urheiluauton (viper) vuokraaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja teme.lehtonen, 20.9.2007.

  1. teme.lehtonen

    teme.lehtonen 1st gear

    Olen harras jenkkiharrastaja ja kalustostani löytyy niin vanhaa kuin uudempaa kalustoakin. Unelma-autojahan on jokaisella. Itselläni on dodge viper. Onko kellään tiedossa onko suomessa vuokraamoa/liikettä, joka vuokraisi kyseistä kulkuneuvoa. Suomessahan on tiettävästi ainakin yksi erikoisautovuokraamo
     
  2. dodgevipersrt10

    dodgevipersrt10 1st gear

    Kysele rentalilta. En tiedä onko heillä, mutta ovat ainoa erikoisautovuokraamo ilmeisesti suomessa. Itsekin voisi vuokrata/kokeilla kyseistä autoa, jos joku tietää mistä sellaisen saisi esim. viikonlopuksi-
     
  3. Jasca

    Jasca 1st gear

    Ei tuol Rentalin nettisivuilla ainakaan Viperia mainita. Sen sijaan Ferrari 360 F1 Spider ois tarjolla. Hintaki vaivaset 2000 eskoa vuorokaus =)
     
  4. Yksä

    Yksä 1st gear

  5. Maria

    Maria 1st gear

    Niin, ei jäsenille on tollanen hinta.. :wink:
    Mutta ei niillä ole Viperiä ku se Ferrari on niiden kunkkutuote.
     
  6. GARAGE_INC

    GARAGE_INC Gearhead

    rental = :wc:
     
  7. BRC1

    BRC1 Gearhead


    Vuokra ferrarilla/hummerilla ajaminen = :wc: :wc: :wc:
     
  8. NalleBjörn

    NalleBjörn 1st gear

    Olen joskus käynyt rentalin tilaisuudessa, jossa yritettiin myydä heidän osakkuuttaan.

    Mun mielestä toi on ihan perseestä. Jos jäsenelle ferrari maksaa 1000e päivä ja sisältää 100km. Ei jäsen maksaa 2000e ja ajaa 200km. Mun tapauksessa jos olis hakenu auton Herttoniemestä, olis voinu ajaa Askiston ruokavaraston pihalle parkkiin. Kävellä kotiin juoda kuppi kahvia, lähteä käveleen takaisin jotta ehtii palauttaa auton eikä tule liikaa kilsoja.

    Eikä siellä mitään erikoisautoja ole. Urheilumersuja, hummereita ja ferrari. Niitähän näkee jo kauppareissullakin.
     
  9. Maria

    Maria 1st gear

    No niin on monella sijaisautolla se 100km päivä.

    Ja osakashinta sillä Ferrarilla on 600€/päivä..
    Ja ne kilsathan on sopimuskohtaisia eli osakas on suht idiootti jos on suostunut 100 tai 200 kilometriin per päivä.
     
  10. Kai siihen täytyy olla täys idiootti muutenkin, joka lähtee noita vuokrailemaan? :)
     
  11. Jza

    Jza Double Gearhead

    Rental muuten harvemmin mainostaa sitä ääneen (vaikka erikseen kysyt), että niitä asiakashintaisia autoja ei saa käyttöön ennen kuin se tuhansien eurojen "jäsenmaksu" on kokonaan maksettu.

    Ne tarjoaa sulle osamaksusopimusta esimerkiksi viideksi vuodeksi, jota makselet joka ikinen kuukausi sen viisi vuotta, mutta autoja et saa halvemmalla ennen kuin viimeinenkin erä on maksettu. Myyjä vielä mulle möläytti, että yli 90% kaikista asiakkaista tulee mukaan osamaksulla :eek: En sitten lähtenyt mukaan jostain syystä :poff: Tää on näitä juttuja, että jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin se on just sitä.
     
  12. TanksAreFull

    TanksAreFull 1st gear

    Nimenomaan! Moni pistää vuoden säästönsä peliin jotta voi ajaa kerran polleana vuokraferrarilla.. :lol: Sitten taas kotiin paskankeltaisilla seinillä varustettuun vuokrayksiöön ja lisää ferrari dödöä kainaloon. :rotfl:
     
  13. Simo

    Simo 1st gear

    Noissa vuokrahommissa voi tulla erilaisia yllätyksiä vastaan. Esim. Saksassa (tavallisessa autovuokraamossa) Porschea vuokrattaessa vaadittiin, että vuokrajan nimellä on kaksi, voimassa olevaa, luottokorttia. Kaverien kortit ei käy.
     
