Vajaalla käynti!

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja jaloter, 19.5.2015.

 1. jaloter

  jaloter 1st gear

  Onko selvä ero jos käy esim.7-pytyllä?kuuleeko tyhjäkäynnistä jos ei käy kaikilla? 8)
   
 2. Karpov

  Karpov Gearhead

  Kyllä jos on korvaa. Kaasullahan tosiaan voi lähteä peliin mukaan pyttyjä.

  Seittemällä/kuudella voi vielä suht hyvin käydä varsinkin jos muutenkin ränttätänttäkone?
   
 3. RB-440

  RB-440 1st gear

  Kuulee ja ehkä näkeekin, jos vaan bensaa palaa tarpeeksi reippaasti pakoputken puolella. Yleensä tommosta ei huomaa, vaan helpommin hoksaa ylimääräisen tärinän ja puhdin puutteen ajossa.

  "Pienen" haaverin seurauksena Chevyn pikkulohko öljysi kahta tulppaa peräkkäisissä sylintereissä. Eipä siitäkään mitään erikoisempaa ääntä kuulunut, vaikka välillä kone kävi epäsymmetrisenä 4+2 kuutosena. Tiedä sitten, olisiko tuplaputkilla saanut jotain efektejä irti.
   
 4. Pas(i)kiainen

  Pas(i)kiainen 3rd gear

  Nää on kyllä hyviä vehkeitä, jotain remonttia kun oldsiinkin tein jäi toisen puolen kaikki tulpanjohdot irti. Kyllä se käyntiin lähti mut kävi vähän heikonlaisesti :D Ei oikein vastannut kaasuun...
   
 5. jaloter

  jaloter 1st gear

  Tarkoitatko RB-440,että tulee raakana putkesta?
   
 6. RB-440

  RB-440 1st gear

  Pakoputkeenhan se bensa menee, joka ei sylinterissä palamaan syty. Mutta ei sitä niin paljon sylinteriin saa mitenkään järjellisesti menemään, että putken päästä nesteenä ulos valuisi. Ja sitten kun pakosarjat ja -putket on kuumat, niin siellähän ne loput bensat palaa.

  Katalysaattoriautossa tuo jälkipoltto on isompi ongelma kuin näissä vanhan ajan moottoreissa. Vaikka onhan sitä joskus saatu äänenvaimentaja poksahtaan, vaan mätähän se purkki oli jo valmiiksi :lol:

  Mutta jos epäilee, että pelissä on pimeitä pyttyjä, kannattaa ottaa tulpat pois, niistähän sen helpoiten näkee, eikä tarvi enempää arvailla.
   

Kerro tästä muillekin!