Usa-fordin 9" perä Capriin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Taunus2.6, 7.2.2002.

  1. Taunus2.6

    Taunus2.6 1st gear

    mites on, mikä mahtaa olla raideväli ko. perässä? Isolla atlaksella pääsis helpommalla, mutta oletetaan että sellaista ei ole nyt saatavilla tai en halua sellaista autoon laittaa. eli onko mahoton ajatus ja joutuuko kaventamaan tms.?
     
  2. OpaS

    OpaS Gearhead

    Kyllähän noita 9" akseleitakin on useampaa eri leveyttä. Kapeasta autosta löytyy kapea taka-akseli.

    Lindbergin Boss 302 -Taunuksessahan on Mustangin perä, eikä taida olla edes kavennettu...
     
  3. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Kapeat 9" akselit on erittäin haluttua kamaa ja halvalla sellaista ei varmasti saa. Epäilen että kapeinkin versio on liian leveä tähän tarkoitukseen. Toinen juttu on että capri ei tarvi 9" akselia millään koneella vaan esim. 8" riitää aivan hyvin. Tosin nekin on ihan yhtä leveitä. Mustang II tai III akseli olla lähelle? Eritoten 80-luvun 8,8" on kestävä mutta noin kevyeen autoon käy melkein mikä vaan.
     
  4. OpaS

    OpaS Gearhead

    Laki taitaa muuten sanoa että vaihdettavan akseliston raideleveys saa olla max 100mm alkuperäistä suurempi.
     
  5. Taunus2.6

    Taunus2.6 1st gear

    juu niin taitaa sanoa ja ongelmia tulis niin isolla leveyden muutoksella muutenkin, pyöränaukkoja joutuis suurenteleen ja offsettia muuttamaan. juu kalliitahan ne ovat, ehkä s'oon paras laittaa iso atlas vaan alle, ellei satu mustangin perää jostain löytymään.
     

Kerro tästä muillekin!