Työkaluvaunu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Simo, 29.9.2003.

  1. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Ite mieluusti maksaisin bootseista sen parikin sataa, mut ne pitää olla sellaset sitten, et suutari kyselee koskas tuot ne huoltoon/kantapalan vaihtoon, kun ensin parin vuoden vakiasiakkaaksi ryhtyy :)

    Eli en ainakaan ite maksaisi jostain merkkivaunusta 2 tai jopa 3;kertaista hintaa verrattuna vaikka just klasun vaunuun joka kestää sen 5 vuotta lievällä väärin käytöllä jos se merkkivaunu kestää vaan 10

    Millainen ero noilla merkkivaunuilla on pyörästön suhteen verraten parhaaseen halpikseen? Eli kestääkö tollanen merkkivaunu työnnellä täydessä lastissa paremmin kuin biltsun versio.


    Ei se välttämättä huono ole ne bilteman laatikostojen lukitukset, kaveri oli töissä motonetissä ja parhaimmillaan oli kaks teiniä takana ja yks jalka lootaa vasten kisko niitä yhtä aikaa auki, eli jos sen merkki loota kestää niin siellä on sit työkalut sisällä jos tulee mekanismiin vikaa :eek:



    Joskus ite asiassa kattelin et ois ollut sellainen jonka ois voinu itelle ostaa jos ei olisi yhtään mitään työkaluja. Vaunun sisustus oli siitä erikoinen et oli yks/kaks tyhjälaatikko ja sit täysissä laatikoissa oli tyhjiä paikkoja ja muovit päällä eli mitään ei puuttunut vaan sait itse lisätä tarpeellisia niihin tyhjiin paikkoihin ja kaikkea oli käytännössä 2.

    Tää muistaakseni oli jossain saksan lidl-tyyppisessä halpis kaupassa ja 10vuoden takuulla. Saksalaisen tuntien niin veikkaan ettei ois tarttennut huolia harrastekäytössä kestosta
     
  2. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Nyt kävin katsomassa myös Etran (Bahco-)tarjonnan ja IKH:n lootat. Finaalissa ovat tällä hetkellä Clasun vaunu sekä IKH:n tämä http://www.ikh.fi/tuotehaku/ty%25F6kalu ... #!tid48398

    Boxoa jos jossain pääsisi vielä hypistelemään, niin sitten mittanauhan kanssa tekemään lopullista valintaa.
     
  3. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    13v Mactools vaunu työkäytössä ,ei ongelmia. Hienoahan noissa on nuo lukitukset ja hyvin liukuvat tasot. Harrastekäytössä jossa pakki siirtyy kerran kaksi vuodessa nurkasta toiseen kestää kyllä melki mikä vaan.Edelleen painotan että ne hyvät työkalut merkkaa enemmän.
     
  4. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Nyt keskisuomalaiset herätys! Kyselin Clasulta että mites jos tulisi muutama kimppaan, niin saataisiinko työkaluvaunusta alennusta. Ja kyllä saadaan jos min. 3-4 vaunua menee. Vain nouto Jyväskylän liikkeestä. Tarkempaa tietoa minulta yv.llä ja sitovat ilmoittautumiset kimppaan viimeistään 22.11.
     
  5. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    4 kpl tilattu, vielä ehtii mukaan!
     
  6. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Ihan uteliaisuudesta paljon tolle klasun vaunulle sit tulis hintaa ja taitaa olla ilman kaluja?
     
  7. pantera

    pantera Double Gearhead

    .....
     
  8. voima

    voima 3rd gear

    No ei niillä tarvitse Elvistellä Pantera,,
     
  9. pantera

    pantera Double Gearhead

    sorry että pahoitin mielesi
    [​IMG]
     
  10. BBC

    BBC Guest

    Tilasin kiinasta itelle 2kpl 72tuumaista renkailla olevaa työkaluvaunua.
    Toinen käyttöön, toinen myyntiin.

