Uutta NHRA vaatimusta pukkaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja gremlin, 30.10.2009.

 1. gremlin

  gremlin Gearhead

 2. Fireball

  Fireball Gearhead

  Jaakopin kans tuota käkätettiinkin että paree varmistaa notton alaremmi auki ja paineet pienellä ettei tuu samppanjapullonkorkkiefektiä niskoihin.

  Siellä oli muuten kauko-ohjattaviakin uudistuksia fueli ryhmiin, anturi maalilla katkasee syötöt automaattisesti, laukasee varjot, ja prostokissa 8 sekan jälkeen menee rajotin 4000rpm jne. Koskahan eka veto ilman kuskia :rotfl: No ei sentään tärkeitä turvallisuusjuttujahan noi on ja koskee vaan prota. Ainoo sportsman uudistus minkä hokasin oli ajohousupakko SSThen ja taispa 7.49 ja nopeempienkin pukumääräys tiukentua. Oliko potistakin jotai, emmuista ko siiton jo toistakytä tuntia kun luin noita..
   
 3. Jza

  Jza Double Gearhead

  Ja koskahan on eka anturi, joka brakaa just kun kuski on alkanut luottaa niihin :eek: Scary.

  Ton kypäräpumpun kanssa saa olla kyllä tarkkana, ettei toi lutkutin mee johonkin olkapään ja selkänojan väliin röykkyisellä tiellä :lol:
   
 4. Mopar

  Mopar Gearhead

  Tässä näitä vähän maallisempia uudistuksia ensi vuodeksi, meille varmaankin vuoden viiveellä:

  1. To prevent transmission leaks, all cars running 10.99 seconds or quicker must have an NHRA-accepted locking-type dipstick in the transmission.

  2. To improve the strength-mounting point of parachutes on all vehicles running more than 150 mph, parachutes must have their own independent mounting sleeved half-inch-minimum steel bolts or pins. Material around the holes for the bolts/pins must be equal to or greater than the bolt/pin size.

  3. All drivers currently required to SFI Spec 3.2A/1 fire jackets will now also be required to wear SFI Spec 3.2A/1 fire pants.
   

Kerro tästä muillekin!