolkkua. Vituttaa aivan suunnattomasti tää touhu, alunperin järjestön tarkoitus oli kuitenkin tavallisten harrastajien etujen ajaminen, nykyään taitaa vaan muutama ukko ajella omaan lompakkoonsa noita etuja eikä harrastajista välitetä vittuakaan, rahat pois vaan. Oikeasti vituttaa suunntattomasti tämä kattojärjestön nykytila. Eikä tässä todellakaan ole kyse teistä rataryhmäläiset yms, vaan "pamppujen" touhuista :mad: :mad: :wc:
     
  16. Jza

    Jza Double Gearhead

    No oliskos sulla sitten vastaus noihin C-bargen ilmaan heittämiin kysymyksiin? Ja jos on, niin eikös se ole sama raapustaa ne näkyville...

    Se, että painu kuuseen jos ei miellytä, ei varmaan hirveen pitkälle kanna näissä hommissa.
     
  17. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    Jos Kumirölli edustat tässä johtokuntaa niin oliko toi ehdotus erota muillekin joita askarruttaa samat asiat?
     
  18. nysse1

    nysse1 1st gear

    :rotfl: :rotfl: Rölli nous kumikoneentakaa ja ärjäisi :rotfl: Jos lukis topikkia niin ei tarttis herneitä vetää toimitsijoiden ja henkilökunnan jotka tekee todella hienoa ja arvokasta työtä lajin/harrastajien eteen.En usko että rölli johtiksessa olis kun kerran töitäkin tekee.
     
  19. papiska

    papiska 1st gear

    Itselle tämä fyyran nykytila tuli ilmi vasta pari-kolme vuotta sitten, siihen asti luulin että kaikki on hyvin... Mutta onhan nyt perkele kummaa että harrastajien etua ajava kattojärjestö jossa pitäisi olla duunissa autoharrastajia on tuollalailla mädäntynyt. Kuka ajaa pertti perusharrastajan etuja kun FHRA ei sitä taida tehdä kun johtokunta taitaa olla erikoistunut omien lompakkojen täyttämiseen. Perkele että vituttaa normiharrastajaa se että kattojärjestön "harrastajat" ovat ajaneet fyyran tuohon tilaan missä se nyt on. :mad:
     
  20. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Oho. Sentään yks Fyyran edustaja tuli linjoille. Olikohan spontaani omatoiminen esilleastuminen, vai oliko johtokunta/hallitus tms valinnut viestin tuojan?
     

Kerro tästä muillekin!