  14. Elevator

    Elevator 1st gear

    tais haluta toi kysyjä tosiaan kuitenkin vuokrata sellasen! Valitettavasti ei taida suomesta löytyä.


    Ehkä hän ei ole niin köyhä kun muut joille 1000e päivästä on liikaa. Duudsi ekaa kertaa odllä ja heti teilataan hulluksi... ei näin.
     
  15. Jza

    Jza Double Gearhead

    Kuka tässä on hulluksi ollut teilaamassa? Vuokraisin varmaan itellekin, jos a) olis ylimääräistä paljon ja b) Viperi kiinnostaisi kaikista maailman urheiluautoista.
     
  16. TanksAreFull

    TanksAreFull 1st gear

    Ainakin itsellä oli vain tarkoitus aiheen ohitse naureskella ns. tyypillisille verkostomarkkinoija-elvistelijä-vuokraajille kun rental tuli kätevästi puheeksi.. :wink:
    Kommenttini eivät siis lainkaan olleet suunnattuja alkuperäiselle kysyjälle, jolla itselläänkin on harrastekalustoa ja varmasti viperikin saattaa jonain päivänä tallista löytyä.
    Ja niinhän se on, että jos ostamista suunnittelee kannattaa tuon hintaluokan vehje kokeeksi testatakin. Eipähän tule sitten yllätyksiä vaikkapa liiian jäykän alustan suhteen ja saa muutenkin vähän vertailupohjaa.
    Yksi mahdollisuus voisi olla jonkun omistajan kanssa tapaaminen. Jutulle varmaankin pääsee kätevästi kun foorumi joskus aukeaa tälle sivustolle:

    http://finnsnake.com/
     
  17. teme.lehtonen

    teme.lehtonen 1st gear

    Niin onko kellään tietoa mitä erikoisautovuokraamoja Suomessa on? Itseäni kiinnostaisi kokeilla joko uutta vetteä tai eritoten viperia (uutta tai vanhaa)? Itselläni on muita autoja (lue: jenkkejä) ajossa, mutta olisi mielenkiintoista kokeilla miltä uusi jenkkisportti tuntuu
     
  18. lesabre

    lesabre 1st gear

    Kuinka uusi vette lasketaan uudeksi? C5, C6 vai?

    Rentalin hinnat on kyllä aika utopistisia, 12 000 markkaa siitä että vetelet pk-seudulta hämeenlinnaan ja takaisin :lol: arvaanko ihan väärin jos veikkaan että bensat pitää vielä maksaa päälle :odroll:

    Ymmärtäisin jollain tasolla jos kyse olisi jostain Bugatti Veyronista tms ihmeautosta mutta että 10 vuotiaasta keskikokoisesta ferrarista. Halvemmaksi tulee hakea pankista 100 000e lainaa päiväksi ja käydä käteistukut povitaskusta heiluen koeajamassa yhtä jossain SporttiCarCenterissä..saat bensatkin päälle :oops:
     
  19. PsykoDrift

    PsykoDrift 1st gear

    Kesän aikana rental on saamassa kilpailijan, mukana sijoittajia idästä joten pitäisi löytyä :odroll:

    Alustava kalusto

    F430 Spider
    Humvee
    Gallardo
    SLR
    yms

    Autoissahan ei ole mitään mainoksia yms eli erottuu rentalista huomattavasti siinäkin suhteessa.

    Olin mukana viime perjantaina sellaisessa kokouksessa jossa haettiin sinne työntekijöitä. Itse olen hieman skeptinen asian suhteen mutta sen näkee sitten että mitä tapahtuu :odroll:
     
  20. PsykoDrift

    PsykoDrift 1st gear

    Miksi hakea lainaa? kyllä niitä saa ilman rahojen näyttämistäkin päiväksi "lainaan" :poff:
     

Kerro tästä muillekin!