tuning SUCKS cruising IV 20.5.2006

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja apukuski, 17.3.2006.

  1. Jeep-Ukko

    Jeep-Ukko Gearhead

  2. Cirde69

    Cirde69 1st gear

    Se on niin tätä :( Nooh, oli sentäs kotiteollisuus lohduttamassa kitee jäähallilla ja tietty ratkiriemukas tuttuporukka :rotfl:
     
  3. thunderbird58

    thunderbird58 1st gear

    juu...kuminpolton rytäkässä ol männä ja tehnä(ei vetänä) vekin kätteesä.. :D Mutta lystiähän olla pittää tai elämä voipi olla melko pitkäveteistä... :eek:

    :D :D ja voortissa on nyt startti :D :D
     
  4. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Niin näkyi olevan, kun kurvailit kerran eilen vastaan.
     
  5. apukuski

    apukuski Gearhead

  6. V.Kutvonen

    V.Kutvonen 1st gear

    tsc

    aina noissa ruisingeissa on mukavaa, ja tuo Shelbyn kanssa oltiin ihan yhtä eksyksissä.

    Ja nyt lainataan:Joko voorteissa on startti?
     
  7. newport73

    newport73 1st gear

    perkeles,ku vieläki perseessä mustelmia,kun se javelin poltteli kumia,niin lenteli vähän isompia hiekka kokkareita meikäläistä,kun tuli oltua siin ampumalinjalla :lol:
     
  8. raunoh

    raunoh 3rd gear

    Juu, kyllä oli hieman hankalaa ajaa reittiä, kun ei ollut mitään tietoa, ei ollut reittiopastepaperia. Mutta perille lopulta päästiin.
     
  9. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Juuh näin on.
    T: Takanasi tullut vihreen Parisiennen kuski :lol:
     
  10. jankok

    jankok Gearhead

    Minulle ainakin antoivat reitti opasteen jo paikalle tullessa josta kävi reitti ilmi
     
  11. apukuski

    apukuski Gearhead

    Kyllä niitä jaettiin siinä parkkiin tullessa..
     
  12. jankok

    jankok Gearhead

    Niin eikä tuollainen homma ole mistään helpoimmasta päästä järjestää, jonka takia ainakin minä nostan hattua tämän cruisingin järjestäjille.
     
  13. Slants

    Slants Gearhead

    joopa joo,tämänkertainen meni ainakin omasta mielestä perseelleen siinä kun koitti pitää keulilla vauhtia yllä kun ei nuo pyörä miehet pysty ajamaan niin hitaasti ja kun porukan pitäs ymmärtää ajaa liikennevalo kohdat niin nopeasti kun pystyy koska kuopiossa ei tule kuuna päivänä olemaan liikennevalot pois päältä. joku tuolla jossain sanoi että pitäs siirtää koko tapahtuma jonnekin jossa ei ole ollenkaan valoja elikkäs pois taajamasta. minusta siinä menisi pointti koko cruisingista,perus ideaa joskus tuopin kanssa mietiskeltiin ja tultiin siihen tulokseen että reitin tulee mennä kaupungin kautta. sitäpaitsi reitillä oli kyllä paljon pätkiä joilla letka pysyy kasassa ja sillä lailla tulen tekemään reitit jatkossakin tosin jatkossa tallin oma porukka saa opetella reitin ulkoa jotta osaavat neuvoa muita pysymään mukana! kaikista kommelluksista huolimatta kiitoksia minunkin puolesta mukana olleille terveisin sakkeus johtoautosta!
     

Kerro tästä muillekin!