Tuning firebird

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja minkkinen, 24.9.2006.

  1. gmc63

    gmc63 1st gear

    Joo tost on myös juttua tuolla www.f-bodyfinland.com sivustolla ja mun mielest ihan asiallisesti tehty 8) 8)
     
  2. cabin

    cabin 1st gear

    Pakko sanoa että rakentajalla on poikkeuksellisen hyvä maku ja muotosilmä - nyt se näyttää jo oikealta urheiluautolta. Lisää tällaista näiden ”pölhojen” ihmeteltäväksi.
     
  3. Make.S

    Make.S Gearhead

    Todella hieno verrattuna orkkikseen,taitava heppu rakentaa ja hyvia ideoita.
    Viel' kromiset valssit alle ja avot.
    Tammoset siivet,helmat,pahkat,ym sopii jotenkin tammosiin uusiin jenkkeihin, kunhan niita ei aleta turaamaan vanhoihin klassikoihin.
     
  4. Toni L

    Toni L 1st gear

    Kaverin auto, ja on mun mielestä ansainnut paikkansa autolehdessä vaikkei valmis vielä olekaan. Korisarjasta tosiaan taitaa olla jo kolmas versio menossa. Itsekin sanoin että maalaa mustaksi ja jätä takasiipi orkkikseksi. No lopputulos kuitenkin yllätti ja onhan se hieno noinkin. :eek:

    Tekniikkapuoli on kesken/tekemättä, samoin sisusta. Pitkään on kuitenkin riittänyt intoa saman auton parissa. Joillain se projekti olis ehtinyt vaihtua jo moneen kertaan. Kone on kieltämättä laiska, mutta omistaja on saannut kuulla siitä jo niin paljon että eiköhän sekin vielä vaihdu. :D
     
  5. Yoyo

    Yoyo 1st gear

    Maukas

    Kun eräässä pikku tapahtumassa näin härpäkkeen, tutustuin siihen tarkemmin ja mielesteni todella taidokas toteutus. kestää lähemmänkin tarkastelun. ... ja kuulemma tekniikkaan on tulossa päivityksiä
     
  6. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Laitas kuva pölvästi jostain IHAN ITSE tekemästä niin katotaan riittääkö paukkuja arvosteluun. :poff:
     
  7. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Yleensä se kärkkäin arvostelu löytyy just näistä linttateuvoista jotka on niiiin rock ja cool niiden vessojensta kanssa. Ei vaadi mitään taitoa muuttaa auto kuin auto lintaks.Ilmeisesti ei pikkuelvareilla riitä taidot muuhun :odroll:
     
  8. burnout

    burnout 1st gear

    Yllättävää löytää tälläinen viestiketju jota en ole aikaisemmin tullut huomanneeksikaan :) . Auto käy ja pörisee edelleen. Kesällä taas bongaa liikenteessä. Kiitän mielipiteistä vaikken tällä kertaa niitä itse pyytänytkään. :)
     
  9. ouzou

    ouzou Gearhead

    hieno auto 8) sais olla sisältäkin kuvia!
     
  10. tuurna

    tuurna 1st gear

    Ei muakaan tuning sytytä erikoisemmin, mutta kummasti rupee sulattamaan niitäkin jo "suodattimen" läpi. Tää on mun mielestä ERITTÄIN tyylikäs hatun nostoa urakalla täältä päin. Upea kertakaikkiaan, ja kuten joku jo sanoikin niin naisia tällä värmästi saa. 8) 8) Se tulee sivutuotteena/palkintona rakentamisesta vaikka ainahan autoa rakennetaan vain ja ainoastaan itelleen :D
     
  11. Caballero

    Caballero 1st gear

    Tervetuloa nykyaikaan. Miks autossa joka on ´90-luvulta pitäis olla ennen talvisotaa tehdyt 165/65/15 sirkkelinterät alla?? Ei kaikkien autojen muutenkaa tarvi olla "alkuperäsest asti alkuperäsiä".. Pussihousut eriksee..

