US Center lopettanut.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Over the hill, 12.6.2020.

 1. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead


  Hyvin polkaistu.
   
 2. Gary Grand

  Gary Grand Gearhead

  Tää tuntuu tulevan nyt aika monessa ketjussa esiin, niin heittäkääs nyt kaikki ne joilla on jäänyt rahat tai tavara saamatta tämän kyseisen henkilön kanssa.

  Siis kuka teistä on jäänyt ilman rahoja tai tavaroita?o_O

  Yleinen konsensus tuntuu täällä olevan ettei kauppaa hänen kanssa voi tehdä, eikä kaveriin ole mitään luottamista.
  Moniko on oikeasti tehnyt epäonnistuneet kaupat?o_O
   
  T5 tykkää tästä.
 3. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  En o yhtään kauppaa. Homma juontaa siitä että kyseinen herra oli heittämällä kaikista kovaäänisin falcont-topicissa, vaikkei itekkään ollu falcontilta mitään ostanu, vaikka harrastaa samaa touhua. Pata kattilaa ja silleen.
   
 4. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Sillon jos o kompetenssia ulvoa päätähtenä luulos olevan omat asiat tip-top.
   
 5. Gary Grand

  Gary Grand Gearhead

  Niin..
  Mulla on parit kaupat xarperin kanssa tehtynä, eikä mitään pahaa sanottavaa..

  Mua nyt kiinnostaa ketkä kaikki on jäänyt ilman rahojaan, tai tavaroitaan?

  Kommenteista päätellen tapauksia on tässä porukassa jo useampia.
   
  T5 tykkää tästä.
 6. elkamiina

  elkamiina 3rd gear

  Normaali Fedexin toimitusaika. Osia Summittilta ja Rockautosta. Tuli männät, nokkarauta, nostimet, jouset, laakerit, Hei-jakaja,keinut, tönärit, jakopää, öljypumppu, tiivistesarja ym.
   
 7. T5

  T5 Gearhead

  Kyllähän tuo tylytys käyttäjää @xarper kohtaan alkaa mennä jo himppusen asiattoman puolelle...
   
  Gary Grand tykkää tästä.
 8. Fastback

  Fastback Gearhead

  Tuntui vaan rahti halvalta, mätin äsken summit sivuille neljä 18" vannetta ja scatin stroukkisetin, niin halvin vaihtoehto 295 usd. Hyvä jos olette löytäneet halvan väylän tuoda osia. Minä en löydä. Puhutaanko nyt yksityishenkilön vai yrityksen ostoista & tuontiväylästä? Yritys voi noihin saada selkeästi paremmat ostohinnat ja vakioasiakkaana järkevämmän rahtihinnan.
   
 9. MJF

  MJF Gearhead

  Parit kaupat on tehty täälläkin, no problemos
   
  Gary Grand tykkää tästä.
 10. jart$u

  jart$u Gearhead

  Miten sä sit maksat rokauto-ostokset?
  Mulle ei ainakaan tarjoo muuta vaihtoehtoa ku luotolla.
   
 11. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  On sen verta fyrkkaa ettei tarvi rockautosta tilaa mitään
   
  max, artsiracing ja Gary Grand tykkäävät tästä.
 12. elkamiina

  elkamiina 3rd gear

  En mä tiedä missä olen sen rahtihinnan maininnut. En ole sen sanonut halpa olevan, vaan koko kasa kuluineen. Osien hintahan oli mun tapauksessa murto-osa suomen hinnoista.
  Männät $43/kpl, runkolaakerit $18/srj, kk-laakerit $12/srj, nokkalaak. $14, Tiivistesrj $40, Nokka-akselisrj $200, öljypumppu $37, jakaja $159, Keinut $4/ kpl, Tönärit $1,66/kpl.
  Eli osat reilu 900 ja kulut. Jäihän siinä se reilu 600 rahteihin ja tulleihin.
  Tällä matikalla kysyisin, miten nuo osien hinnat suomessa hinnoitellaan, kun ei nuokaan kaupat niitä ilman katteita myy. Jos suomikauppa maksaa opaut samat kulut ja ehkäpä jonkinlaiset tukkuhinnat osista, niin katetta kyllä ihan vähän nostetaan....Kun ihan samoja Mellingin, fel-pron, sealed powerin, Cleviten ym. osia näyttäisi olevan.

  Mun näkemyksen mukaan painava stroukkisetti ja vanteet kuljetettuna 295 on aika halpa. Onhan siinä kasalla jo vähän kokoa ja painoa.
   
