Uudet kiihdyttimet?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja plosil-1, 10.2.2006.

  1. plosil-1

    plosil-1 3rd gear

    Siis mitä uusia Autoja tulossa? Varmaan on muitakin kuin tämä VIP-projekti, joka on hyvä uutuus! Mitä muut tekee??? Itsellä valmistumassa V8-"skeida"?
     
  2. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    :eek: :rotfl: :rotfl:
    Kuvia tahtoo nähdä moisesta!! Nähtäneekö pohjanmaan lentokenttäkisoissa? Onko se(kin) olds toronadon tekniikalla?
    Pohjanmaalla kaikki on vähä rankempaa..
    :wink:
     
  3. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    ...etenkin elämä. No, VIPpihän ei oo varsinainen kisaprojekti, vaan premium price class street car (mikäli se menee läpi leimasta). Lähinnä käydään cruisaamassa...ehkei ajeta kisaa ollenkaan. :rotfl:
    Ei, olis tosiaan mukava kuulla vähän miten homma on heräämässä ja mitä on ens kesänä tapahtumassa tiedossa; ketkä ajaa, ketkä ei ja millä jos kehtaa sanoa. Sekä kisa-, että katupuolella, uusien ja vanhojen osalta. Meillä on tarkotus ajaa Street D:ssä heti kun laitos saadaan valmiiksi. Lähinnä FHRA street cuppia, tuskin kuitenkaan jokaista osakisaa vaikka auto olis heti alussa valmiskin, ja sen lisäks sitten muita kisoja mahdollisuuksien mukaan. Mikäli ei katastrofeja satu, niiden varaan ei oo just jätetty löysää.
    Eli tilanne on
    BR (quick)
    BR (even quicker)
    AS (Street A)
    BS (Street B)
    CS (Street C)
    DS (Street D) 1
    FB (Funny Bike)
    HD (Harley Drags)
    JR/C (Junior Dragster Comp)
    JR/S (Junior Dragster Stock)
    OL (Outlaw)
    PM (Pro Modified)
    PRO (Pro Stock)
    S/SS (Stock /SuperStock)
    SB (Street Bike)
    SC (Super Comp)
    SG (Super Gas)
    SGB (Super Gas Bike)
    SPSB (Super Pro Street Bike)
    SST (Super Street)
    TFB (Top Fuel Bike)
    TMD (Top Methanol Dragster)
    TMFC (Top Methanol Funny Car)


    Kyllähän sitä jo tossa varmaan katsojat viihtyy; kun heti ekassa kokeilussa rasvataan rata niin eipähän tarvi rataryhmän hosua, että pääsee seuraavat.
     
  4. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ilmottaudutaan nyt sit mekin jonoon näin julkisesti jos sillä vaikka potkis itteensä vauhtia homman valmistumiseks. Tai tilannehan on se että auto oli viime syksynä vihdoin valmis kolmen vuoden pakertamisen jälkeen ja vaikutti toimivan hyvin mut kun tässä on ollut pitkä talvi välissä niin siinähän ehti taas innostua uusista jutuista ja nyt auto onkin taas tekniikaltaan purettuna :odroll:
    Keksittiin nimittäin vaihtaa autoon vielä toisenlainen loota ja kun lootan otti irti niin samallahan nosti sit koneenkin ylös ja kun se on nyt notkunut siinä moottoripukissa niin tuli mieleen että voihan senkin sit kai purkaa vielä samantein ja yrittää keksiä sinnekin vielä jotain pikkasta uutta millä saa tehoja entisestään häviämään vai miten toi virittäminen nyt meneekään :rotfl:
    Eli vaikka toi meidän auto on tehty lähinnä vaan hauskanpitoon kadulla niin meillä olis siis ens kesänä tarkoitus olla sillä eli siis '67 Chevy pikupilla mukana Street D -luokan elvytystalkoissa pyörimässä nopeampien jaloissa :p
    Tuolla meidän tän talven projekteista kertovan sivun alussa ja loppupuolella on pari fotoa tostakin härvelista jos sitä ei joku OD:lainen vielä tunne: http://kotisivu.mtv3.fi/bbcruiser/projektit.html
     
  5. bbford

    bbford Gearhead

    Kalkkunan rakentelu etenee järkyttävän hitaasti joten kai ehdin sillä vasta johonkin viimeisille testipäiville kauhajoelle.No,ainahan on vuosi 2007... :odroll:
     
  6. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Täältäpäin olisi tulossa Street D luokkaan kaksi kappaletta Chevyjä, nimittäin -72 Camaro ja -72 Nova. Molemmilla autoilla olisi tarkoitus ottaa osaa ainakin FHRAn Street-cup kapinoihin, ja mahdollisesti WCSC-kisoihin. Itse ajan tota mun punaista Camaroa, ja mustaa Novaa tulee kuljettamaan mun Muija Sari, joka tosin ei ole koskaan tommosta autoa ajanut, mutta eiköhän se siitä sujumaan ala, kun hiukan harjoittelee. Ainoana ongelmana tässä visiossa on toi kuljetuspuolen järjestyminen, kun mulla on vaan toi Bussi, ja Novalle ei mitään kalustoa, mutta pyritään ratkaisemaan tääkin juttu, jotta saataisiin toi Street D taas henkiin.

    Eli Kaksi Street D ryhmäläistä: -72set Camaro 477 ja Nova 461.

