V8 lehdestä: Forssan pick-nick..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja ^C.C^, 26.6.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kuka tässä keskustelussa se lapsellinen on loppuviimeksi? :lol: Taitaa olla mattamustaa täynnä koko mies.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Miellä se lapsellinen mattamusta romukassa on kyllä harrasteauto siinä missä muutkin.. Todellinen harrastaja suvaitsee myös muiden autot , vaikkei se olisi just samanlainen kuin omasi.. Jenkkejä kun on niin monenlaisia, Turha se on ruveta vertaamaan erilaisia autoja toisiinsa. Makuja on just niin paljon kuin meitä ihmisiä. Vaikka mun auto onkin mattamusta, on siihen kulutettu tunteja siinä missä sunkin autoon.. Ei väri autoa pahenna.. Jos et sitä halua Forssassa nähdä, voit katsoa toiseen suuntaan, sillä siellä se on varmasti. Ja kehotan myös muita ei niin hienojen autojen omistajia ssaapumaan paikalle, ihan vaan muiden kiusaks..
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Aivan naurettavaa että ihmiset joilla on kaklilla yhteinen harrastus, jenkit, tappelevat täällä siitä että kenellä on hienoin auto. Omistajalle auto on harraste auto oli se sitten lintta tai rodi. Käännytään vaikka mielummin kaikki tuning paskoja vastaan..
     
  4. HEMI

    HEMI 1st gear

    Oma kanta......no en ole hirveesti tämmösen hippi ajatusmaailman kannattaja eli yriteään miellyttää kaikki........aina menee metsään ku sellaseen ruvetaan oli sitten kyseessä mikä tähänsa asia.........niin kun kaikkia ei aina voi miellyttää........joten miksi edes yrittää......menee meinaan yleensä entistä enemmin metsään :lol:

    No selvästi rakennetut autot vois laskee sisään oli ne sitten vuosmallilta mitä tahansa.....mutta siten että vanhat autot on siellä valinta hierarkian huipulla(suurin osa varmaan tulee niitä katsomaan....ja minusta olisi hienoa että pidettäs sitä perinnettä yllä että pick-nick on vanhojen autojen kokoontuminen). Ja luulis että stw ja paku tyypitkin ymmärtää sen verran että jos siellä on täyttä niin ei yritä työntää sitä sinne alueelle viemästä tilaa "oikeilta harrastepeleiltä" , jos tällein katsojan kannalta niin en menis koko tapahtumaan jos siellä olis pelkkiä vaneja ja stw:eitä sori nyt vaan mutta ne ei niin paljoo kiinnosta.......ja monet varmaan ajattelee samoin.

    Toi on aika jännää että noin tuning autot on ruvennu tunkemaan joka paikkaan vaikka oliskin jenkki tapahtuma pääasiassa.......ja näimpä kun japsiautostakin roikuttiin ikkunasta ja niin yritettiin sillä kruisailla niinkuin jenkkis miehet :-? Kait jenkkiharrastaajat nyt sitten on niin cool että tuning pojatkin innostuu (eivät vaan myönnä sitä) :lol:

    Mutta tietysti kun kattoo noita tuning autoja niin nehän matkii muskeleita.......laitetaan scooppeja konepeltiin, kromivanteet on in ja spoilereita ja kirkkaita värejä niinkuin esim.muskeli mopareissa voimaakin yrittävät kaivaa mutta ne ei oo vaan saanu sisäistettyä sitä vanhaa lausettä että Nothing Beats The Cubic Inches :rotfl: että todellisuudessa nää tuning miehet tulee oikeesti 30-vuotta jenkki harrastajia jälessä.

    Eli kun ei oo jenkkin varaan/tai ei osaa korjata niitä/ym niin ostetaan japsi tai joku muu korvike.........se on vähän niinkuin RÄP "musiikki" se on sellanne "korvike" oikealle musiikille kun ei gheton neekeripojilla ollu varaa soittimiin niin rupesivat hinkkaamaan levyjä ja riimilaulamaan(kirjoitettu kieli poskella) :rotfl:

    Jopas taas eksyin aiheesta :rotfl:

    98 Escortilla tullaan.....ja ei itketä yhtää että en pääse sillä sisään :wink:
     
  5. UGH!

    UGH! 1st gear

    Mun käsittääkseni toi on just sitä harrastamista ja vieläpä hyvin aktiivista kun piraattimopari kiertää ympäri maata ja levittää ilosanomaa, toivottavasti myös Forssassa. 8)
    :soosoo: Pidetäänhän tänä vuonna ne kulkuväylät auki että alueelta pääsee halukkaat pois ja uusia tilalle :soosoo: (osasyy viimevuotiselle ruuhkalle)
    Myöhästyin muuten ton takia pari tuntia työmaalta :mad:
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    hanurinesittelijät mustissa lintoissaan levittämässä ilosanomaa..ei saatana mun puolesta saavat levittää sanomaansa omissa karkeloissaan ja toivottavasti mahdollsimman kaukana herrasteautotapahtumista
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    eli yleismielipide on ilmeisesti, että aiemmin mainitut yli 20 vuotta vanhat farkut ei ole harrasteautoja? hmmm...eli kärjistettynä vuonna 95 eli vuoden 76 coronet farkku ollut harrasteauto?
     
