Tuning firebird

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja minkkinen, 24.9.2006.

  1. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Komia peli kuvan perusteella, vaikkakin tää tuning ei oikeen oo ns. "mun juttu". Tosin ton siiven vois jättää pois...
    Taitais jäädä monelta nettiharrastajalta tekemättä noinkin työläät korimuutokset.
     
  2. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Siinähän toi on onnistunut hyvin että jakaa selvästikin mielipiteitä eikä jätä ketään ihan kylmäksi :wink: Tosin yhä oon vakaasti sitä mieltä että vaikka oliskin hyvin tehty niinkuin ilmeisesti sitten onkin niin (huom. siis mun mielestä) toi on mennyt huonompaan suuntaan orggiksesta ja muistuttaa nyt erehdyttävästi moniakin reippaammanpuoleisesti rakennettuja nippontuninkeja joiden kuvia on nykysin väkisinkin tullut nähtyä, hyvinkin samanlaista jo nykysin persoonatonta perustuninkia noi keula- kylki ja helmajutut ilman oikeesti omaperäisiä ratkaisuja. Siis (mun mielestä) liian persoonaton laite kaikkine lajille hyvinkin tyypillisine härpättimineen, ei voi mitään :odroll:
     
  3. PauliP

    PauliP 1st gear

    Laitettiinhan 70 -luvulla 64 1/2 Mustangeihinkin laskuitulevityksiä lokasuojiin "paremman näköiseksi" tekemismielessä. Ovat kaiketi suurimmaksi osaksi hävinneet manalan majoille ne tuunatut yksilöt ja "edes jossain määrin" alkuperäiset säilyneet.

    "ihan hieno muttei mielenkiintoinen" minunkin mielestä ja varmasti suurella vaivalla ja rahalla rakennettu.
     
  4. kole

    kole 3rd gear

    tuning

    Joo, kyllähän tuo vähän liikaa tojotalta näyttää. Menee hienon jenkkikopan muodot aikalailla hukkaan noilla härpättimillä. Mutta älkää sitä kutoskonetta pahasti moittiko, pitäähän minunkin sellaisella ajella :oops:
     
  5. jaska83

    jaska83 1st gear

    .....
     
  6. pölhö

    pölhö 1st gear

     
  7. pantera

    pantera Double Gearhead

    Miten niin mokia, se oli ajan henki sillon, pos-a-tractionit, pera taivasta kohti, jenkkilippu maalattiin taka-akseliin , L88 kuttaperkka skuuppi konepellille jne,

    Se oli sillon rakentelun tyyli,
    25 vuotta myohemmin asia voi nayttaa kovinkin humorstiselta, miettikaapa milta omat rakennelmanne nayttaa 25 vuoden paasta :eek:

    Iso osa tamankin boardin kommentoijista ajeli sillon kolmipyoralla kun peria nostettiin ja btw, 70 luvun lookki tulee takas etta odottakaa vain
     
  8. JuhaP

    JuhaP Gearhead

    Täytyy nostaa hattua, tyylikäs lopputulos ja itseltä olisi tuon tasoiset lasikuituosat jääneet tekemättä...
     
  9. Stance

    Stance Gearhead

    Tuossa on tekemisen meininki, tyylikäs lopputulos, varsinkin kun tietää että kaveri on duunannut noi levikkeet ym itse alusta alkaen.

    Tuunausta on monenlaista, jokainen tekee mitä osaa:

    Pahimmillaan se on sitä että Opelin vakiopakarin päähän ruuvataan sellainen Bilteemasta ostettu kromattu putkenpätkä, josta kävelee keskikokoinen kettu sisään kumartumatta. Ja lasit tietty tummenetaan jollain kalvohässäkällä. Lopputuloksena on... :wc:

    Parhaimmillaan se on tarkkaan harkittua käsityötä, jolloin lopputulos on tyylikäs kokonaisuus. Tähän osastoon menee tuo FB.

