Vaihto valo (tjsp.)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja datsunpower, 6.2.2003.

  1. H-Vani

    H-Vani 1st gear

    "vähän" offtopikkia mutta "niinkun tiedän milt tuntuu palkatta ropaa tuntemattomien vehkeitä." pitäis kyllä perustaa joku terapia ryhmä niille kavereille jotka aina "joutuu" värkkää muiden autoja kun omistaja vetää tupakkaa vieressä ja puhuu kännyyn että juu tässä just korjaan mun autoo... :wink:

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: H-Vani 2003-03-01 14:40 ]</font>
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Moi,

    Olen seurannut tätä keskustelua mielenkiinnolla, ja tietämystä tuntuu olevan... :)

    Mutta minkälainen operaatio olisi rakentaa vaihtovaloon alaspäin vaihto. Eli valo palaisi esim. 3500 rpm merkiksi "vaihda pienemmälle" ja taasen 6000 rpm " vaihda isommalle ".

    Kaikki tämä "hauskuus" saisi tietenkin olla säädettävissä.

    t: Ero... Elektroniikasta tietämätön ;)
     
  3. ana57

    ana57 1st gear

    Alasvaihdon takia oli kahdella ulostulolla, toinen käskee isommalle, toinen pienemmälle
     
  4. fisu

    fisu Gearhead

    no yleensähän ne ei kehtaa olla kysymättä että mitä se maksaa niin sanot suoraan et 50€ mykkänä ja 85€ kuitilla, kyl se siitä rauhottuu :grin:
    meidän tallilla on ollu aika rauhallista viime vuosina :wink:
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    [mortti]

    ana57 tietää mistä puhuu, Toi on kokeiltu..

    Osia saattaa itteltä löytyä esim poppikoneasennukseen paljonkin mutta työ on tuskaista, vielä kun ei kehtaa tehdä mitään "vitosen katkolla :D"

    Sitten henkilö jolle vaikkapan nyt poppikoneita laitetaan istuu siinä vieressä joko "kyllä mää tiedän, laita se johto tohon " - asenteella tai sitten polttelee tupakkaa ja kyselee meneekö vielä kauan :)

    Sitten jos kyseessä on tuttu henkilö, on tietenkin tuhlattu kasa nippusiteitä, sulakekoteloita, polttimoita, kutistesukkaa, abikoja jne omasta varastosta ja sitten sanon: anna ny kahvirahat, kun henkilö tyrkyttää tonnia käteen, vaikka töitä on tehty 10 tuntia ja välillä käyty omalla autolla varaosaliikkeessä..

    Mutta on sitte toisinkinpäin käyny..
     

Kerro tästä muillekin!