  8. herrakani

    herrakani 1st gear

    ja '80 ei '70 Charger ollu harrasteauto, vaan tuningauto kun oli niin uus.

    Älkää aikuiset ihmiset viitsikö kinata.
     
  9. Petteri75

    Petteri75 1st gear

    .

    Harrasteauto = auto joka on liian vanha, kallis, epäkäytännöllinen ja vaikea ollakseen käyttöauto. Harrasteautoista vanhat jenkit ja uudet tuuninki-eurot lienevät melkein näyttävimpiä, mutta onneksi kriteereitä on maailma täynnä.

    Jossain vanhassa V8-Magazinessa oli juttu tuosta American Graffitista. Kyseessähän on George Lucasin onnenkantamoinen, cruising-leffa 70-luvulla keski-ikäistyneille suurten ikäpolvien vanhemmille. Leffassa kaikki oli halpaa ja tuntematonta, ja taustamusiikiksi saatu vanha rokki oli ilmeisesti äärimmäisen halpaa..silloin. Nykyäänhän moisesta soundtrackista saattaisi joutua pulittamaan enemmänkin.

    Kun tehdään muisteluleffaa, sinne yleensä suodattuu positiivisia asioita. Yksinkertaistaminen, stereotyyppien käyttö jne helpottaa dramaattisen näkemyksen muodostamista (tai jotain sellaista). Leffa kuitenkin kulkee loppuun asti, vaikka onkin vähän aikuisten satu. Pääsisipä joskus tekemään kunnon cruising-leffan..ah.
     
  10. HEMI

    HEMI 1st gear

    Kyllä mä tollasia 70 luvun farkkuja katselen.......mutta uudempia ei niin tule ihailtua......tai tietysti jos niille on tehty jotain niin sehän muuttaa asiaa.
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    mutta onhan se sukupolvestakin kiinni. esim omasta mielestäni '81 chrysler le baron jollainen oli isälläni ko vuodesta eteen päin on edelleenkin mahtavan näköinen peli. ja silmiä hivelee jos on vieläpä metallin ruskea ruskealla vinyylikatolla jne...alkuperäisessä kuosissa. alla pitää olla joko kromatut pyöreillä reijillä varustetut raaserivanteet tai sitten pinnapölykapselit punaisella keskiöllä...jotta näin...ja mielestäni noi on vanhoja autoja vaikka ovatkin jo 80-luvulta.
     
  12. Cirde69

    Cirde69 1st gear

    Hmm..lopultakin tuli aikaseksi kahottuun nää sivut kokonaisuudessaan läpi ja kyllä hämmästyttää..ihan oikeesti ihmiset!! Ihan rauhassa!! :) Elkää nyt proppujanne polttako kokonaan ENNEN kuin koko tapahtuma ees ollutkaan!! Ja sitä on ennenkin tarvittu pitkää pinnaa näissä tapahtumissa! :soosoo: :) Mutta joo..ei enempää häröömistä.. :) Olen itsekin sinne päin tulossa, autosta ei vielä tietoa, valinta vaikee, mutta sinne tulossa kuitenkin.. :) Toivottavasti säät sallii :)
     
  13. Toke

    Toke Gearhead

    tää tuntuu olevan ainut keskustelu foorumi jossa kinataan jostain näin lapsellisesta... Kasvakaa...
     
  14. HEMI

    HEMI 1st gear

    :eek: Mitäs täällä muka kinataan porukka vaan sanoo oman näkemyksen ei sen kummempaa.......ei oo yhtää sä oot väärässa tai '¨ttu'^*kelettä vielä lukenu misään......että eihän tätä voi sanoo kinasteluks ainakaan mun mittakaavassa :D

    Niin tamäkin oli vaan mun "näkemys".
     
  15. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Mielenkiintoista...toisille ongelman muodostaa auton ikä,toisille onko se jenkki vai ei ja joillekin taas auton maalipinta tai entisöinnin/kustomoinnin taso...mattamusta kustomi vastaan hienosti entisöity muskelijenkki...

