USPS ja seuranta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Karpov, 1.1.2015.

  1. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    yhdeksäs joulukuuta " kadonnut " paketti on edelleenkin matkalla. onko muitten samana päivänä saapuneita paketteja tullut perille vai ovatko nekin matkalla?
     
  2. 66monaco

    66monaco Gearhead

    mulle lähetettiin pillerikapselit joulukuun 5 päivä ja piti olla täällä 30 päivä, ei oo näkynnä...myyjälle lähetin äsken viestii ja se vastas et lähettäneensä ne kyllä ja että ovat matkalla seurannan mukaan, minkä itekkin nään...sano et vois ehkä johtuu olleista pyhistä jne....
     
  3. Z11

    Z11 Gearhead

    Kiinasta tuli 1.12. lähetetyt tänään
     
  4. camino72

    camino72 3rd gear

    Minulla myös yksi LP-levypaketti kateissa. USPS:n seurannan mukaan saapunut Helsinkiin 8 joulukuuta ja sitten ei mitään.
     
  5. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Postiin kun pommitin viestiä niin nyt sattumaa tai ei, paketti "saapunut" ja tullin hoteissa.
     
  6. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Eli joku postissa kokeili puhaltaa sen sun paketin
     
  7. Pertura

    Pertura Gearhead

    Näyttäis munkin pakettini jostain löytyneen, seurannan mukaan on tullissa käynyt ja lajittelukeskuksessa olisi menossa. Ekat 9 000 kilometriä toi paketti tulikin viidessä päivässä, viimeinen kymmenenkunta kilometriä onkin sitten mennyt vähän vaatimattomampaan kilometriaikaan. No, toivotaan että osat joskus saan ihan näppiin asti.
     
  8. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Mistä sä tuollaisenkin ajatuksen sait?
     
  9. camino72

    camino72 3rd gear

    Omasta paketista kävin äsken postissa tekemässä katoamisilmoituksen. Saa nähdä auttaako tuo nyt sitten mitään.
     
  10. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Tänään tuli ovelle. Muhkurainen ja rusikoidun olonen loota, sisällä rusikoituja paketteja ja mm sytytystulpat irrallaan siellä täällä ym. Rockauton magneettikin nussittu saatana.
     
  11. tha022

    tha022 Gearhead

    Vaimo osti ebayn kautta heppa kamaa new York:sta ja myyja laittoi matkaan USPS pikana.
    2 viikkoa surffaili Pitkin usaa ja viimeinen seuranta tieto oli "departed at Miami" sen jalkeen katosi totaalisesti, paikallinen posti/tulli ei tiennyt mitaan kun soittelin.
    USPS ei osannut sanoa milla lennolla on mennyt jotta olisin voinut hieman saalistaa pakettia.
    Lopulta 8 viikon jalkeen ilmestyi paketti totaalisen romuna postilaatikkoon.
    Vaimo tosin kerkesi saada rahansa takaisin kun teki no shown item ilmotuksen :D
     
  12. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead


    viimeinen 160 mailia otti aikaa 35 vuorokautta mutta tänään pötkähti postilaatikkoon. EHJÄNÄ. ei mitään jälkiä rusikoinneista.
     
  13. camino72

    camino72 3rd gear

    Levypaketti saapui mulle loppujen lopuksi tänään. Kun tein viime perjantaina postiin katoamisilmoituksen niin paketti löytyi lauantaina ja oli samana päivänä päässyt tullista läpi.

    Eilen oli sitten tullut lappu että pikalähetystä oli yritetty toimittaa ja että se olisi noudettavissa paikallisesta R-kioskista saman päivän aikana. Kävin sitten illalla yhdeksän aikaan sitä hakemassa niin eipä löytynytkään. Kioskinpitäjä lupasi sitten soittaa heti kun paketti saapuu. Puhelin soi tänä aamuna kahdeksan jälkeen että nyt se paketti on täällä. Suomen päässä meni 37 päivää. Seurantatiedot on USPS:n sivulla lopputoimitukseen asti.
     
  14. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead



    Jotenkin vaan tuntuu siltä, et kun aletaan kyselemään missäs mun loota on niin löytyy joko avattuna tai sit v-loppuna yht´äkkiä :-?
     
  15. Pertura

    Pertura Gearhead

    Niin joo, tuli munkin paketti perille tossa 9. päivä. Eli kuukauden verran sitä täällä päässä hangattiin ennen toimitusta. Ihan ok suoritus siis, USPS:n 75km/h vauhdista Postin 0,02km/h vauhtiin putosi paketin kulkuvauhti :rotfl:
     
  16. xterror

    xterror Gearhead

    Jepjep, sama ruljanssi näköjään jatkuu. Mulla tosin nyt vasta viisi päivää ollut usps:n seurannan mukaan paketti Hki-Vantaalla, mutta posti ei sitä löydä.


    Oi niitä aikoja kun postikin oli vielä Itella.. silloin paketitkin kulki.. :lol:
     
  17. jalve

    jalve 1st gear

    Minulla on nyt sama tilanne päällä:

    Your item departed a transfer airport in Helsinki-Vantaa, Helsinki, FINLAND on August 22, 2015 at 1:21 am. The item is currently in transit to the destination.

    Kertokaapa, millä konstilla saitte Postin etsimään pakettejanne,
    kun nyt vänkäävät vain, että pitää valittaa lähettäjälle kun pakettia ei kuulu.
     
  18. 455STW

    455STW Gearhead

    Onko tilanne edelleen sama vai mennyt parempaan tai pahempaan suuntaan?
    Itselle on yksi paketti tulossa joka on tänään lähtenyt Amsterdamista toivottavasti kohti Helsinkiä. Koska voisi olla perillä? Postin kauttako nuo tulee?
     
  19. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Mulle on juuri tulossa Rockautosta yksi tilaus, neljä eri pakettia. USPS kuljettaa kolme, FedEx yhden vaikka sama toimitustapa piti olla kaikille. Yksi tuli jo kotiin tullin ohi, loput odottavat tullausta. Seurannan mukaan yksi teki matkaa Amsterdamista Helsinkiin viikon verran ja yksi oli Helsingin tulliin saapumista seuraavana päivänä taas lähtenyt Chicagosta.:p FedExin seurannassa ei oo näkynyt muuta kuin että paketti on matkalla, Kaikki on nyt Suomessa kaksi viikkoa tilauksesta. Huomenna jos tullaan, niin kai ne viikon päästä on kotona.
     
  20. tooke

    tooke Gearhead

    March 7, 2017 , 8:48 am
    Departed
    HELSINKI, FINLAND
    March 8, 2017 , 11:33 am
    Processed Through Facility
    FINLAND
    March 8, 2017 , 12:32 pm
    Customs clearance processing complete
    FINLAND
    March 10, 2017 , 10:56 am
    Arrival at Pick-Up Point
    FINLAND
    March 10, 2017 , 12:48 pm
    Departed
    CHICAGO, UNITED STATES
    Että tämmönen tappaos, palannu prkele takasi Ameriikkaan...
     

Kerro tästä muillekin!