    Kuinkas monella meillä on konehuoneessa kromattu ilmanputsari tai venakopat, käsi ylös? :odroll:
     
  10. rusty rocket

    rusty rocket Gearhead

    Loppupeleissä ihan nätti ja piristävä kokonaisuus, vaikken itsekään mikään thööningin suurin puolestapuhuja olekaan :D

    Peesaisin Panteraa ja Stancea noissa kommenteissa, täyttä asiaa, paremmin en osaisi itse ajatuksiani sanoiksi muuttaa 8)

    Itselleni kolahtaa kyllä aikas vahvasti nuo 70-80 luvun tyyliin rakennetut laitteet, niissä on mielestäni tuota suomihottroddingin nostalgiaa puhtaimmillaan, vaikka en vielä tuolloin -70 luvulla ajellut vielä edes lastenvaunuilla, kolmipyörästä puhumattakaan :lol:
     
  11. jaketin

    jaketin Gearhead

    ihan on ok, hyvä väri... mutta mielestäsi se olisi voinut olla umpinainen. nuo puuttuvat targapalat jotenkin rikkoo tuota ulkonäköä. vaikka olisi palat paikoillaan, silti jotenkin... mättää.. koko violettina olis kivempi...
     
  12. pontso

    pontso Gearhead

    ymmärrykseni mukaan tuo ei ole mikään kilpaauto , vaan harrastajan ITSELLEEN rakentama auto . kyllä toi tusina bemarit ja oopelit voittaa mennen tullen . ja mikä vika kutskassa on ? suora kutska ja risuvaihteet , aika moni on niillä alottanu, ja puuha massaa reikiin että saa leiman . itse en lukeudu kyseisen korimallin ihailijoihin niin silti toi on mun mielestä HIENO! onneks olkoon
     
  13. Fleetsider

    Fleetsider 1st gear

    öööh...
    tuohan on muuten tavallaan ihan siisti, ja hyvälläkin tapaa erikoinen, mutta takapää on kyllä mun mielestä liian "nopea & raivokas"..
    etupäästä, sivulta yms menettelee. ja väri on kyllä porno.
    toisaalta, orggispeli pienen madalluksen ja vannepäivityksen jälkeen ois varmasti kauniimpi. yksinkertainen on kaunista.
     
  14. paja1

    paja1 Double Gearhead

    Enpä ole mikää tuuningimies,mutta jos joku pystyy tekee muutakin ku leivästä paskaa niin voin kyllä myöntää jonkun tekeleen olevan siististi tehty pelkäämättä leimautumista tuninkimieheks.... sellasta on tullu nähtyä joskus automaalamossa töissä ollessa,kun tuodaa kuvia jostai härvelistä,että mun autosta pitäis saada tollainen... ja vanhemmat maksaa. sitten ollaan niin autonrakentajaa ja maalaria että.... :mad: tän kyseisen ponun tuunaajalle voi nostaa lippaa helposti tosta toteutuksesta,vaikkei se ehkä mun mielee ole,mutta oman autonsa tuo taitaa olla rakentanu... :odroll:
     
  15. askel_vakaa

    askel_vakaa Gearhead

    Rohkee veto ja jokainen taplaa tyylillään...pääasia et rakentaja ite tykkää. 8)
     
  16. herrakani

    herrakani 1st gear

    Onpa noita tossa meidänkin kotikadulla kymmenen rumempaa.

    Mitenkä muuten on, kun tuollaiset tunignissanit ja mazdat näyttää sopusuhtaisehkoilta ja tasapainoisilta valokuvissa mutta vierestä käveltäessä ne näyttää sitten linttaan astutulle ostoskärrylle missä on tribaalitarra? Mä luulen et tuon kokoluokan auto vois näyttää vierestäkin aika hauskalle, verrattuna ainakin pienempiin.

    Värihän tossa erottaa sen tuningista. Kovasti mitäänsanomaton verrattuna noihin fast & the furious kiuluihin.
     
  17. Rock^Candy

    Rock^Candy 1st gear

  18. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Komiastihan tuo on tehty, mutta itse pidän kyllä hieman hillitymmistä linjoista. Vanteissa sais olla huulta ja hieman toisenmalliset, mut hyvinhän nuokin käy...
     
  19. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    -"...joo, tää on se nettiauto."
    - "Miten niin??"
    - "No kun on toi laajakaista-antenni takapaksin päällä!" :wink:
     
  20. olli_n

    olli_n 1st gear

    Autohan voi olla todella siististi ja huolella rakennettu vaikka rakentelu tyyli ei olisikaan mieleen.. Tää on yks monista hyvistä esimerkeistä.
     

Kerro tästä muillekin!