    Olen saman valmistajan yläosan joskus ostanut Costcosta jenkeistä ja se on harjattu täysrosteri, oikea materiaali.

    pituus 1830mm
    korkeus 950mm , paksu puulevy päällä työskentelyä varten
    syvyys 500mm
    paino n. 150kg
    3 rivissä 6 laatikkoa, tuplakuulalaakeroidut mekanismit.

    Lisää saa jos jotain kiinnostaa ja kuvankin sähköpostiin.
    hinta n. 1000e kipale

    AULIS
    auliz@kotinet.com

    ja joskus on tuuriakin,.....2vkoa sitten Long Beach swapmeetissä tuliterän Snap on yläosan (n.700mm korkea, 6 laatikkoa) 150usd,....
     
  11. ursus2

    ursus2 Gearhead

    Tänään noudettu Clasun vaunu,tukevaa tekoa tuntui olevan, painaakin kohtalaisesti.Liityin samalla kanta-asiakkaaksi jolloin hinta tuli vielä 10% alaspäin :)
    Kiitoksia vaan Pertti k:lle vaunukimpan järkkäämisestä. 8)
     
  12. paikkatakki

    paikkatakki Gearhead

    Työkaluvaunua itekin katellu, mutta ostopäätös on vielä tekemättä. Puuilossa olisi tuollainen XTB2607-vaunu hintaan 199,-
    https://flic.kr/p/qgxnQA
    Kokonaismitat noin: 68,5x46x95cm, laatikot sisämitoiltaan 57x41cm, joista yksi 3cm korkea, 3kpl 6cm korkeita, kaksi 8,5 cm jayksi 13cm korkea. Puuilon nettikaupassa tuosta ei näköjään ole mainintaa, mutta ainakin Oulun myymälästä löytyi vielä jokin aika sitten.

    Tuo puuilon vaunu tuntui äkkiseltään jopa paremmalta, kuin motonetin 349 euroa maksava. Saattaa olla että tukevampi työntökahva vain sai sellaisen vaikutelman aikaan.
    https://flic.kr/p/qiL9fN
    Motonetin kärry taitaa olla aika lähelle Bilteman vastaavaa (269,-).
    http://www.biltema.fi/fi/Autoilu---MP/T ... ry-193742/
    Tuo Bilteman halvempi 149 maksava hökötys taas olikin sitten aivan kauhea, ja vastaavaa punaista taisi jostain saada euroa vaille satasella.

    Tokkopa noissa tuon hintaluokan kamppeissa on suuria eroja, ja valinta kallistuisi Puuiloon, mutta meninkin vielä paikalliseen Fixus-liikkeeseen hypistelemään sitä Boxon vaunua ja nyt tuntuu siltä että sellainen se ehkä pitäisi sittenkin hakkia. Noita Puuilon kärryjä saisi Boxon hinnalla kaksi ja vähän jäisikin vielä muuhun. Paitsi että josko pistäisikin kerralla kaurapuurolinjalle ja hankkisi sen kärryn työkaluineen...

    Tätä menoa jatkan vielä pitkän aikaa vanhan Kamasa-salkun kanssa... :lol:
     
  13. Ville.

    Ville. 2nd gear

    Mä oon kanssa himoillu työkaluvaunua ja melkein sorruinkin moponetissä olleeseen bahco vaunuun työkaluineen, en kuitenkaan koskaan jaksanut etsitä myyjää että sais kattoa minkänäköset kalut siellä sisällä on. Nyt taas hetken aikaa mennään myös tuolla uskollisella kamasan salkulla ja saatan ostaa toisenkin sellaisen ja laittaa seinälle ne, ellei paikallinen diileri anna erittäin hyvää joululahja tarjousta kalustetusta teng-toolsin vaunusta
     
  14. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Annoin palautetta niin lupasivat korjata erheensä ja periä teiltä muiltakin annetut alennukset pois!

