Valiant vs Peterbilt

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja flw-65, 27.9.2013.

  1. flw-65

    flw-65 3rd gear

    Tässä klippi kaikille Valiant harrastajille :lol: Please check your radiator hose... siitä voi olla arvaamaton hyöty kilvanajossa Peterbilt 281-1955 rekkaa vasten :rotfl:
    No onneksi näitä vintage Peterbilttejä on harvakseltaan liikenteessä .... :-?
    http://www.youtube.com/watch?v=J9QHD1afzG4
     
  2. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Huippu Elokuva!!!On tullut katsottua monta kertaa :odroll: 8) ...Ja aina yhtä hyvä!!! :-? ...Vaikka toki jossain kohtauksissa ampuukin reilusti yli (esim just tässä vuoriston mäkien kiipeämisessä....Eli hurjat höyryt saa aikaan yks hajonnut vesiletku :lol: ")...Mutta hyvä leffa kuitennii!!!...Youtubesta löytyy muutes muitakin videoita (ei pelkästään elokuvasta,vaan myös elokuvassa käytetystä rekastakin :eek: ...ilmeisesti ainakin yksi elokuvassa käytetty rekkayksilö on siis tallessa,jollain elokuva-Fanaatikko keräilijällä 8) )
     
  3. homer

    homer Double Gearhead

    Juu. Alkuperäinen tv-elokuvahan oli lyhyempi (muistaakseni juuri tämä versio näytettiin viimeksi telkkarissa) ja jälkikäteen tehtiin lisää (jos en väärin muista niin ainakin se koulubussikohtaus on uudempaa tuotantoa). Mulla on tuo pidempi versio deeveedeenä ja tasaisin väliajoinhan tuo on pakko katsoa.
     
  4. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Niin...Näitähän on tullut ainakin parina eri versiona,ja sen tiedän,että ainakin jossain DVD-versiossa...on äänet jossain kohtauksissa ihan muusta maailmasta :mad: ....Mutta silloin,kun tuo tuli ekan kerran Suomessa TV:stä (se on mulla vieläkin jossain vanhalla VHS-Kasetilla),niin äänet oli just niinkuin kuuluukin...Ja oli myös se koulubussin työntö kohtauskin mukana...Tämä siis jostain 90-luvun alkupuolelta :-? ....Vaikka elokuva onkin suoraan sanottuna ykstoikkoinen....Niin silti se vaan on jostain syystä hyvä elokuva,jonka jaksaa katsoa vaikka taas uudestaankin 8)
     
  5. homer

    homer Double Gearhead

    Voi olla että muisti pettää. Se kohtaus jossa rahtari tyrkkii Valiantia kohti junan kiskoja on vissiin ainakin jälkeenpäin tehty?
     
  6. capri30S

    capri30S 1st gear

    Kyllähän tuo tuli 80-luvun puolivälissäkin telkkarista..
     
  7. Tumi

    Tumi 3rd gear

    Eka tv- esitys Ylellä 1981 - 1982? Tuli katottua sukulaistädillä mustavalkoisesta 12" matkatöllöstä loppua lukuunottamatta kun piti lähteä kotimatkalle kesken kaiken.
     
  8. Milestone

    Milestone Gearhead

    Rekkaa leffassa pyöritellyt stunt näyttelijä Carey Loftin vastasi myös
    Bullitin takaa-ajokohtauksen organisoinnista.
     
  9. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Kakarana ton näin ekan kerran, ja jäi kyllä pysyvästi mieleen takaa-ajokohtaus.
     
  10. Jülppü

    Jülppü 2nd gear

    Milloinkohan Harliini keksii tehdä tästä modernisoidun version?
     
  11. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Luultavasti sama esitys milloin minä näin ekan kerran. Vuodenvaihteen tienoilla, mutta se oli joko 79-80 tai 80-81 vuodenvaihde. Meillä oli muutto kesken, aloitin katsomisen vanhassa asunnossa, kesken leffan pikasiirtyminen uuteen asuntoon ja loput siellä. Missasin ehkä 15 min.

    Leffa on tietenkin klassikko mikä todella teki vaikutuksen 13 vuotiaaseen. Netistä löytyy noiden kuvausrekkojen kohtalosta juttua jonkin verran ja oliko niin että se "FLAMMABLE" säiliöperä on jollain tallessa, tai yksi niistä tms.
     
  12. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Onneks meillon aspen.
     
  13. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead


    http://www.imdb.com/name/nm0517444/
     
  14. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

  15. flw-65

    flw-65 3rd gear

    Muistaakseni nuo rekkarit Peten keulassa olivat "päänahkoja ", jotka oli teilattu aiemmin, Valiantin rekkari jäi saamatta. :cry:
     
  16. Jülppü

    Jülppü 2nd gear

Kerro tästä muillekin!