Unelma kilvet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja GRA-55, 19.5.2006.

 1. WSE

  WSE 1st gear

  Lieneeköhän jo mainittukin , täällä Rovaniemellä (melkein tuossa naapurissa) on Corvetessa SEX-1. Ei tosin välttämättä olisi oma suosikkikilpi.
   
 2. MoodyBlue

  MoodyBlue 3rd gear

  Keskisen Vesalla on Mersussa VIS-10. Ja joku toinenkin vastaava sillä on... olisko AKT-10... tai joku sinne päin.
   
 3. rrauta

  rrauta 3rd gear

  OO-7 oli ainakin joskus jaguarissa

  ambulanssista bongattu APU-112
   
 4. e

  e 3rd gear


  Useammassakin. Nykyään Aston Martinissa. Ollut monessa autossa, kuitenkin samalla henkilöllä.
   
 5. Make.S

  Make.S Gearhead

  J:päässä miliisiautossa IOO-22. :soosoo:
   
 6. ajuri

  ajuri Gearhead

  Nyt kaikki Lordi-fanit metsästämään autoa HRH-292.Hard Rock Hallelujah ja euroviisu pisteet.
   
 7. ChevyGirl

  ChevyGirl 1st gear

  SUV-1 8)
   
 8. pekkosbill

  pekkosbill 3rd gear

  KRM-117
   
 9. Fastback

  Fastback Gearhead

  Ohoh. Em. SS-454 kilpi oli pitkään eräässä Huittislaisessa SS 454 pick-upissa joka ei todellakaan ole kuvien auto, sillä on aika runsaasti muuteltu, kuten chopattu yms... Saattaahan tuo olla että on antanut kilven pois???
   
 10. niemikko

  niemikko 1st gear

  lukihan sielä että ei kuvan auto ja kuvia tulee myöhemmin.
   
 11. Fastback

  Fastback Gearhead

  Niin luki, mutta muutoksista ei mitään. ex. ss-454:ssa oli rajusti kutiteltu retangular kantinen 461 cid, karu choppaus, erikoismaalaus jne. Niistä ei mitään mainintaa niin laittaa vaan miettimään että on kilvet vaihdettu.
   
 12. 2x4bbl

  2x4bbl Gearhead

  Kelläs se oli siinä 454 -67-68 Camarossa - oliko se jotain niitä Kajo & Koskisen - tiimiä? Rekkarina LS-6 Jostain lapista olivat kuulemma kilven hommanneet, missähän sekin auto on nykyään?

  Kouvolassa oli eräällä "liikemiehellä" harmaa urheilumallinen mersu jonka ulosottomies takavarikoi jostain veloista. Hetken päästä äijä ajeli kylillä vastaavalla tuliterällä keltaisella mersulla jonka rekkari oli UUS-1 :rotfl:

  Joskus oli itellä -59 Cadillac Coupe johon sain hyvin sopivan NOS-59 kilven. Siihen aikaan sai nimismiehen kansliassa käydä varastossa plaraamassa kilpiä jos osasi nätisti pyytää. Arvatkaapa oliko ilo ylimmillään kun löysin laatikollisen NOS-alkuisia kilpiä ja sieltä ton viisysin..
   
 13. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Toi UUS-1 kilpi siihen verottajan ja ulosottomiehen kanssa jatkuvasti napit vastakkain olleen "liikemiehen" mersuun tuli kuulemma sen takia kun Suomessa ei saa pelkästään nollaa numeroks. Muuten siihen mersuun olis tullu kilvet ALV-0 :rotfl:
   
 14. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Hänen kanssaan käytiin aikoinaan hiukan veneilemässä :lol:
   
 15. juhapih

  juhapih Double Gearhead

  Eikös tuo LS-6 pyöri vielä tuolla Sveduissa katukisakuvioissa. Hätyyttelihän se joskus maailman nopeimman katuauton titteliäkin. Olikohan se Rullkams-Ronnien tai jonkun nimimiehen autona, en muista ulkoa. Korjatkaa jos nimi meni väärin...
   
 16. dartvader

  dartvader 1st gear

  240 Volvossa "arpakilvet" SEX-666, PöP-1 ponkattu lohjalla uudehkossa fiestassa reilu vuos sitten...
   
 17. 4dFunClub

  4dFunClub 1st gear

  Harkitsin aikoinaan vakavasti STW-94 kilpien hankkimista, mutta kaljanjuonti Kosovossa ja kotimatka vaimon kanssa vei liikaa rahaa. Hyvä kun sai viimisen osamaksuerän hoidettua. Harmi, oishan ne ihan läyhät.
   
 18. francine

  francine 1st gear

  eiköhän se ois koiran ja koneen mukaan kas-1 :)
   
 19. Vilkuna

  Vilkuna Gearhead

  Meillä kotona oli vanhaan hyvään Neuvostoaikaan vielä '74 Volga GAZ M24 Kombi. Isä ois halunnut 1989 rekisteriuudistuksen jälkeen siihen KGB-1 rekkarit.
   
 20. Moparmutsi

  Moparmutsi 1st gear

  HAN-1 tai HAN-169 :rotfl:

  :pinup:
   

Kerro tästä muillekin!