v78 Slant six kampiakselin päässä olevan hihnapyörän pultti.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja sectoid, 20.5.2010.

  1. sectoid

    sectoid Gearhead

    Huomattiin tossa että siitä kampiakselissa kiinni olevasta hihnapyörästä puuttuu se pultti kokonaan. Siinä pitäis semmonen kuulemma olla, mutta eipä ollut. Hihnapyörä on kuitenkin toistaiseksi pysynyt kiinni ilmankin. En nyt tiedä mikä sen hihnapyörän tai sen pultin virallinen nimi on. Olisiko jollain myydä ylimääräistä tai ainakin pultin mittoja tiedossa? US-Centeristä kyselin, mutta eivät suoraan näillä olemattomilla tiedoilla moista löytäneet.
     
  2. C-barge

    C-barge Gearhead

    Ei niis kuulu olla sitä pulttii. Siell on kyllä kierre, mut vissiin lähinnä ulosvetäjää/sisäänalittajaa varten.
     
  3. Make.Stw

    Make.Stw 2nd gear

    Ei minun Aspenissakaan ollut pulttia siinä, mutta kovaa se siinä kiinni oli. Takasi meni, kun lämmitti kuumaks ennen asennusta ja pysyi kiinni siinä vielä monta vuotta, kunnes auto kohtas tiensä pään SWT:in romutarhassa.
     
  4. sectoid

    sectoid Gearhead

    Joo, kyllä se ainakin oli siinä kovin kiinni. Ulosvetäjää ja lämmitystä tarvittiin. "isot pojat" vaan meinas niin että pultti pitäisi olla.
     
  5. jariha

    jariha Double Gearhead

    itte kyselin samaa aihetta joskus aikoinaan ja tosiaan ei ole slantissa ainakaan vielä ton ikäsessä, ohjaustehostimella varustetusta en tiiä. jos pultin haluat niin pikkulohko 8:n pultti käy ainakin kierteeltään pituutta en ny muista mut keväällä sellasel laittelin hihnapyörän kiinni takas
     

Kerro tästä muillekin!