Van rakentelu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja 69, 28.2.2020.

 1. 69

  69 Gearhead

  Mites säännöt nykyään menee? Saanko vm-89 2+4 hlö. Pakettiautosta ottaa väliseinän pois ja muutella penkkejä ym. Sisustaa. Tarvii käydä konttorilla kysymässä mutta kysytään täältäkin.
   
 2. Robot Riot

  Robot Riot Gearhead

  Kysy konttorilta, niin on varmaa...jos ne tietävät sielläkään.
  Meillä on -89, Ram Van, ilman väliseinää ja pelkät etupenkit.
  Syksyllä kun leimasin, niin kysyin samalla, mites jos laittais kolmannen penkin tohon keskelle, hieman taaemmas.
  Eivät oikein osanneet mitään sanoa.
  Ny en edes muista, mitä otteessa lukee.
  Ilmeisesti se on ollut takapenkeillä varustettu joskus.
  Mukavampi ilman väliseinää. Yleensä ne takapenkki- ja seinäviritykset ovat aika kauheita.
   
 3. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Katsasta se henkilöautoksi. Jos on ollu anattp57 mukaiset kovapenkit ja väliseinä niin niitä ei saa siirrellä. anattp57 pykälän mukaisen pakun veroseuraumukset muuttui pari vuotta sitten. Kaveripiiris on muutama paku muutettu henkilöautoksi. veroseuraamus ollut +600€ kannattaa selvittää "harrastaja ystävällisestä" konttorista veron määrän.
   
 4. spike

  spike 3rd gear

  Itsellä tekeillä econoline henkilöauto muunnos. Tasapainoilin henkilöauton ja asuntoauton välillä. Asuntoautossa ei olisi ollut pakko olla turvavöitä takana, mutta taas muita pakollisia varusteita, joten itselle oli vähempi paha muuttaa henkilöautoksi. Oma on puhtaasti harrastepeli joten ei niinkään väliä että tulee enempi veroa. Ajan tuolla kuitenkin vain muutaman kuukauden vuodessa.
   
  12345678910 tykkää tästä.
 5. lordC

  lordC Gearhead

  Mäkin kyselin omaani, '87 bensa missä on kolme paikkaa nyt. Niin onnistuu, mutta vyöt pitää olla ja penkin kiinnityksestä todistus. Se jäi vähän vaiheeseen, että pitääkö olla vieläpä kolmipistevyöt..
  Siis ha-muutos pitää myös tehdä.
   
  12345678910 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!