V8-Marketin käytöstä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja Ylläpito, 25.2.2016.

 1. laakkius

  laakkius Gearhead

  Ei pysty laittaa ilmotusta, tulee vaan herjaa että tapahtui virhe jne.jne...
   
 2. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Sepäs kummallista. Laitoin monen vuoden tauon jälkeen yhden ilmoituksen koemielessä. Järjestelmä soimasi puhelinnumerosta, muutin sen kelpaavaan muotoon ja kops! Siellä se nyt on. Pöytäkone, Chrome ja jokin Windows systeemi.
   
 3. artsiracing

  artsiracing Gearhead

  Laitoin eilen tälle kaverille viestiä ihan ystävälliseen sävyyn ja omalla nimelläni.

  Huomautin että ei ole kenenkään etu että aina on saman ilmoittajan samat ilmoitukset etusivulla, ja että siitä on aika monet tavalliset harrastajat ärsyyntyneet kun omat ilmoitukset hukkuu heti monen sivun päähän.

  Kun kaverilla on melkein 90 erillistä ilmoitusta, niin ehdotin että ainakin niputtais samantyyppiset osat yhteen ilmoitukseen ja tekis näitä uppailuja vähän harvemmin.

  Sainkin nopeasti vastauksen, jossa hän pahoitteli asiaa ja lupasi jatkossa muuttaa V8-market käyttäytymistään parempaan suuntaan.

  Seuraamme tilannetta.
   
  G20, PauliR ja paja1 tykkäävät tästä.
 4. SK-

  SK- 2nd gear

  Tosi usein, kun etusivun top-listasta bongaa jonkun kiinnostavan ajoneuvon on ilmoitus jätetty jopa 3 vuotta sitten. Auto tottakai myös myyty jo aikoja sitten. Näissä voisi olla joku aikaraja minkä aikaa ilmoituksia säilytetään...

  Ja niinkun myös monesti mainittu: voisi nämä vielä jenkeissä sijaitsevat autot olla erikseen, sekä purkuautot mitä yhdelläkin herralla on vissiin kymmeniä.

  Tällä hetkellä on myyntipalsta aika tympeä.
   
  PauliR ja viikinki75 tykkäävät tästä.
 5. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Aikaraja olisi hyvä.
  Jengi vois itekin poistella myytyjä, ettei vuosia pyörisi ilmoitukset turhaan.
   
  SK- tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!