Tyhjäkäynti "värähtelee"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja junkyard dog, 23.3.2007.

  1. junkyard dog

    junkyard dog Gearhead

    Kertokaapa viisaat missä vika, kun chevyn 350 tyhjäkäynti tärähtelee/värähtelee säännöllisen epäsäännöllisesti. Kone rempattu ja tasapainotettu. kannet OK. Kaasari uus ja säädetty. Jakaja HEI. Ilmaantu ennen remontteja talvi seisonnan aikaan jolloin käytettiin vain laatikko ja turbiini irti. Turbiini sökö? Myös pienillä kierroksilla tuntuu lievä värinä, muuten pelaa mainiosti.
     
  2. kalhu1969

    kalhu1969 1st gear

    mulla teki/tekee jos ei korjaannu samaa. purkaessa ainakin vetolevy on silminnähden kiero ellei jopa väärinpäin ollut asennettu....
     

Kerro tästä muillekin!