uusittu oodee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja Jokeri, 24.2.2016.

 1. jariha

  jariha Gearhead

  Onkohan samankaltaista omat viestit osioo tulossa kuin aiemmin? Meinaan vaan et nythän tuolla näkyy vain viimesimmät omat viestit ei ne viestiketjut joihin itte on kirjoittanu ja joku on vastannu? Tälleen pystys seuraamaan mun makuun paremmin? Esim joku on kirjottanu vaikka mitä bongasit liikenteessä topikkiin ni mulla näkyy vaan oma viesti vimosena jossain viimesyksynä?? Eli ei nosta tohon omien viestien kärkeen? Hankala kirjottaa ja selittää
   
 2. Ylläpito

  Ylläpito Gearhead Staff Admin

  Se toiminto on olemassa, mutta linkki sinne on vielä vähän mutkan takana. "Ylläpidon" tilalla tuossa valikossa siis kunkin oma nimimerkki.

  [​IMG]
   
 3. jaketin

  jaketin Gearhead

  Ylläpidolle kiitoksia, kun jaksaa vastaa nopeasti ja asiallisesti.
   
 4. Pas(i)kiainen

  Pas(i)kiainen Gearhead

  Puhelimella ei nää mihin aiheeseen oo viimeisenä vastattu kun on tos keskustelun etusivulla, saiskohan siihen jonkun pikkupalkin niinkuin ennenvanhaan ;)
   
 5. Mokaman

  Mokaman Double Gearhead

  Uudistuksesta NYT JO mielensä pahoittaneet vois opetella kärsivällisyyttä... Vai onks se taito unohtunu jo kohdusta pois kiidettäessä? :p
   
  Pertti K tykkää tästä.
 6. WBBC

  WBBC Double Gearhead

  Mun mielestä ihan ok sivut, mutta tämä kirjasintyyppi ei ole oikein luettava.
   
 7. -JJH-

  -JJH- Gearhead

  *iso peukku* ... oon tyytyväinen uudistukseen. Ainut nurina tulee siitä, että olin aiempaan niin tottunut, että tajuttomanakin olisi hiirikäsi osannut surffata OD:n foorumilla. Nyt ei meinaa millään silmät löytää perille :D

  Ajan kanssa, ajan kanssa...

  -JJ-
   
 8. Suburi95

  Suburi95 Double Gearhead

  sampulin xkaveri2:ssa ilmanihmeasetteluja plokkaa näytöstä ison osan yläreunan raamit ja tuo vasemman reunan avatar-osa. Vanhempi, tai tuo edellinen oli parempi.
   
 9. Norri

  Norri Gearhead

  Ihan soiva peli tämä uusi alusta. :rolleyes:
   
 10. rb

  rb Double Gearhead

  Tykkään!!!

  Eiku siis..........

  Myönnetään...... olen vanha kun miellän noi tykkäykset ennemmin vaikka vauvafoorumille.

  Saara pistää bosista kuvan että kattokaa, nyt ne on paisunu noin suuriksi ja Ismo.......... eiku Irmeli painaa tykkää nappia kuola suupielistä valuen...
   
 11. duster73

  duster73 Gearhead

  miksi en voi laittaa mitään rompetorille?ala laidassa lukee vain,"et voi lähettää viestejä".vai onko tuo osio poistunut/poistumassa kokonaan käytöstä?
   
 12. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Vanha oli kyllä ainakin paljon selkeämpi selailla ja lukea ja sillai silmään rauhallisempi ja miellyttävämpi.
   
 13. niklas_ve

  niklas_ve 3rd gear

  Mitä tämä 2nd gear tarkoitti? Myydään/ostetaan race osille ja autoille ehdottomasti oma osio jotta nämä erottuu tusina tavaran joukosta.
   
 14. jariha

  jariha Gearhead

  Niin olen kyllä tämän löytänyt... en vaan tota tollasenaan nyt tarkoittanut
   
 15. Substitute

  Substitute Gearhead

  Älypuhelimella kun selaa vaakanäytöllä, niin se aktiivinen alue jää todella matalaksi näkyvyydeltään, esim iPhone 6:lla se aktiivinen osa on alle 50% näytön korkeudesta, ehkä noin 40%
  Ei ole mobiiliystävällinen tuossa mielessä.
   
 16. renttu81

  renttu81 Gearhead

  Keitä ne oikeat käyttäjät on?
   
 17. Naumasto

  Naumasto 3rd gear

  Myyntiosasto on ihan liian selkeä
   
  Mikkis ja päivystäjä tykkäävät tästä.
 18. Nick

  Nick 1st gear

  Hojo!
  Vanha oli selkeämpi. Valkoinen pohja huono. Pois nuo tykkäykset. Mikä musta lodju mulla tunkee aina päälle ruudun vasempaan reunaan. haittaa hemmetisti lukemista.
   
 19. Ylläpito

  Ylläpito Gearhead Staff Admin

  Muita kuin testivaiheen testikäyttäjiä ;)
   
 20. sämpy

  sämpy Double Gearhead

  Joko tykkäykset pois ainakin ettei niitä tarvitse itse katsella, tahi sitten masokistina haluaisin ennemmin saada "nyrkillä päähän" kommentteja kanssaihmisiltä, eli joko molemmat tai ei kumpaakaan. Ihan liian Cheeckiä tommoset tykkäykset.
   
  xarper ja nova 76 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!