 13. JAMANT

  JAMANT Gearhead

  Ihan sivuhuomautuksena, suomen ostot yhteensä (siis kaikki maahantuojat yhteensä), ei vielä jenkkitukuissa oikeuta mihinkään alennuksiin, suomen maahantuojat maksaa osistaan ihan saman kuin kuluttajakin, itse olen koittanut saada alennuksia joka paikasta, mutta ei vaan volyymit riitä, kun ei täällä ole mitään merkkiä paljon. Ja jos keksit jonkun tavan neuvotella jenkkitoimittajien kanssa jolla saa alennuksia, niin tervetuloa vaan neuvottelemaan...
   
  1purehell tykkää tästä.
 14. Cam69

  Cam69 2nd gear

  Ei ole tietoa, mikä lopettamisessa on taustalla, mutta voihan (?) se olla että halukasta jatkajaa ei ole löytynyt ja Matille on tullut kilsat tämän osalta täyteen? (eli eläköityminen tms.).
  Tässäkin ketjussa on tuotu esiin uusia toimijoita alalle (ainakin Marjakangas), joten saahan niitä osia jatkossakin sekä kotomaasta, että tilaamalla ulkoa. Hieman ihmettelen jos esim. US Parts maksaa osistaan saman kuin peruspetteri Summitilta tilaamalla. Jos näin oikeesti on, niin vaikee on businesta tehdä.
   
 15. Jori85

  Jori85 2nd gear

  Voi ne osista maksaa lähes saman kuin me muutkin mutta tän rahdin ne saa konteissa helkutin paljon halvemmalla kun tuodaan kerralla paljon. Siksi tolta Marjakankaalta oon jotain kiireetöntä ottanut ns.tilaustyönä ja on tulleet niiden kontissa vaikka kuukauden päästä. Ja halvalla ;)
   
  Gary Grand tykkää tästä.
 16. toyopet

  toyopet Gearhead

  Samanlailla on saanut täällä paikallisesta, jos ei ole kiire.
  On kyllä monissa osissa ollut ihan kohtuullinen hinta vaikka olisi kiirekin, ei konkurssiin mene kuitenkaan vaikka ei rockautosta otakaan. Tosin sähkö-osat on standard merkkisiä ja niitä en enää ikinä osta, jos valkkaamaan pääsee.
   
 17. Jos ei raaski maksaa summit/jegs/Rockauto tms. suoraa rahtia Suomeen, voihan sen paketin panna menemään Houston TX tai Paramount CA ja tulee Mikon & Petterin lähettämissä konteissa. Usein firmoilla kuten Summit on maan sisäinen rahti ilmainen (48 osavaltioon). Näin minä olen ottanut isommat määrät tai koot kuten Ilokaasupullot, vanteet, kumit, bensatankit, moottorit..... Ei ole häävin iso rahti tänne ja tulee suht rivakasti kontteja kummastakin paikasta. Mikä helpointa, ei tarvi kysellä että milloin tulee ja mistä tulee rahti ja mitä olen ymmärtänyt Hämeenlinnan päässä jutellessa, paljon on irtorahtia jokaisessa kontissa.

  Itselläni oli 13vuoden ajan 5usd/kg rahtidiili lennoista. Piti olla +150kg, joka tuli helposti täyteen parin kolmen viikon välein. Joku 200kg kamaa on jo sen verran arvokas lasti että ei paljon per tuote tule rahtia vaikka se kuulostaa pahalta 1000USD door to door rahti. Tämmöstä rahtidiiliä ei saa suomen pään Ups, Fedex, Concord.... vaan hinta pitää neuvotella siellä ja maksaa jenkkeihin.
   
  Gary Grand tykkää tästä.
 18. Rusty

  Rusty Gearhead

  En nyt sanoisi ihan uudeksi toimijaksi.. :D
   
  1purehell ja Mija tykkäävät tästä.
 19. Fastback

  Fastback Gearhead

  No panic, vilkas mieli tekee ihan omia päätelmiä :) Xarperillahan se taisi olla halpa rahti stroukkisetille. Lentoyhtiö hinnoittelee kuten muutkin, eli mistä suurin rahdistuspaino saadaan, niin sitä käytetään.
   
 20. elkamiina

  elkamiina 3rd gear

  Ei nyt hernettä nenään. Ei mulla ole hajuakaan millä hinnalla jälleenmyyjät noita ostaa. Mutta sanoinkin aiemmin, että yrittäminen suomessa on tehty mahdottomaksi kulurakenteen vuoksi, ja siinä käy huonosti. Ei vaan kuluttajan kannata ostaa suomesta, ainakaan isompaa määrää tavaraa, kun se on niin helppoa ja stanasti halvempaa nykyään rapakon takaa.
   

Kerro tästä muillekin!