    Nyt kaikki muutkin mukaan elvyttämään suomalaista Streetrace-kulttuuria, auton merkistä ja mallista riippumatta 8)
     
  7. Käkö

    Käkö Gearhead

    Yeehaw!
    Kieku tulee parhaaseen D-ryhmään toivon mukaan
    Dusterilla ja jos on ihan pakko ja lompsas ylimäärästä :eek: niin mä tuun ottaa D-ryhmän huonoimmat reaktiot Kiekun Valiantilla jos Kieku antaa mulle luvan sitä kokeilla...
    Kaavion viimesenä on aina kivaa... :rotfl:
     
  8. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Parhaaseen D ryhmään oon myös ilmoittautunu..tosin vaan näihin pohjanmaan kisoihin.

    Saas ny nähä pääseekö uusille sekuntiluvuille kun loota on täysrempattu ja jopa shiftkitti on nyt löytänyt paikkansa.. Slikseille on vanteet odottamas mutta renkaisiin ei oo ollu varaa, vielä.

    Nii ja pakoränniin on tullu sellaiset haarat jotka mahdollistaa hieman äänekkäämmän etenemisen... kuulee ainaki että onko auto käynnissä kun valoja odotellaan...!
    :wink:
     
  9. maverick

    maverick Gearhead

    Fyyrän Street cuppia olis tarkotus ens kesänä kiertää c-luokassa.
     
  10. mjaa

    mjaa 1st gear

    D:ssä on jo kohta se 5 autoa kunhan ite saan Rancheron radalle. Täälläkin on vähän kuljetus ongelmia mutta ainahan katuautolla voi ajaa paikan päälle. :odroll:
     
  11. latari

    latari Gearhead

    samanlaiset on suunnitelmat täälläkin päin.
     
  12. always bb

    always bb Gearhead

    Miten toi skeida projekti edistyy..... kansa vaatii kuvia!!!!
     
  13. Chevy ll -65

    Chevy ll -65 1st gear

    C-luokka pitäs kans ei puutu ku loota moottorin ja kartaanin välistä!
    Mut on pikkulohko luokassakin jo neljä jos suojasen veljeksetkin on
    tulossa ei huono!!!
     
  14. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ja kun laskee tuolta ylhäältä tätä listaa niin siitähän saadaan jo ehkäpä 7-8 autoa Street D:hen plus sit muutama täällä kirjoittamaton eli ellei normaalia suurempaa katoa tapahdu niin ihan hyvällehän homma näyttäis jos sarjassa olis sit joka tapauksessa mukana ainakin 5-10 autoa :D
    Me käytiin tänään osahankinnoilla ja juttelemassa rallijuttuja DS 325:n kanssa ja kovasti tässä alkaa jo odottelemaan kevättä, tulis jo. Mut ei liian pian että ehtii saada autot kasaan :rotfl:
     
  15. Olli_

    Olli_ 1st gear

    En ole ihan perillä näistä kuvioista, mutta sanokaas millainen auto pitää olla että pääsee vaikka kaikista hitaimpaan luokkaan ajamaan?

    Itse haaveilen jenkistä ja olisi joskus kiva kilpaakin ajaa, mutta jos auto on suht. vakio 13-14 sekunnin aikoja kulkeva, niin kannattaako kisoista haaveilla?
     
  16. Käkö

    Käkö Gearhead

    Ei, ei kannata haaveilla...
    ...kannattaa tulla ajamaan kisoja, sama se mitä se vessa kulkee, kilvanajo kannattaa aina ja luokka löytyy jokaiselle.
     
  17. Fast67

    Fast67 1st gear

    Street D:ssä olisi tarkoitus ajella ensi suvena,tarkoituksena kiertää sekä
    FHRA:n ja WCSC:n kisoja -67 Camaro 477:lla

    Auto tosin vielä aika lailla vaiheessa,mutta yritetään rakentaa ..
     
  18. Käkö

    Käkö Gearhead

    Aika yleinen koneen koko D:ssä :rotfl: :rotfl:

    Ja hiton hyvä et D-ryhmään tulee autoja...
    Sais C:eehen tulla kans...
     
  19. triniemi

    triniemi Gearhead

    Olli_ rohkeasti vain varikolle, ryhmä löytyy aivan varmasti ja apuja kaikessa kisailuun liittyvässä vielä varmemmin. Hyvä vaihtoehto Street C:lle tai Street D:lle on Pro ET / Sportsman ET eli bracket racingia 12.00 ja hitaammilla autoilla. Olen aivan 100% varma että jännitystä löytyy ryhmästä riippumatta silloin kun molemmat autot ovat viivalla.
     
  20. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Mut eihän koolla oo väliä, vai onko :eek: Niin me on ainakin uskoteltu itelle ja eihän ne oo päässyt tosta varmaan lopputulokseen noin yleisemminkään. Asia on ilmeisesti kylläkin tosi tärkeä kun siitä näkyy olevan kovaa pohdintaa ja mielipiteenvaihtoa jopa naistenlehdissäkin vaikkei tuolla radoilla oo edes kovin monia naispuolisia kuskeja näkynytkään. Mut ainakin kaikkien naistenlehtien otsikoissa toi " onko koolla väliä" aihe näkynyt tosi usein :wink:
    No, meillä on nyt aika pieni isolohko mut vastapainoks meillä onkin sit isompi ja painavampi auto joten eiköhän homma oo sit niiltä osin balanssissa :p

    Ja pitääkin muistaa taas houkutella täältä meidän kylältä yks kaverikin vielä mukaan kahinoihin kun tossa syksyllä se ainakin vaikutti kovin kiinnostuneelta. Sillä on sellanen kiva pikkulohko-chevy mut kun siinä on kuutioita 406 niin D:henhän sekin sit tulis. Eli tuo auto: http://www.bongaa.com/images/preview/39827.jpg
     

Kerro tästä muillekin!