V8-Marketin käytöstä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja Ylläpito, 25.2.2016.

 1. soppa79

  soppa79 3rd gear

  Ilmoituksia selattaessa seuraavalle sivulle siirryttäessä softa ei nosta näkymää alkuun vaan jää myös uuden sivun alimpaan ilmoitukseen. Onko vika siellä päässä vai omassa selaimessa? Äärettömän rasittavaa rullata aina ensin ylös ja sitten takas alas.

  Onko hakukonetta mahdollista ohjelmoida seuraavasti (jollei ole jo).
  Esim osia hakiessa monia kiinnostaisi kaikki mopar ja gm konsernien tuotteet mutta jos ilmoitus on jätetty vain esim Dodge merkin nimellä niin jääkö Chrysler osat löytymättä?
   
 2. Ylläpito

  Ylläpito Gearhead Staff Admin

  Palautteet noreetattu ja parannuksia toiminnallisuuteen tehdään.
   
 3. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Höh, ilmoitusten laitto V8-Markettiin erittäin vaivatonta. Sitten jos sitä uppausnappia ei siellä ole niin saattaa toimia hyvinkin asiallisesti tuon tyyppinen myyntifoorumi.
   
 4. starcraft

  starcraft Gearhead

  Tuli tälläinen asia mieleen kun v8-markettia selasin että kauanko ilmoitukset näkyy? Tulevaisuudessa kun varmasti tavaraa on paljon myynnissä niin voisi olla hyvä jos ilmoitukset poistuisi automaattisesti vaikka kuukauden tai kahden päästä jos myyjä ei uusi ilmoitustaan. Joskus kun haulla etsit jotain niin löytyy vuoden vanhoja myynti-ilmoituksia.
   
 5. Ylläpito

  Ylläpito Gearhead Staff Admin

  Ilmoitukset ei säily palstalla maailman tappiin asti, vaan tosiaan ne on uusittava tai ne poistuvat. Tässä on pohdittu olisiko sopiva uusimisväli 30, 60 vai 90 vuorokautta, onneksi on vielä aikaa pähkäillä ennenkuin ekat ilmoitukset nuo rajat saavuttavat.
   
 6. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Käyttäkää nyt kaikki myyjät ja ostajat sitä V8-Markettia . On helppoa!
  Mämmiä saatana!
   
 7. ChevaMan

  ChevaMan 2nd gear

  En saa luotua uutta ilmoitusta myydään palstalle! Näytölleni ei tule näkymiin "Uusi ketju" painiketta... Muille alueille voin luoda kyllä viestejä, muuta en myydään palstalla... Eli siis bittiniilot, missä vika?
   
 8. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

 9. janiluo

  janiluo Gearhead

  Ylläpito ei taida ymmärtää kuinka paljon vituttaa selata myynti-ilmoituksia 8kpl erissä entiseen 20kpl:seen verrattuna. Kyllä, se vituttaa!
  Hauista ei ole silloin hyötyä kun selailee ajankuluksi viimeisimpiä ilmoituksia eikä ole välttämättä hakemassa mitään tiettyä.
  Ymmärrän senkin ettei jonkun kännykkään mahdu enempää kerralla mutta mitäs sitte?
  Kaikilla muillakin palstoilla on valintoja käyttäjille joten laittakaa mahdollisuus valita esim:
  - Isot kuvakkeet (8 ilmoitusta/ruutu)
  - Pienet kuvakkeet (20 ilmoitusta/ruutu)
  - Vain tiedot ei kuvia (40 ilmoitusta/ruutu)
  Vielä selain muistamaan valinnat niin jokainen saa räätälöidä haluamansa ulkoasun.

