Tyypilliset rahtiajat Syksy 2021?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja ToniC, 18.8.2021.

  1. ToniC

    ToniC Gearhead

    Missä ajoissa on väellä liikkunut toimitukset auton ostosta saapumiseen suomeen tänä kesänä/syksynä??
    Itärannikolta esim? Onko kontti tilanne niin huono, mille se tuntuu?
     
  2. karpo29

    karpo29 3rd gear

    Voin puhua vain omasta puolestani, mutta ihan normaalisti on liikkunut jo loppukevaasta. Konteista ei ole ollut pulaa, mutta niita onkin aina hamstrattuna, sen sijaan kevaan fiasko suezin kanavalla, seka L.A.:n satamassa aiheutti aika huomattavaakin viivetta, seka Euroopan paadyssa Rotterdamin ruuhka sen jalkeen kun suez taas aukesi, ja johti siihen ettei laivoja yksinkertaisesti ollut. Esimerkkina Ita-Rannikolta Saksaan mennyt auto, istui viikkotolkulla Rotterdamissa, ensin jonottamassa purkua, sitten tullausta, koska tullikin oli ruuhkautunut.
     
  3. ToniC

    ToniC Gearhead

    Heinäkuun alussa maksettu, seuraavalla viikolla haettu, eikä ole vielä kuulemma laivapaikkkaa itärannikolta... Eihän tässä enää mitään, kun ajokausi ohi, mutta edellinen kaksikko tuli aika livakkaan... Sama toimittaja kaikissa.
     
    Muokattu: 22.8.2021
  4. karpo29

    karpo29 3rd gear

    Kysy suoraan silta kenen kautta sen ostit. En edelleenkaan puhu kenenkaan muun puolesta kuin omasta, mutta esim. jos auto on ostettu liikkeesta, titlen saantiin menee yleensa 2 viikkoa, oletetaan etta se title katoaa, tai posti/kuljetusliike palauttaa sen lahettajalle, sitten tulee sama homma uusiksi. Mutta kysy suoraan sielta kenen kautta ostit, kai niilla joku selitys on.
     
    isalmela tykkää tästä.
  5. ToniC

    ToniC Gearhead

    "Odottaa varustamolta buukkausta ja konttia". Ei hajua vaan noista nykyajan konttipuutteista jne, niin siksi ihan yleisellä tasolla kyselin. En mä nyt usko, että muuta voisi olla, kun ehkä hyvän kaverin kiesit ohittelisi "jonossa". Tämä tulossa New Jerseystä.

    Jos nyt talvella tulis, niin ehtis tekemään tarvittavat kilvitysmodaukset, jos niitä on. Ei sitten ajokaudella tarvitse.
     
  6. ToniC

    ToniC Gearhead

    14.9 arvioitu saapuminen.
     
  7. ToniC

    ToniC Gearhead

    Tuli arvion mukaan,kun sen sai. 2,5kk kesti ostosta kotipihaan
     

Kerro tästä muillekin!