Uusi Mobilisti lehti....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mercman, 3.5.2007.

  1. 74

    74 Gearhead

    Olipahan uusimmassa lehdessä s.25 lause jota en olis uskonu sieltä löytäväni. :rotfl: :rotfl:
     
  2. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Jep, itsekin repesin tohon KLB:n heittoon. Muuten sarjassamme järkyttäviä esityksiä, s.93 bätmobiili ja sit se mini... :lol:
    Checker juttu puolestaan pani miettimään tämän kansan ikiaikaista ja jatkuvaa hyväuskoisuutta...
    --Make
     
  3. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Mikähän tuo ko.lausahdus mahtaa olla? Kun en saa uusinta numeroa näppeihini vielä vähään aikaan.
     
  4. Buick55

    Buick55 Gearhead

    Tuota noin,eiköhän tuo lause ole ihan kevyttä kenttä vittuilua :rotfl: :rotfl:
     
  5. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Suomalainen työhevonen. Laput silmien vieressä estää laajakatseisuutta. Ainahan voi sitä päätä kääntää, mutta kun kaikki ei yksinkertaisesti halua nähdä enempää..
     
  6. rusty rocket

    rusty rocket Gearhead

    Perjantaina töissä ruokkiksella tuli tuo uusin mobla tsekattua kannesta kanteen ja kokolailla ihan ookoohan se taas oli..

    Tosin, ainoa juttu, mihinkä jaksoi oikein kunnolla panostaa ja minkä pystyi ajatuksen kanssa lävitse lukemaan, oli tämä useampi sivuinen pläjäys Checkereistä :D

    En nyt tiedä, mutta omasta mielestäni tuo lehti kaipaisi jotenkin vielä enemmän vielä enemmän uusien tuulien puhaltamista :odroll:
     
  7. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Tässähän ne sun reibanit ... Yhtä spedet kun aivopieru mikä pääsi verratessa Mersua mannelavettiin. Mutta oppia ikä kaikki :odroll:

    [​IMG]
     
  8. Power

    Power 1st gear

    Olisiko tuo Rahkosen tarhassa oleva auton runko ja kasa osia josta KLB sanoo; Hyvä rodiaihio!!
     
  9. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Tsiisus toi on jo vanha juttu.. Mutta aina niin ajankohtainen?
    Vai pitäis saada uutta tuulta? Eikö teille perkele riitä mikään? Mobla jatkaa tyylillään. Toivottovasti. Mulle riittää tämä. Ei niiden tarvii lähtee linjoille millä ylittäisivät itsensä. Se kusee aika äkkiä. Ymmärrän korkeat kriteerit. Niitä pitää olla, mutta ei liikaa!
    Heh, sulla oli lyhyt ruokis jos luit kannesta kanteen? Mulla oli firma ja monesti tuli jopa rokulipäivä kun Mobla luettiin kirjaimellisesti kannesta kanteen. Siinä ei ruokis riittänyt. Ei, vaikka olisi ollut ns pitkä lounas..
    en muuten ole uutta numeroa vielä lukenut. Se menee 4v pjoalleni mikä diggaa sitä enemmän kuin väkisinmakaaja lehteä. Irtonumeroita ostan koska säästän jokaisen numeron.
     
  10. homer

    homer Double Gearhead

    Tuli haettua lehti uudesta tulevasta kortteerista ja pani kieltämättä miettimään että olisiko toimituksen nuorempi polvi tehnyt pienen källin "vanhalle isännälle" ja lisännyt ko. kommentin jälkeenpäin???
     
  11. VX4/90

    VX4/90 Gearhead

    Jännä juttu tuo kyseinen kommentti tarttu miunkin silmään...
     
  12. debner

    debner Gearhead

    Melkoinen harvinaisuus oli myyntipalstalla:
    60-luvun VW:n alkuperäisiä vesiletkuklemmareita :)
    Ja hintapyyntö sen mukainen...
     
  13. Geebe

    Geebe Gearhead

    Onko 60-luvun Volkkarin vesiletkuklemmarit samaa harvinaisuusluokkaa kuin nelikulmainen kolmio, älykäs painija tai rehellinen autokauppias ?

    Milloin tuli K70 ?
     
  14. jart$u

    jart$u Gearhead

    :odroll: hohhoijaa, millähän tasolla sun luetunymmärtäminen mahtaa olla?
    mähän kirjotin selvällä suomenkielellä, etten mä niitä päästäni ota, tossa kuvassa ei mun päätä näy, eli noi ei voi olla mun. pidä itelläs vaan...aivopierus :)
    mut asiaan, uusi mobla on taas tutulla huipputasollaan, kiitos mm. olympia-taksijutun. kyllä ajanpatinoima jenkkirauta miellyttää meikäläisen silmää.
    nimim. mobilistin tilaaja v.sta -82
     
  15. Tupis

    Tupis 3rd gear

    1969 VW osti NSU:n ja toi markkinoille K70 mallin vuonna 1970
     
  16. impala67

    impala67 Double Gearhead

    täytyy kyllä sillä 30-luvun kanttiaustinia harrastavalla perusmopilistilla olla aika joviaali käsitys ajoneuvohistoriallisesta julkaisusta että poverinkuvista diggaa.

    meinaan kyllä 4-värijulkaisu karmeimmista kustomeista varoittavina esimerkkeinä oli aika paljon moblalta... jo vähän mielestäni liikaakin. suvaitsevaisuus kunniaan, mutta ymmärrän niitä wanhanliiton mobilisteja jotka mielummin tilaa retroa tai senioria.

    itse olen näin jenkkiautofriikkinä erittäin tyytyväinen kyseiseen julkaisuun nykyään!
     
  17. pölhö

    pölhö 1st gear

    Ovat takuulla harvinaisia kuten VW:n 60-luvun jäähdyttäjätkin, etenkin alkuperäiset :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  18. pas2

    pas2 Gearhead

    No juu, kyllä mobla on huippulehti, ja tota kauhukavalkaadia katellessa rupes toi omakin volvo näyttämään hienolta :rotfl:
     
  19. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Taas kolahti uusi lehti laatikkoon. Eniten otti päähän ne pari valokuvaa siita El Caminosta, joka oli nelipiikkikouralla nostettu romuäijän lavalle ...:mad: :mad: :mad:
     
  20. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    BMP-1 juttu tuli luettua ja juttelin isukin kanssa.

    sanoi ajaneensa moisella vaikka ei ollutkaan hänellä kuitilla yhtään kun ne mitä kvälvin kautta tuli oli esikuntavaununa ja karttalaitteilla (voimansiirrosta laskuri)

    naureskeli kun siinä oli isoille kihoille hattuteline johon sai koppalakin pistää.

    ja tuumaili sitä ydinlaskeuma/kemiallisten aseiden aikaista käyttöä että näinköhän ukot kestäis hengissä, ampuvat ensin sellaset panokset mitkä syövyttää kumin niin ei naamaritkaan auta.
     

Kerro tästä muillekin!