  Eihän ne bitit ole kuin tavallisia nollia ja ykkösiä?
  :rolleyes:
  - Jani -
   
 10. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Eikä se kommentointimahdollisuus olis yhtään huono asia, sais tarkennettua, että mitähän se hemmo B on nyt oikein siinä ostetaan ilmoituksessaan halunnut, kun toisilla se ulosanti kirjoitettuna ei ole sellaisella tasolla, että reilun 30 vuotta autojen kanssa touhunnut jummartais, mitä se haluaa ja olis kiva tietää lisää. Jää edelleen soittamatta, kun ei kiinnosta niin paljoa että maksaisin puhelut omasta pussista. Ja loppupeleissä ei kyllä kiinnosta soittaa omaan laskuun muutenkaan ja tarjota, kun se menee niin että joku tarvii jotain, hei mulla on, laitan kommenttiin että täällä on ja hemmo B soittaa, sehän sitä tarvitsee, en minä... Jos mun tarvii soitella ja tarjota jotain epämääräisestä ostetaan ilmoituksesta niin on parempi, kun luen niitä ostetaan ilmoituksia sitten semmoisilta palstoilta, joissa pystyy kommentoimaan...
   
 11. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Tai sitten voisin ruveta soittamaan kaikille, että ei oo mutta saahan noita tilattuu... No höh, mulla on muutakin tekemistä...
   
 12. niklas_ve

  niklas_ve 3rd gear

  En ymmärrä mitä vaikeaa on sen sähköpostin tai yv:n lähettämisessä. Sama näpyttelu määrä on kaikissa tavoissa.
   
 13. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Näkyvyys kärsii... Kun jos kommetissa kerron että löytyy ko. osa ja kysyjä ei tee mitään, joku muu tarvitseva voi sen perään sitten kysellä... Mutta kuten sanottua, tarjoilen muilla foorumeilla romujani...
   
 14. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  OMAAN LASKUUN? No sulla on vissiin saatanan kalliit puhelut?:rolleyes:
  Oisko noi yleisesti jotain 0,07€/min. Ellei ole jotain rajatonta sopimusta.;)
   
 15. maddis

  maddis Gearhead

  Eilen tuota selailin ja ehdottomasti täytys saada useampi ilmoitus näkymään kerralla kuin ne nykyiset. Ei tuota nykyistä jaksa. Lisäksi ilmoitukset voisi olla paljon tiheämmässä. Tuo nykyinen systeemi vie ihan liikaa tilaa ja siksi tuohon tilaan ei mahdu montaa ilmoitusta.

  Ainoa(?) hyvä puoli tuossa erillisessä V8-marketissa on ettei pyöri ne samat upatut ilmot tuolla uusien viestien joukossa.
   
  Tinde61 tykkää tästä.
 16. janiluo

  janiluo Gearhead

  Tuota tulee valittamaan vielä moni muukin.
  Nyt kun vertailee uutta ja vanhaa systeemiä niin vanhassa oli paljon tavaraa sivulla ja kaipasi suodatusmahdollisuutta. Uudessa on suodatusmahdollisuudet mutta liian vähän rivejä kerralla joten nykyinen ei ole vielä yhtään parempi kuin vanha vaikka mahdollisuudet siihen olisi.
  Se ettei keskustelu myynti-ilmoituksista ole mahdollista tulee johtamaan siihen että tuonne keskustelupuolelle tullaan avaamaan oma keskustelu jokaisen myyjän toimesta ja niitä ei ylläpito ehdi poistamaan. Kun siitä tulee vielä tapa niin on ihan uusi ongelma jota on vaikea karsia.
  :eek:
  - Jani -
   
 17. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Arvaa paljonko soittelen puhelimella? Ei ole koskaan ollut lasku alle 300 kuussa!! Ja enemmän muka pitäis...
   
 18. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Jep, myydään ja osteaan ilmot sekoaa normi keskusteluihin (ai onko täällä niitäkin?)!!
   
 19. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Ottamatta sen enempää kantaa V8 Marketin ominaisuuksiin niin kolme pulikkaa on mennyt kaupaksi sen kautta alta viikon sisään.
   
 20. janiluo

  janiluo Gearhead

  No nyt on näköjään "Kone" kenttää muutettu mutta vielä on bugi koska ei löydä "350"-haulla jos numeroiden perässä lukee jotain esim 350cid.
  http://www.overdrive.fi/v8-market/cars-for-sale/86350889919237c23e1ada114381aaed/
  :eek:
  - Jani -
   

Kerro tästä muillekin!