Uusi Mobilisti lehti....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mercman, 3.5.2007.

  1. Lerssinen

    Lerssinen Double Gearhead

    Tuli uus mobla, merssua oli miljooooooona sivua :eek:
     
  2. Buick55

    Buick55 Gearhead

    Samaa ihmettelin kans,enkä suinkaan mitenkään plusmerkkisessä mielessä :mad:
     
  3. TiM

    TiM 1st gear

    Jos Mersusta oli 16 sivuu ja jenkeistä 8 sivuu... Ehkä Mersu-jutun autot olisivat ansainneet enemmänkin sivuja, on kuitenkin ihan eri mittakaavan laitteista suurimalle osalle Moblan lukijoista, ei tarvii kuin lukea "Lukijoiden postia toimitukselle" -palstaa... :lol: Hieno mese saatu hommattua meidän nurkille. :D :D :D
     
  4. Holley

    Holley Gearhead

    Vai mersuista liikaa juttua? No, Enqvistin vastaus jenkkiautojen liikasivujen valittajalle oli taas aivan loistava: "Jenkkiautot ovat kuin polonium. Sitäkin on joidenkin teessä liikaa". Lukekaa hittovie se juttu siitä mersusta!! Melkoisen harva 2d avojenkki on 2,6 tonnia painava blowerivetoinen laite, jossa ahdin toimii kytkimellä. Myöskin muotoilultaan hakkaa melkoisen monta customukon tekemää laitetta tuo 540K varsinkin roadsterina. Ehkä tässä on vain tullut luettua liian monta veekasia ja spinneriä ja tarinaa siitä, miten 65 mustang myi hyvin ja miten chevyyn sai jopa ruiskukoneen tilattua vuonna 57.
     
  5. vuorensivu

    vuorensivu 1st gear

    Joka lehdessä on niitä valittajia joitten mielestä on jotain liikaa.Eikös se ole pääasia kuitenkin että jokaisesta olisi tarpeeksi?Minua itseäni kiinnostaa hankkimis mielessä ainostaan jenkit,tosi mielenkiintoista on silti lukea muistakin.Pohojalaaset varmaan tunteekin "Moon Targa" automerkin.
     
  6. mie

    mie Gearhead

    Vähän ehkä mitäänsanomaton numero, mutta ei sentään huonoimmasta päästä. Hyvä, että Jussin jorinat loistivat kerrankin poissaolollaan, aina niitä samoja vaha, akkulaturi, irrotusöljy yms. toistoa jotka tuntuvat ilmaantuvan tasaisin väliajoin.

    Tuosta mersun kompurasta vielä, jos yhtään vastaava tuossa 540:ssä, niin onhan tuossa ääntä ollut

    http://www.youtube.com/watch?v=IEhUKIYSXp0
     
  7. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Tuon Mersun suomeen takaisin ostaminen on jo sinällään iso ihme, joten kyllä se on ansainnut kaikki nuo sivut mitä tuossa lehdessä oli.
     
  8. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Tuosta mersun kompurasta vielä, jos yhtään vastaava tuossa 540:ssä, niin onhan tuossa ääntä ollut

    http://www.youtube.com/watch?v=IEhUKIYSXp0[/quote]

    Juu, vuonna 1999 kävin Goodwood Festival of speedissä ensimmäistä kertaa ja siellä ajoi näytöslähtöjä Mercedes-Benz SSK. Voi jehna mitkä soundit, siellä on siis niin kummallista kalustoa että tuskin missään muualla näkee mutta siinä oli ylivoimaisesti hurjimmat soundit!

    Täällähän on nähtävillä se legendaarinen Ebbin entinen SSK:
    http://www.autosite.se/bts/
    Kerran vuodessa siellä on teemapäivä jolloin sillä jopa ajetaan, pitää ehdottomasti jonain kesänä käydä katsomassa/kuulemassa.

    Ja kuten Tupis sanoin - tuon 540K:n uustuominen Suomeen on sellaisen luokan teko että tuojalle pitäisi antaa mitali. Duesenbergin tuominen voisi olla yllätysarvoltaan samantasoinen paukku mutta kun tämä on ollut ennen Suomessa niin on mielestäni vielä kovempi juttu autohistoriallisessa mielessä.
     
