USB soitin AM radioon

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja VintageSpeed, 21.4.2015.

  1. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

    '63 Imperial kaipaa musiikkia kajuuttaan. Paikallaan on nyt alkuperäinen toimiva ja erikoinen Chrysler Bendix AM radio elektoluminenssivalaistuksella, joten sitä ei raatsisi minkään retroradion vuoksi kiskoa irti. Yksi vaihtoehto olisi muuntaa tämä esim telemellä FM radioksi, mutta en kuitenkaan kaipaisi radiota kuuluviin vaan haluaisin soittaa pelkästään omalta usb tikulta musiikkia.

    Kysynkin onko tähän jotakin matalbudjettista ratkaisua? Onko olemassa jotakin vekotinta jonka voisi tyrkätä esim antennipiuhan väliin ja siten toistaa usb tikulta tai soittimesta musiikkia tämän alkuperäisen radion ja kaijuttimien kautta?
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Hanskalokeroon tarpeidesi mukainen mankka jonka kytket orkkis kaiuttimiin.
     
  3. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

  4. Vallu

    Vallu Gearhead

  5. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Jep.
    Radion kun vippaat sinne hanskalokeroon, tai muualle näkymättömiin, saat modernimman päätevahvistimen, taajuuskorjaimen, riittävät liitännät, subbarille liitännän yms.

    Jos haluat monoäänet ja käyttää orkkiskamoja, niin löysit ratkaisun ihan itsekin.
     
  6. Z11

    Z11 Gearhead

    Itse ostin Ebaysta FM-AM konertterin, jolla saa AM radiosta kuulumaan FM kanavat, ja 70-luvun oma tuote
     
  7. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

    Nyt on Redirad asennettu ja pakko todeta että aivan mahtava laite. Kummasti kuulostaa haloo helsingit ja leidi gagat paremmalta putkiradion kautta :D Koko lysti tuli maksamaan 150€ eli hyvän tarvikemankan verran. Ehdoton valinta fiilistelijöille.
     
  8. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

    Tosin pakko muistuttaa että osaava rakentaa tällaisen rediradin itse alle 10€ komponenteilla.
     

Kerro tästä muillekin!