    Fossilisti: Lehti vanhojen raatojen harrastajille :poff:
     
  12. Dna Kerma

    Dna Kerma Gearhead

    On niin uus jenkki ettei tällaisten tuunaus häiritse yhtään mua, hieno vaan. Kuvitelkaapa nyt: miten tämän korisarjan fbirdiä vois muka laittaa "jenkkityyliin", siis yksinkertaisesti eihän tuohon autoon sovi edes mitkään Torq Thrust vanteet ylipäätänsäkään saatika jotain valkokylkirenkaita :D
     
  13. Putte

    Putte 1st gear

    Siihen lintaks muuttamiseen tarvi tehä mitään. Huoleton käyttö ja paremminkin kaiken tekemisen unohtaminen tekee vehkeestä kuin vehkeestä ajan kanssa lintan. Muuten katu-uskottavaa linttaa en ole vielä nähnyt, sen sijaan erittäin paljon säälittäviä paskakasoja, joita autoksi kutsutaan.
     
  14. jknR

    jknR Gearhead

    Hyvältähän tuo Jussin Firebird näytti tämänkin vuoden näyttelyssä. Kuituosatkaan eivät ole vedelleet, kupruilleet tms. Pakko nostaa vieläkin hattua tuolle käsityön määrälle. Kaikkihan sitä bolt-on osia ruuvailee kiinni tai teettää hommat jossain, mutta harvoilla riittää taitoa ja näkemystä toteuttaa tuon tasoiset korimuutokset itse niin, että auto näyttää vielä hyvältä. Niin ja tuo autohan on vielä styling, tekniikkan parannukset tekevät siitä vasta tuningin. :rotfl:
     
  15. PsykoDrift

    PsykoDrift 1st gear

    Mun mielestä oiva osoitus että voi uudempaa jenkkiä rakentaa ns "import" tyyliin. Ei tuo missään nimessä ole ruma ja mielummin tuollaisella ajelisin kuin 1.3 civicillä joka on niin tuning :rotfl:
     
  16. kotr

    kotr 3rd gear

    Vitut!!!oma emäntä ja muutama muukin tuttu :pinup: EI koskis tuohon lasikuitu huussiin pitkällä tikullakkaan.Itekki mieluummin kävelisin vaikka satais vanhoja wolkkareita ku,että tuohon uretaani kärryyn nokkaani työntäsin :poff:
     
  17. kotr

    kotr 3rd gear

    Heh.tuo kommentti pitää painaa mieleen :D
     
  18. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Taitaa vaan tuo 90-lukusten ja uudempien autojen virittely olla sen verran hankalaa että se jo yksistään ajaa nuorison tolle ulkoisen muuttelun linjalle. Kuulin tossa vaan semmosestakin tapauksesta että jonkun tavis passatin madallusjousista oli tehty otteeseen prosenttimerkintä... :wc:
     
  19. KALE

    KALE Gearhead

    Komee on peli, on varmaan työtä vaatinu. Nöyränä täytyy vaan
    kattella noitten pohjatöitten laatua. Tälleen vanhankin silmään
    ei ole liian yliampuva paitsi tuo taka proileri :) se kun olis puoletkin matalampi niin ei hyppäis noin silmille. Tuo väri käy myös
    mainiosti. Tämä lasikuidusta tekemisen taito kun saadaan
    suunnatuksi tuonne 30-luvun muotoihin niin jopas saadaan
    komeita ammeita.
     
  20. Jube-setä

    Jube-setä 1st gear

    Vaikutat niin välkyltä kaverilta, että emäntäs todennäkösesti lähtis vaikka nissan micran kyytiin jos joku pyytäs.

    Hienosti rakennettuhan tuo on, muutaman asian tekisin eritavalla (etupuskuri ja takaspoileri lähinnä.) mutta ehdottomasti peukun arvoinen suoritus!
     

Kerro tästä muillekin!