  9. impala1968

    impala1968 Gearhead

    No voi voi. Nyt kannataa ottaa ne jenkkilippuraybanit pois nenältä. Jos ei tajua miksi tuosta on kirjoitettu noinkin paljon ei ainakaan kannata kovin suureen ääneen kehua pitävänsä vanhoista autoista
    10+ pistettä tuon auton tuojalle. Ja Moblalle jutusta. Tuollaisia autoja siellä pitää esitellä eikä mitään Impaloita :lol:
     
  10. isäntä

    isäntä 1st gear

    Puhut asiaa, se 540K esittely oli upea ja auto on jotakin ei tästä maailmasta. Parasta oli, että siitä oli vielä koeajoartikkeli. Pääsee kerrankin tavallinen kuolevainen "kokemaan" mitä tuollaisen kollossaalisen urheiluauton liikkuminen on. Suuri kiitos Moblan toimitukselle ja vielä suurempi kiitos auton omistajalle kun jakoi aarteensa salat meille kaikille.

    K Mersujen historiaa käsittelevässä osassa olisi voitu mainita yhdessä sota kuvassa olleista kahdesta MB:tä, että se 540K oli Herman Göringille erikoisesti tehty vaaleansininen (metalliväri) luodinkestävä Spezial Roadster. Erikoista autossa on, että sitä on matkustamon osalta hienotunteisesti laajenttu linjoja pilaamatta. Tämä siksi, että HG oli niin pahuksen läski ja äijä ei muuten mahtunut ratin taakse mitenkään. Auto "vapautettiin" Kotkanpesän autotallista ja on nyt USA:ssa hyvin priimassa kunnossa.

    http://www.coffeedrome.com/images/bobpebble/goer.jpg
     
  11. MiikkaL

    MiikkaL Gearhead

    Olipahan TAAS aivan mahtavaa luettavaa!! Kiitokset Moblan väelle näin palstan välityksellä. Aviisi on ylivoimaisesti parasta harrasteauto-journalismia, mitä suomenkielellä julkaistaan.

    "Kauhukseni" tosin huomasin Kimmo Koistisen jättäneen paikkansa vakituisena toimittajana ja siirtyneen avustajaksi. Toivottavasti hänen kynänjälkeään yhä nähdään tulevien lehtien sivuilla. Yhtä lahjakasta kirjoittajaa ei varmasti löydy montaa tästä maasta.

    Tämä ei suinkaan tarkoita, etteikö muilla toimituksen jäsenillä olisi sana hallussa. Varsinkin Enqvist on kynämies jumalan armosta :D
     
  12. Makinpa

    Makinpa 1st gear

  13. Buick55

    Buick55 Gearhead

    Nojoo,ei ole meikällä todellakaan pelkät jenkkilippulasit silmillä,käytännössä olen moottoreiden suhteen "lähes"kaikkiruokainen,itävehkeistä maamoottoreihin ym,ym,mutta tämä onkin aivan ikioma henkilökohtainen onkelma,joka ei parane?Arvasin että tähän reagoidaan kun menee sohaisemaan"laatu"maalimanparasauto ymym,ylvästä ikoni merkkiä nekatiiviseen sävyyn.
    Juttu sinänsä on taidokkaasti tehty ja suuri plussa,juuri tuosta suomi menneisyydestä,mutta kuitenkin...
     
  14. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

     
  15. JKL Raggars ry

    JKL Raggars ry Gearhead

  16. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead


    Ennen tarjouksen jättämistä kannattaa huomioida tämän päivän kauppalehden myynti-ilmoituksen 1,3 miljoonan pyynti... 8)
     
  17. Fireball

    Fireball Gearhead

    Sviddu tarjosin siis liikaa näkemättä :oops:
     
  18. Makinpa

    Makinpa 1st gear

    Pentele!!!!
    Tilipäivä on vasta viikonpäästä.
    Taitaa Fireball viedä nokanedestä :rotfl:
     
  19. KTM

    KTM Gearhead

    Vai onko tuonut? Ihmettelin, että miksi tuo auton perässä oleva kansallistunnus on peitetty? Olisiko tuo auto annettu myyntiin ja se majailee jossakin muualla ja sitä pääsee katsomaan vaikka pienen lentomatkan tekemällä?

    Toisaalta kysymys on lähinnä akateemista mielenkiintoa, kun ei tuollaiseen kaunokaiseen ole mitään mahdollisuuksia päästä kiinni.
     
  20. LBkökki

    LBkökki 1st gear

Kerro tästä muillekin!