vahvistin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja Anonymous, 29.11.2002.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    kun en nyt löytäny sellasta paikkaa oikeen johon ois tälläst kysymyst viittiny heittää, aattelin yhteen jenkistäni laittaa nyt ikuisuuden vanhat 2kpl autostudion dc4.50 vahvistinta toisen sillattuna 2 kanavaan ja toisen kolmeen, muistaako kukaan miten kaiutin johdot tuli kytkeä, siltauksenhan saa sirtämäl pientä namiskaa ni päälle mutta mistä kanavista sitte tulee kun sitä ei taida oikeen pystyä mittaamaan mitenkää, kahteen onnistuis viel tutkia mutta jos kolmeen kanavaan ajaa niin mikäs niist sitte on se subbaselle menevä? toivottavast joku muistaisi tuon kytkennän.
     
  2. Stingray

    Stingray Gearhead

    Kaivelin tossa ohjekirjasesta: A ja B RCA-linjakaapeleiden ulostulot ihan normaalisti A ja B kaiutinlähdöistä, ja subbarin RCA D-liittimeen ja ulostulo C-plussata ja D-miinuksesta.
     
  3. FoMoCo/Mopar

    FoMoCo/Mopar 1st gear

    kiitoksia tietävyydestä...
     

Kerro tästä muillekin!