    Minusta ongelma on paremminkin se ettei kaikki yksinkertaisesti mahdu enään sisään !

    Siksi tuo kaksipäiväinen tapahtuma olisi mielestäni hyvä ratkaisu ja samalla eriharrastajaryhmät pääsisivät paremmin mukaan.

    Jos portilla ruvetaan rajaamaan autot iän mukaan,voi yhtä hyvin ruveta rajaamaan sitten merkin mukaan...tänä vuonna Moparit,ensi vuonna Gm,sitten Ford jne.

    Olen itse jenkkiharrastaja,enkä ole kiinnostunut juurikaan euroautoista muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.
    Tämän takia minua ei yhtään sykähdytä nähdä keskialueella joku tuning Honda,Bemari tai Opel siipineen...huh :-? ...mutta nekin ovat harrasteautoja.

    Jos tapahtuma olisi kaksipäiväinen nämä saisivat toisena päivänä olla ihan rauhassa missä tahtovat,eikä kenelläkään olisi siihen mitään sanomista !

    Sitten toisena päivänä jenkit saisivat levittäytyä alueelle riippumatta siitä onko auto mattamusta kustomi,lommoille potkittu lintta,tarkasti entisöity muskeli,rodi,puukylkinen STW,Stargraft Van tai rakennettu pikkari.

    Nekin ovat harrasteautoja omistajalleen...
     
  16. FuzzyDice

    FuzzyDice Gearhead

    Aika kaksijakoista tämä keskustelu. Toisaalla täällä foorumissa päivitellään harrastuksen ukkoutumista ja täällä kiukutellaan kun tapahtumiin pääsee muillakin autoilla kuin Hemi-Chargereilla sun muilla :-?

    Olisiko niin että köyhät opiskelijat ja muut nuoret ostavat budjettinsa takia niitä neliovitolppia kutoskoneella, eivät vanhempien harrastajien kiusaksi??? :soosoo:

    Ja olisi se kiva päästä sinne tapahtumiinkin eikä tulla torjutuksi luukulla kun auton hinta ei ylitä 20 000 euroa. Tuppaa tappamaan intoa harrastukseen aika tehokkaasti...

    Ei sillä, ei minustakaan Forssasssa tarvita mitään tuunuing-häksättimiä, niille on omat tapahtumansa. Mutta jos autoilla, joilla 90% tyypeistä aloittaa harrastuksena, ei pääse enää sisään, niin ei kyllä kaikki ole ihan kohdillaan...
     
  17. UGH!

    UGH! 1st gear

    Vaihdetaan välillä kinan laatua...
    :lol: ...tänä vuonna GM, ens vuonna GM jne :lol:
     
  18. Tylsä Rautasaha

    Tylsä Rautasaha 3rd gear

    Sen rajaamisenhan voi itsekin tehdä: Jätin 2 v. sitten piilofarmarin alueen ulkopuolelle järjestäjien painostuksesta ja ihmettelystä huolimatta.
     
  19. CapriceClassic

    CapriceClassic 1st gear

    ....Olisiko niin että köyhät opiskelijat ja muut nuoret ostavat budjettinsa takia niitä neliovitolppia kutoskoneella, eivät vanhempien harrastajien kiusaksi....

    AIVAN juuri tätä mieltä olen itsekkin, ei kaikki voi aloittaa harrastustaan jollain matchin numbers Challengerilla tms.

    Luultavasti osa näistä "ns. tosiharrastajista" on aloittanut joskus 80- luvulla jollain 60- luvun Dartilla tai Valiantilla. Ilmeisesti silloin vielä voitiin hyväksyä "vasta 20v" vanha auto harrasteautoksi.
     
  20. Anonymous

    Anonymous Guest

    Niinpä. Muakin on yritetty lähes väkisin ohjata harrasteajoneuvojen sekaan esim. American Car Show:ssa, kun kurvasin paikalle ex-farmarillamme, mutta oma näkemys oli "hieman" erilainen kuin opastajilla... Oli siinä heppu vähän ihmeissään kun kysyin, että etkai sä tosissas tällaisia tuonne ohjaa...? :lol:
    Ja mitä alkumetreihin tulee, niin oman harrastelun aloitin vuonna -97 (21-vuotiaana) ´64 coupe-Impalalla, enkä silloinkaan mieltänyt käyttöfarkkuja harrasteautoiksi... Nyt vajaat kymmenen vuotta vanhempana on tuollainen Impalakin liian uusi mulle, mut kelpasi silloin ekaksi huussiksi. Ja jokainen arvaa mihin suuntaan piilofarmareiden arvostus mun mielessä on mennyt... :wink:

    Kasi-Pasi
     

Kerro tästä muillekin!