    No ei vaines, kun sain minäkin takautuvasti 10% näppiin. Kouluesimerkki hyvästä asiakaspalvelusta: kaikki tössii joskus ja jotkut osaa korjata sen, toiset ei. Kun laitoin palautteen niin seuraavana (vai oliko peräti samana) päivänä myymäläpäällikkö soitti ja kyseli että milloin pääsen käymään. Kassallakin homma hoitui mallikkaasti ja yhteensä 4 kertaa pahoiteltiin tapahtunutta. :D
     
  15. Mr. El Maco

    Mr. El Maco 3rd gear

    Nyt alkaa olemaan omat vaunut mieleisessä kunnossa. Eli boxoon pulttasin ylöspäin jatkeeksi gws:n reikälevyä (neliöreikäistä) ja siihen puuilosta koukut yms. tarvikkeet. Sain vaunusta itselleni mieleisen. Tuon kaverina on jonkun kyläsepän (ei erityisen taitavan) tekemä peltinen pariovilla varustettu ja kaksipuolinen vaunu, johon tein samanlaisen jatkon ylöspäin, mutta kaksipuolisena. Vielä tarttee hommata lisää koukkuja sun muita varusteita, mutta aika kivasti sai käytetyimmät kamat suoraan käsille ja loput kaappeihin. Ja kun eilen tuli hiekkapuhalluskypärä, niin ei kun seuraavan rojektin kimppuun.
     
  16. umpio

    umpio 3rd gear

    IKH:n myymälöissä joulutarjouksena Meganexin kalustettu työkaluvaunu 499,-
     
  17. paikkatakki

    paikkatakki Gearhead

    Huutokaupat.comissa aivan samannäköisiä "Magnun"-vaunuja, kuten tämä:
    https://huutokaupat.com/fi/v/113589
    Isolla lukee kyllä että "myydään eniten tarjoavalle", mutta myyntiehdoissa kuienkin myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein esitetty tarjous... Otapa tuosta sitten selvää.

    Hieman eroa IKH:n Meganexiin näyttäisi olevan lähinnä kiintoavaimissa.

    Tuossa mallissa mahtaa olla osa rungosta muovia. Ainakin kuvien perusteella voisi kuvitella että nuo nurkkatolpat on muovia ja peltilevyt on kiinnitetty siihen. Pitäisi käydä paikanpäällä tutkimassa.
     
  18. nuc-64

    nuc-64 3rd gear

    Kaveri on tuolta huutokaupat.comista koittanut työkonetta ostaa, paras tarjous ei tunnu voittavan, pariin kertaan kokeili huutaa samaa konetta, eivätkä myöskään suostuneet neuvottelemaan sopivasta hinnasta. Tosta magnumista ei yli 485 kannata huutaa, nimittäin sillä sen saa Kendo merkillä löytötavaratalostahttp://www.ltt24h.fi/tuote/työkaluv...a-työkalusarja-työkaluvaunussa/6438168080178/. Tyhjänä maksaa vastaava vaunu 325. Viikonloppuna tuota mielenkiinnosta tutkin tavaratalossa, muovirunkoinen, mutta silti tukevan oloinen, laatikot taisi olla kuitenkin metallia. Huomattavasti tukevampi ainakin uutena kuin halvat peltiset vaunut.
     
  19. umpio

    umpio 3rd gear

    Joo, tuolla huutokaupassa kyseinen Macea on ennenkin kunnostautunut työkaluvaunuilla; Puuilosta jantterit kävivät hakemassa tarjousvaunuja ja sitten huutokaupassa nettosivat vähintään satasen/vaunu, kun myivät pöljille... :poff:

    Nytkin näkyy olevan myynnissä kaikennäköistä tavaraa, jota saa uutena kaupasta täysillä takuilla halvemmalla...
     
  20. paikkatakki

    paikkatakki Gearhead

    Ebayssa näyttäis olevan melkein samanlainen vaunu, 399 + rahti viiskymppiä, mikäli oikein äkkiseltään tulkitsin.
    http://www.ebay.de/itm/Werkstattwagen-g ... 27f1cc2de3

    Tuossa on vain yksi laatikko vähemmän, kuin näissä IKH:n tai macean jne vaunuissa. Työkalut kuitenkin lähes samanlaiset.
     

Kerro tästä muillekin!